Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

dneska nám coach řikal, jak máme bejt konsistentní a dbát na detaily...mluvil o hodinkách, tak jsem se ho zeptal, jak jdou dohromady jeho Cartier (Santos jsem si nevzpomněl) s jeho extravagantní vizáží (celej v oranžovém, na prsou velký krokouš)...řikal, že je má proto, že mu ladí řemen s botami...tak jsem mu doporučil Franck Muller Crazy Hours, načež to nějak zahrál do autu se smíchem, že je crazy...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 14. 5. 2013 v 20:11, African napsal:

Po měsíci ježdění po bazarech jsme konečně dnes dovezli Mondeo, hurá, sice jsme dost připlatili, ale je to za náma :clap:  Už jsem těch autíčkářů začínal mít plné zuby a velmi brzy bych už nějákýmu z nich rozbil držku :smile_anim: Hrozný podvodníci tihle kluci" Překvapil mě dnes i renomovaný prodejce Autoesa, který do telefonu mluví o voňavkách s nájezdem 70.000km ověřených Cébií a aj malý kluk by dle interiéru poznal, že auta mají tak 200.000km min., na začátku se okolo Vás motá pět lidí, sbírají po Vás vajgly a když zjistí, že se trochu vyznáte, tak všichni zmizej jak pára nad vodou" No jsem rád, že je to za mnou, a doufám že dlouhou dobu žádné starší auto kupovat nebudu :smoke:  

To mě zajímá, taky po Mondeu pokukuju. Máš tip?

Odkaz ke komentáři

Momentálně tip nemám, ale dělal jsem to tak, že každý den ráno jsem juknul na http://www.tipcar.cz/ a http://www.sauto.cz/  , zamluvil, ověřil historii, vzal automechanika a jel"  Dobrý je si zavolat přímo do Forda té dané země, kde byl kupovaný a zjistit co nejvíce informací, problém je, že často neřeknou kilometry, to už musí zjistit tvůj automechanik a nejlépe také zajet s autem před koupí přímo do Forda na prohlídku. Měření laku je velmi důležité. My jsme hledali 2009 a výše v automatu a plný palbě Titánium do 250tisíc s nájezdem do 120.000km a upřímně ti řeknu, že tak z dvaceti aut, které jsme objeli jsme nevybrali jediné, všude byl problém, většina z nich těžké bouračky. Tyhle auta, když jsou v pořádku začínají na 300 tisících, stále mluvím o automatu! Náš Ford 2011 má jasnou historii s 126000km, měl stříkanej levej přední blatník, no a dávali jsme za něj tedy o dost víc, než jsme původně plánovali :-( Ty Mondea jsou prostě v ceně a už jenom nákupka nového o něčem napovídá, jsou to rány" 

V 16. 5. 2013 v 5:05, straspol napsal:

Odkaz ke komentáři

Když se tady probírají ty "Áčka" tak právě včera jsem strávil s exec boardem velmi příjemné  4 hodiny a aby to bylo k tématu, tak paní generální je nejen krásná, profesionální a "vystajlovaná" dáma, ale měla na sobě slušivé Rado v bílé keramice.

(a v jejich Mototechně bych si taky vybral.. ;)

Odkaz ke komentáři

Dneska dávám do bazaru Mondeo Ghia r. 2004 2.5V6 automat. Osobně jsem ho kupoval nové v ČR, jediný majitel. Najeto asi 140t, pravidelný servis u Charouze, komplet. originál doklady samozřejmostí. Plná výbava kromě kůže a navigace. Nehavarované, v perfektním stavu. Cena dohodou.

V případě zájmu další info a fotky v SZ.

Omlouvám se, že z toho dělám prodejní inzerát, jestli je to problém, klidně to smázněte.

V 16. 5. 2013 v 5:05, straspol napsal:

Odkaz ke komentáři

Na jednu stranu potěšilo, že celníci zapracovali, na druhou stranu naštvalo, že se to sem pořád hrne.

