Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil

Vím, že jsem tady s tím už otravoval, ale jsem na vlně euforie a tak znovu- právě dnes jsem doplatil HYPOTÉKU !!!!!!!!!!!

A jestli někomu vaděj ty vykřičníky, tak mu sděluju, že mě je to srdečně jedno.

Mně nevadí vykřičníky, vadí mi, že mezi posledním slovem a vykřičníkem děláš mezeru! :D

Interpunkční znaménka jako tečka, čárka, středník, otazník, vykřičník, dvojtečka atd. těsně (bez mezery) přiléhají k předchozímu slovu a za sebou mají mezeru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vím, že jsem tady s tím už otravoval, ale jsem na vlně euforie a tak znovu- právě dnes jsem doplatil HYPOTÉKU !!!!!!!!!!!

A jestli někomu vaděj ty vykřičníky, tak mu sděluju, že mě je to srdečně jedno.

Tak to by byla euforie jako prase, gratuluju. Bohužel reálnější mi, v mym případě, momentálně přijde co já vim, doktorát z fyziky či cesta na Mars a zpět. Oslav to Rolexem..

Odkaz ke komentáři

Kuncák7: Martine, spolu s ostatními ti taky ze srdce gratuliju. Moc dobře si pamatuju na ten pocit, kdy jsem se hypotéky zbavil já. Byla to úleva doprovázená nákupem několika hodinek v krátkém intervalu :D

Odkaz ke komentáři

To kuncak7: Vím jak se cítíš a je to super pocit, tak si ho pěkně užij :-) Já jsem sice neměl hypotéku, ale i tak mě měsíčně odcházelo 80% rodinného rozpočtu na domeček. Naštěstí jsem měl něco nešetřeno, takže utažení opasků trvalo pouze pět let. Kdyby mě ale někdo řekl, že to bude trvat 30 let jako některým z mých kamarádů, tak zůstávám radši ve 3+1 a jsem šťastný :-)

Odkaz ke komentáři

Včera jsem platil roční kupón na pražskou MHD.

Už jsem tahal 4750,- co měli na ceníků, ale holčina chtěla jen nějakých 3600,-

Tramvajenka kupodivu zlevnila... pak jsem si vzpomněl, že to nějak loni na jaře nějací místní politici slibovali.

Odkaz ke komentáři

To kuncak7: Vím jak se cítíš a je to super pocit, tak si ho pěkně užij :-) Já jsem sice neměl hypotéku, ale i tak mě měsíčně odcházelo 80% rodinného rozpočtu na domeček. Naštěstí jsem měl něco nešetřeno, takže utažení opasků trvalo pouze pět let. Kdyby mě ale někdo řekl, že to bude trvat 30 let jako některým z mých kamarádů, tak zůstávám radši ve 3+1 a jsem šťastný :-)

Na to mám podobnej názor...... zavázat se k něčemu na 30let když nevíme co bude zítra musí být nelehký......na druhou stranu jestli platit 15 nájem nebo 20 hypo tak je to jasný, v podstatě jedna z mála půjček co chápu. A doplatek hypo musí být hodně fajn. Mi včera kamarád řekl, že mu odpadlo platit dluhy za společníka....35k měsíčně

Odkaz ke komentáři

Tramvajenka kupodivu zlevnila... pak jsem si vzpomněl, že to nějak loni na jaře nějací místní politici slibovali.

Jj, paradni cena, v rijna jsem sve pani take zakoupil, tezka pohodicka;).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

Podle me je to cisty populismus. Dpp je kazdy rok v minusu, potreboval by vic investic a oni zlevnuji jizdne ??? Klidne at to o 30% zdrazi a zrychli rozvoj metra a vozoveho parku. Kikoti....

Asponze to neni zadarmo jako vlakova na slovensku, ikdyz pokud se nepletu stredocesky kraj v minulych letech proplacel jizdne duchodcum a studentum, spolecne s dalsimi vecmi a udelal 8 mld diru za sest let.

Pokud je to moc politicke, pak se omlouvam a prosim o smazani.

Upraveno uživatelem vojta1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...