Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Tak ať máš brzo zase střelivo na nějaký hezký hodinky. :-)

Už se něco peče :-D v únoru mě čeká Sofiina volba... Seiko nové želvy, NEBO Bulova reedice moonwatchu... Skoro přemýšlím , že si na to založil vlákno poraďte s koupí, protože už teď se v tom pěkně placam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem zpětně zjistil, že před měsícem padlo to debilní protihlukové omezení na 50km/h v Praze na magistrále / D1 v oblasti Pakránc / Kačerov...

http://praha.idnes.cz/ridici-jezdi-na-magistrale-stale-padesat-fdq-/praha-zpravy.aspx?c=A160106_2216382_praha-zpravy_nub

Odkaz ke komentáři

Tak jsem zpětně zjistil, že před měsícem padlo to debilní protihlukové omezení na 50km/h v Praze na magistrále / D1 v oblasti Pakránc / Kačerov...

http://praha.idnes.cz/ridici-jezdi-na-magistrale-stale-padesat-fdq-/praha-zpravy.aspx?c=A160106_2216382_praha-zpravy_nub

Tak to jsem teda taky netušil. Dík, udělal jsi mi radost :) Vždycky jsem z toho úseku kvetl

Odkaz ke komentáři

Přijel techik od internetového poskytovatele, pozdravil představil se a nic nebyl problém...........

a za hoďku a půl i s dvojitým pressem naintaloval hlavici, natáhl kabel, vybral nezatížené pásmo, nastavil služby, uklidil po sobě a vše překontroloval.

No potěšilo mě to, téměř po měsíci už zase internet......

Odkaz ke komentáři

Letenky od Emirates na NZ a hlavně to, že jsem si v práci prosadil abych neletěl s těma smradlavejma Číňanama vůči kterým mám osobní averzi  :taz: Doteď jsme kupovali ty nejlevnější letenky a naposledy jsem v tom letadle China Air málem umřel, tak jsem se tentokrát zasekl. A ještě navíc dopadne pivečko v Sydney a setkání s kamarádem co tam žije  :cheers: Se těším....

Odkaz ke komentáři

Dnes ráno v čekárně našeho obvodního lékaře, jsem se dozvěděl, že mezi námi jsou pořád lidé, kteří každoročně darují život právě zakoupenému vánočnímu kaprovi. Každoročně slýchám tyhle dojemné příběhy. Už na ně ale nereaguji. Za podivného jsem byl vždycky já.

Odkaz ke komentáři

Letenky od Emirates na NZ a hlavně to, že jsem si v práci prosadil abych neletěl s těma smradlavejma Číňanama vůči kterým mám osobní averzi  :taz: Doteď jsme kupovali ty nejlevnější letenky a naposledy jsem v tom letadle China Air málem umřel, tak jsem se tentokrát zasekl. A ještě navíc dopadne pivečko v Sydney a setkání s kamarádem co tam žije  :cheers: Se těším....

prosim te, nikdy jsem s china air neletel, cim to u nich smrdi? zajima me to

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...