Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jj, Pomezky, ty ja rad. Travime tak zatim kazdy jarnaky.

Yes, je to tady na pohodu, dnes úplně božský modrý den :-)

Mondeo, obrovská gratulace, ve čtyřiceti letech super výkon :-) :-) :-)

post-364-0-61425000-1578243489_thumb.jpg

Odesláno

Chlapi, jsem už podruhé dědek a to je jdena z věcí, která mně moc potěšila a nevím co by ji mohlo přebít a z čeho bych mohl mít větší radost ! Jsem dost naměkko !!!

Taky se mi myslím daří pracovně a hned zkraje roku 2020 jsem si vzpomněl na všechny zakázky, které máme mít vyrobené a vypadá to tak, že to vše dáme.

Odesláno

Tvl, až se hoteliéři spojí přes svoje asociace a budou chtít refund, to teprve bude legrace.

Pro neznalé, platby organizacím osa, oaza, dillia, intergram můžou v malém hotelu v malé obci dělat ročně vyšší desítky tisíc.

Plus koncesionářské poplatky k tomu, se rozumí.

Odesláno

Tvl, až se hoteliéři spojí přes svoje asociace a budou chtít refund, to teprve bude legrace.

Pro neznalé, platby organizacím osa, oaza, dillia, intergram můžou v malém hotelu v malé obci dělat ročně vyšší desítky tisíc.

Jenom počkej.... on si Docebal na Tebe něco najde. 

Odesláno

Tak ať se spojí, pokud jsou v právu, ať dostanou, co mají. Co se týče plateb, ať v hotelu nemají televize a rádia a nebudou platit nic. To samé jsou koncesionářské poplatky.

Odesláno

Netuším, četl jsem to stejně jako vy pouze na netu. To je věc právníků, ne moje.

Žádnou jinou reakci jsem ani minimálně neočekával :-) Právnici se postarají, v tom máš pravdu určitě...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...