Ruda Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 ...že mi za dobu trvání dovolené ještě nezvonil mobil kvůli pracovním povinnostem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 novy vanocni dil Top Gearu + jsem zjistil, ze Clarkson ma DVD Italian Job. tak jdem objednavat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 Italian job je fajn. Etuda ve fitku je uz legenda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 V 29. 12. 2011 v 19:52, '911' napsal: novy vanocni dil Top Gearu + jsem zjistil, ze Clarkson ma DVD Italian Job. tak jdem objednavat DVD s Clarksonem jsou k dispozici v Tescu (teda aspoň u nás) za 199,- Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 Potěšilo, že ještě letos stihnu "návštěvu u TH V4" po včerejší zkušenosti s Nardin další den, na který se opravdu těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 V 29. 12. 2011 v 18:48, 'emba' napsal: Dnes jsem si vysnil nové hodinky, které bych si rád v budoucnu koupil: Muhle Glashutte Teutonia II Kleine Sekunde. Co na ně říkáte? Jednoznačná estetika po nemecky. Celkom ma prekvapilo a zároveň potešilo, aký úspech mala Teutonia BD na brnenskom zraze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 V 29. 12. 2011 v 17:17, 'Conrad' napsal: http://www.novinky.cz/koktejl/254629-svycar-prodava-hodinky-s-rozsekanymi-eurobankovkami-uvnitr.html?ref=boxD Aspoň na niečo je Euro dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 Top Gear Indian Special Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 V 29. 12. 2011 v 19:52, '911' napsal: Clarkson ma DVD Italian Job Velmi povedený DVD z loňskýho roku, letos má Powered Up a to je, IMHO, ještě lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 Mě potěšila předpověď na zejtra - má napadnout hafo sněhu. Mám celkem ucházející sjezdovku asi 7km od baráku a rád bych si trochu zacárvil než začně zkouškové období snad to zejtra vyjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Potesila me zprava o snad novem albu a naslednem turne (nejen pro me) nejlepsi kapely na svete - DEPECHE MODEhttp://kultura.idnes.cz/depeche-mode-slibuji-album-i-svetove-turne-dostane-se-na-cesko-pu4-/hudba.aspx?c=A111228_171817_hudba_jazDoufam, ze se tentokrat dostanu i do zakulisi. Minuly rok jsem kratce mluvil s Alanem Wildrem a velmi rad bych prohodil par slov s Gahanem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Teď mě momentálně těší kalendář chronomagu, neustále v něm listuju a hledám další inspirace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 (upraveno) Potěšilo mě, že jsem za dobu co mám Sinn je nesundal. Práce, spánek, voda, lyže, hospoda, vedro, zima... Konečně mám hodinky o který se nebojím, nemyslím na ně a prostě je nosím a užívám.No a od doby koupě, což jsou tři týdny, udělaly 9 sekund plus. Bez odkládání na noc. Cool...Edit, nakonec si snad nějaký lepší Sinn pořídím jako jediný a hlavní. Upraveno 30. prosince 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Ty už jsi se dostal v hodinkách tak vysoko,že stejně skončíš u přesýpacích k tvé naprosté spokojenosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 V 30. 12. 2011 v 13:58, 'bandicoot' napsal: Potěšilo mě, že jsem za dobu co mám Sinn je nesundal. Práce, spánek, voda, lyže, hospoda, vedro, zima... Konečně mám hodinky o který se nebojím, nemyslím na ně a prostě je nosím a užívám. No a od doby koupě, což jsou tři týdny, udělaly 9 sekund plus. Bez odkládání na noc. Cool... Edit, nakonec si snad nějaký lepší Sinn pořídím jako jediný a hlavní. Ale kolego, to jste se trochu unáhlil. Nebo ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 honza71Asi jo. Bohužel pořád nejsem ve fázi, kdy by rozpoznatelná značka, jakožto základní kámen machrindexu, nebyla pro mě důležitá. Ale byl by to osvobozující pocit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Nespresso! ... Udělal jsem si opožděného Ježíška a nelituji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Tak teď mi udělal radost krásný zápas našich a amerických dvacítek na MS, hlavně výkony brankáře Mrázka - škoda, že ten gól nedal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Hokejová dvacítka na MS v Kanadě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobus Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2011 Včera mi bolo oznámené, že mi zvyšujú plat o 15 eúr chvíľu som váhal či to dať sem, do vlákna Čo ma naštvalo alebo či to náhodou nepatrí do Humoru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky