Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Na ruku 16,5mm.... co myslíš?

No, byl jsem prostě za kašpara. Ne, že by se mi to v životě ještě nikdy nestalo, ale ...

asi. jo. ja mel vzdycky ruku 17,5, ted kdyz merim hodne natesno tak 18,5... ale to je fakt natesno a skrti to. takze spis 19cm... cimz se vysvetluje, proc momentalne nakupuju stejne pasky ve vetsich verzich. ale nevim cim to je. nepribral jsem, spis naopak. ze by svaly? ;) to taky asi neprichazi v uvahu... je to divny, ale co uz.

takze na ruku 16,5 jsou asi fakt krapanek velky. ale ne o moc, fakt zalezi na 2profilu2 ruky, to pouzdro je paradne tvarovane.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

potesilo mne, ze vcera prisel balik od Maratacu a dneska postak dorucil NATO strap. trosku jsem si hral:

Seiko Landmonster na Maratacu:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Jeste jednou, celej:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

A na cernym NATO s oranzovym pruhem:

Maratac jsem zatim nasadil na Poljoty. Z tehle fotky to tak nevypada, ale ve skutecnosti to nevypada zle.

(A Landmonstera jsem dal na ten NATO strap. Viz foto.)

Odkaz ke komentáři

Jsem dnes u mistra Ondřeje koupil krásnej bílej řemen na manželčiny TH Aquaracer.

Vypadá skvěle, jako ostatně všechny jeho výtvory.

Snad bude manželka spokojená, má to být překvápko.

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

Konečně po 28 dnech dorazila do Iráku Oranžová guma od Secta, už jsem se s ní v duch rozloučil, ale je tu :clap:

Odkaz ke komentáři

Mě pobavila dnešní historka. Byl jsem s kolegyní na oblídce jednoho skútru a když se chtěla projet, chtěl prodavač (logicky) buďto zálohu 30 tisíc nebo tam nechat zárukou něco vlastního (auto například). Autem jsme byli služebním a 30 klacků se jí nechtělo kvůli 5 minutám projížďky řešit. Tak jsem prodavači zcela bezelstně nabídnul do úschovy hodinky s tím, že tam navíc počkám. Překvapivě nechtěl, že prý hodinky, i když třeba dražší, nemají hodnotu jako třeba auto nebo 30K v hotovosti :).

Odkaz ke komentáři

Mě pobavila dnešní historka. Byl jsem s kolegyní na oblídce jednoho skútru a když se chtěla projet, chtěl prodavač (logicky) buďto zálohu 30 tisíc nebo tam nechat zárukou něco vlastního (auto například). Autem jsme byli služebním a 30 klacků se jí nechtělo kvůli 5 minutám projížďky řešit. Tak jsem prodavači zcela bezelstně nabídnul do úschovy hodinky s tím, že tam navíc počkám. Překvapivě nechtěl, že prý hodinky, i když třeba dražší, nemají hodnotu jako třeba auto nebo 30K v hotovosti :).

?Nevědomost je blažená, říká se, ale já tomu nevěřím. Nevědomost je past, která vede lidi k tomu, aby činili nesprávná rozhodnutí? ....konec citátu :D

Odkaz ke komentáři

LOL

a to se ani neptám, cos měl na ruce...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...