Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

V 29. 12. 2011 v 18:48, 'emba' napsal:

Dnes jsem si vysnil nové hodinky, které bych si rád v budoucnu koupil: Muhle Glashutte Teutonia II Kleine Sekunde. Co na ně říkáte?

Jednoznačná estetika po nemecky. Celkom ma prekvapilo a zároveň potešilo, aký úspech mala Teutonia BD na brnenskom zraze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potesila me zprava o snad novem albu a naslednem turne (nejen pro me) nejlepsi kapely na svete - DEPECHE MODE

http://kultura.idnes.cz/depeche-mode-slibuji-album-i-svetove-turne-dostane-se-na-cesko-pu4-/hudba.aspx?c=A111228_171817_hudba_jaz

Doufam, ze se tentokrat dostanu i do zakulisi. Minuly rok jsem kratce mluvil s Alanem Wildrem a velmi rad bych prohodil par slov s Gahanem.

Odkaz ke komentáři

Potěšilo mě, že jsem za dobu co mám Sinn je nesundal. Práce, spánek, voda, lyže, hospoda, vedro, zima... Konečně mám hodinky o který se nebojím, nemyslím na ně a prostě je nosím a užívám.

No a od doby koupě, což jsou tři týdny, udělaly 9 sekund plus. Bez odkládání na noc. Cool...

Edit, nakonec si snad nějaký lepší Sinn pořídím jako jediný a hlavní.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

V 30. 12. 2011 v 13:58, 'bandicoot' napsal:

Potěšilo mě, že jsem za dobu co mám Sinn je nesundal. Práce, spánek, voda, lyže, hospoda, vedro, zima... Konečně mám hodinky o který se nebojím, nemyslím na ně a prostě je nosím a užívám.

No a od doby koupě, což jsou tři týdny, udělaly 9 sekund plus. Bez odkládání na noc. Cool...

Edit, nakonec si snad nějaký lepší Sinn pořídím jako jediný a hlavní.

Ale kolego, to jste se trochu unáhlil. Nebo ne ? :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...