spineshank Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2020 Říkejte mi Dědku......................... :Dvelka gratulace chlape
little_w Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2020 Říkejte mi Dědku......................... :D Velka gratulace! Krasnej pocit, ze jo?
kuncák7 Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2020 Říkejte mi Dědku......................... :DDedku, gratuluju :-).
African Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2020 Jj, Pomezky, ty ja rad. Travime tak zatim kazdy jarnaky.Yes, je to tady na pohodu, dnes úplně božský modrý den :-) Mondeo, obrovská gratulace, ve čtyřiceti letech super výkon :-) :-) :-)
long Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2020 Chlapi, jsem už podruhé dědek a to je jdena z věcí, která mně moc potěšila a nevím co by ji mohlo přebít a z čeho bych mohl mít větší radost ! Jsem dost naměkko !!! Taky se mi myslím daří pracovně a hned zkraje roku 2020 jsem si vzpomněl na všechny zakázky, které máme mít vyrobené a vypadá to tak, že to vše dáme.
jožko Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2020 GratulujemMňa to čaká v apríli.(Ale skôr budem babka než dedko)
Liqid Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2020 (upraveno) Konečně se těm šmejdům z OSA někdo úspěšně postavil do cesty https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/osa-zneuziti-dominantniho-postaveni-deset-10-milionu-korun-nepravomocne.A200107_094124_domaci_remy Upraveno 7. ledna 2020 uživatelem Liqid
Tom4 Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2020 Tvl, až se hoteliéři spojí přes svoje asociace a budou chtít refund, to teprve bude legrace. Pro neznalé, platby organizacím osa, oaza, dillia, intergram můžou v malém hotelu v malé obci dělat ročně vyšší desítky tisíc. Plus koncesionářské poplatky k tomu, se rozumí.
African Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2020 Konečně se těm šmejdům z OSA někdo úspěšně postavil do cesty https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/osa-zneuziti-dominantniho-postaveni-deset-10-milionu-korun-nepravomocne.A200107_094124_domaci_remyDecebal ti rád vysvětlí, že bylo vše v pořádku :-)
guzmic Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2020 Tvl, až se hoteliéři spojí přes svoje asociace a budou chtít refund, to teprve bude legrace. Pro neznalé, platby organizacím osa, oaza, dillia, intergram můžou v malém hotelu v malé obci dělat ročně vyšší desítky tisíc. Plus koncesionářské poplatky k tomu, se rozumí.Jenom počkej.... on si Docebal na Tebe něco najde.
decebal Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2020 Decebal ti rád vysvětlí, že bylo vše v pořádku :-)Netuším, četl jsem to stejně jako vy pouze na netu. To je věc právníků, ne moje.
decebal Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2020 Tvl, až se hoteliéři spojí přes svoje asociace a budou chtít refund, to teprve bude legrace. Pro neznalé, platby organizacím osa, oaza, dillia, intergram můžou v malém hotelu v malé obci dělat ročně vyšší desítky tisíc. Plus koncesionářské poplatky k tomu, se rozumí.Tak ať se spojí, pokud jsou v právu, ať dostanou, co mají. Co se týče plateb, ať v hotelu nemají televize a rádia a nebudou platit nic. To samé jsou koncesionářské poplatky.
decebal Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2020 Konečně se těm šmejdům z OSA někdo úspěšně postavil do cesty https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/osa-zneuziti-dominantniho-postaveni-deset-10-milionu-korun-nepravomocne.A200107_094124_domaci_remyPostavil do cesty? Hm...
Drooz3R Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2020 Sakra tady se zase někomu zakoplo o kuří oko...
PepaSFI Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2020 jo, to je tady taková hezká tradice co se občas opakuje. Někdo se podivuje nad tím proč má platit za nic a někdo mu odpoví, protože proto.
Prochy68 Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2020 Ted jsem zrovna slysel v aute v radiu, rocne vyberou kolem miliardy
African Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2020 Netuším, četl jsem to stejně jako vy pouze na netu. To je věc právníků, ne moje.Žádnou jinou reakci jsem ani minimálně neočekával :-) Právnici se postarají, v tom máš pravdu určitě...
Doporučené příspěvky