Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja

je mně jasné, že tomu nebudete věřit, ale musím se pochlubit

včera jsem musel na poštu pro zásilky, takže jsem se připravil na hodinové čekání, vzal zásilky k odeslání a vyrazil

přijdu na poštu a tam přede mnou dva zákazníci

v pět hodin odpoledne!!

za deset minut odchod, na světě je občas krásně

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník tolja

mala velka radost - spunti dnes neremcali a byli hodni takze odjezd ze skolky se povedl o pul hodky rychleji nez bezne, vypada to na hezky patek, doufam ze to nezku... porada :eek:

měli ve školce noční?? :eek:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

muj odjezd ze skolky :clap:

aha, naše princezna spíš zdržovala doma při oblíkání, ale jak byla ve školce, tak to bylo v pohodě, horší bylo ji odpoledne ze školky dostat..

prostě dobrá školka 300m od domu přes park a pár milovaných učitelek..

kde jsou ty časy...

Upraveno uživatelem tolja
Odkaz ke komentáři

Návštěvník lack71

Závidím tu záplavu sněhu.... Na Špičáku u Tanvaldu je jen lehce poprášeno, dole úplné jaro a na sjezdovce je vlhký cukr krystal. že já blbec nejel do Tauplitz  :frusty:

Odkaz ke komentáři

Když už si nakousl tu Slavii. Mě včera potěšilo, že se mi přes dvoje doptani podařilo najít kancelář marketingu, kde se prodávají lístky na semifinále.

Sorry,ale nechces tvrdit,ze bys na nasem super modernim stadionu mohl bloudit?:-)). Tak dnes me tu fakt bavite :-).

Odkaz ke komentáři

Afri, jen tiše závidím, užij si to tam.

Jinak mě potěšil dnešní minisrázek s jedním zdejším chronomaniakem :-), hokejovým Slávistou :-)). Ať se daří !!!! Budu pečlivě sledovat.

Děkuji, konečně pořádně prověřím Rolády :-) Co ty nakonec, koupil jsi je nebo jenom testování?

Odkaz ke komentáři

Děkuji, konečně pořádně prověřím Rolády :-) Co ty nakonec, koupil jsi je nebo jenom testování?

Jen testoval,..... a zjistil,ze je casem musim mit. Zatim pst:-)). Nejlepsi a nejuniverzalnejsi hodinky,co jsem kdy mel. A bez chrona,coz je u me co rict.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...