Výsledek celní kontroly kontejneru z Číny¨(deklarované oděvy a hračky):

1. Wrist watch ?HUBLOT? 300pc / 47,00kg
  2. Wrist watch  ?LUMINOR PANERAI?  50pc / 5,00kg
  3. Wrist watch  ?IWC?  100pc / 10,00kg
  4. Wrist watch  ?BREITLING?  299pc / 45,00kg
  5. Wrist watch  ?OMEGA?  50pc / 8,00kg
  6. Wrist watch  ?ROLEX?  199pc / 37,00kg
  7. Wrist watch ? TAG HEUER?  200pc / 33,00kg
Odkaz ke komentáři

V 16. 5. 2013 v 15:23, Klokan napsal:

Na jednu stranu potěšilo, že celníci zapracovali, na druhou stranu naštvalo, že se to sem pořád hrne.

Výsledek celní kontroly kontejneru z Číny¨(deklarované oděvy a hračky):

1. Wrist watch ?HUBLOT? 300pc / 47,00kg
  2. Wrist watch  ?LUMINOR PANERAI?  50pc / 5,00kg
  3. Wrist watch  ?IWC?  100pc / 10,00kg
  4. Wrist watch  ?BREITLING?  299pc / 45,00kg
  5. Wrist watch  ?OMEGA?  50pc / 8,00kg
  6. Wrist watch  ?ROLEX?  199pc / 37,00kg
  7. Wrist watch ? TAG HEUER?  200pc / 33,00kg

Pěkné. :)

"Vzal bych si kilo Rolexů, prosím."

"Tady, nebo s sebou?"

"S sebou."

"A chcete je vcelku, nebo nakrájet?"

Odkaz ke komentáři

V 16. 5. 2013 v 18:56, El Nano napsal:

A tak jako jo, potešilo mě to žejo. Zvládnutá písemná část maturity. Výborné to sice není, spíš tak chvalitebně, ale co už...teď ještě ústní a bude to.

To se máš, nám bylo vedením řečeno, že výsledky nám řeknou až  před nástupem na ústní. Prý abychom nebyli ve stresu :suicide_anim:

Nepochopím tohle rozhodnutí asi nikdy, ale na hádání nemám teď sílu ani čas :frusty:

Odkaz ke komentáři

V 16. 5. 2013 v 19:16, Liqid napsal:

To se máš, nám bylo vedením řečeno, že výsledky nám řeknou až  před nástupem na ústní. Prý abychom nebyli ve stresu :suicide_anim:

Nepochopím tohle rozhodnutí asi nikdy, ale na hádání nemám teď sílu ani čas :frusty:

Demence no, já jsem docela rád, že je vím. Vím s čím jdu do ůstní části aspoň. Kdy maturuješ?

Odkaz ke komentáři

V 16. 5. 2013 v 20:02, El Nano napsal:

Demence no, já jsem docela rád, že je vím. Vím s čím jdu do ůstní části aspoň. Kdy maturuješ?

Taky bych rád věděl na čem jsem, ale mám hold smůlu.

Jdu ve čtvrtek 23. hned od 8 od rána. Nejdřív obhajoba absolventské práce pak Aj, Cj, Bio a na závěr ICT. A ty?

V 17. 5. 2013 v 6:52, lolohh napsal:

Doufám, že nematuruješ z češtiny.

To má být vtip?

Odkaz ke komentáři

V 17. 5. 2013 v 6:52, lolohh napsal:

Doufám, že nematuruješ z češtiny.

Hmm, tak promiň. Za to se stydím, ale ono když píšeš večer ve tmě, tak ty dvě písmena jsou na klávesnici vedle sebe...lehce se překlikneš...to co tady čtu občas za jiné výtvory mi přijde daleko horší ;)

PS.: doufej, už to mám za sebou

Upraveno uživatelem El Nano
Odkaz ke komentáři

V 17. 5. 2013 v 6:59, El Nano napsal:

Hmm, tak promiň. Za to se stydím, ale ono když píšeš večer ve tmě, tak ty dvě písmena jsou na klávesnici vedle sebe...lehce se překlikneš...to co tady čtu občas za jiné výtvory mi přijde daleko horší ;)

PS.: doufej, už to mám za sebou

Však si jenom dělám srandu. A máš pravdu, občas tu jsou větší zvěrstva.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...