Gustaf Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 jj, už se těším až pozítří vypadnu zase... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Potesilo ma,ze som konecne kupil od Zrna remienok,dali sme pivko U Jagusky na Palmovke.Pokec ok,ale nejak ten generacny rozdiel ma zmiatol natolko,ze sme sa nedorazili U Rokytky....Na buduce.Kazdopadne,pekna praca,foto na mojich vintage Omegach dodam.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Těší mne, že jsem byl po roce o5 v praci, vše ve zdraví přežil a s kolegama i řádně zapil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Těší mne, že jsem byl po roce o5 v praci, vše ve zdraví přežil a s kolegama i řádně zapil... Huraa! Dobra zprava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Potesil ma ricous :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Potěšilo mě , že jsou Laco na cestě ke mě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Těší mne, že jsem byl po roce o5 v praci, vše ve zdraví přežil a s kolegama i řádně zapil... Super!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Dnes mě potěšila pokuta za parkování na placeném placu, aniž bych si koupil lístek. Jelikož je to první pokuta od roku 2005 (tehdy to byla moje první), je potřeba tyto záležitosti řádně uchovávat a vzpomínat na ně s láskou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 2. série seriálu Sherlock je tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Těší mne, že jsem byl po roce o5 v praci, vše ve zdraví přežil a s kolegama i řádně zapil... Super, zrovna dneska jsem přemýšlel jak jsi dopadl, protože jsi tady někdy koncem roku psal, že Tě vezme zpátky. Tak gratuluju . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 JohnDoeX: Super, kdy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Hasňa: 1. díl odvisílán 1.1. Další 2 vždy v neděli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Mě potěšilo, že asi docela umim na zítřejší zkoušku Rád bych sem zejtra psal, že mě potěšilo že sem jí i udělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 To sem nemůžu napsat CO, ale je fakt, že TO, mě potěšilo fakt hodně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 To sem nemůžu napsat CO, ale je fakt, že TO, mě potěšilo fakt hodně Zkus se někdy, člověče, nad sebou zamyslet. Něco ve smyslu, že méně je někdy více... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Zkus se někdy, člověče, nad sebou zamyslet. Něco ve smyslu, že méně je někdy více... Klííd Marusjo, když si přišel o panictví, taky jsi měl křídla, jen si vzpomeň... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Zkus se někdy, člověče, nad sebou zamyslet. Něco ve smyslu, že méně je někdy více...Tak to chceš asi nemožné, lépe řečeno, v tomto případě chceš určitě nemožné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Těší mne, že jsem byl po roce o5 v praci, vše ve zdraví přežil a s kolegama i řádně zapil... ..gratuluju..to je skvělá zpráva.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Těší mne, že jsem byl po roce o5 v praci, vše ve zdraví přežil a s kolegama i řádně zapil... Richarde, to jsi mi, tímto sdělením, udělal radost a doufám, že se opět uvidíme na některém srazu. Raduj se a zapíjej, zasloužíš si to. Čao. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 To ricous: Taká maličkosť, vrátiť sa tam, kde si už bol a ako poteší. Teším sa s tebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky