Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

no se tak blbe ptam proto ze na oupn kartu beru rocni litacku posledni roky s tim ze zaplatim pres web a pak to pres validator nahraju. Fronta zadna  :)

Sakra, proč to sem píšeš až teď?? :D Tolik zbytečného času (a nasranosti před okénkem s cedulkou "Přijdu hned") :D

Jinak, mě potěšilo, že se mi na rušivé reklamní ploše v záhlaví chronomagu objevila textová reklama ve zcela neznámém jazyce, která mi díky tomu nevadí. Kéž vydrží co nejdéle...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no se tak blbe ptam proto ze na oupn kartu beru rocni litacku posledni roky s tim ze zaplatim pres web a pak to pres validator nahraju. Fronta zadna  :)

Presne jak pise martar,tos me nas..l :-). Tohle me minulo,sakra. Ja vzdy stojim frontu a validator jsem pouzival jen na zjisteni doby platnosti.

Odkaz ke komentáři

Mam zakazkovej dub 150 na 90 delanej podle vlastni specifikace a vysel cca. na 17k.

Tak nahoď foto,ať se také pokocháme.Stolář mi řekl,že dub zakázkově 80x 120 cm  /síla desky 4cm/  cca kolem 10 papírů.

Upraveno uživatelem bohus76
Odkaz ke komentáři

Tak nahoď foto,ať se také pokocháme.Stolář mi řekl,že dub zakázkově 80x 120 cm  /síla desky 4cm/  cca kolem 10 papírů.

Nezkoušel ses dívat do TONu? Sice to není uplně masiv, spíš sesazenka (spárovka), ale ještě v době kdy mě to živilo, tak byly docela OK.

A mají prodejnu v Malenovicích, to máš kousek.

Odkaz ke komentáři

Já teď nechával Radime obrousit náš letitý dubový stůl a dal sklo k vůli dětem a vcelku paráda.Jen mě naštvalo,že je samo "jen" odýhovaný a stolář mi tam zajel do jednoho rohu až na podklad.Spíš uvažuju o něčem menším jako konferenčním,ale také bych rád dub a nějakou jednu poličku dole.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...