kuncák7 Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 potěšili mě dnes ZLN hokejisti a speciálně Holas...3nci se to krátí, zlínský komplex snad bude opět fungovatSnad se pletes :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 potěšili mě dnes ZLN hokejisti a speciálně Holas...3nci se to krátí, zlínský komplex snad bude opět fungovat Se slovy klasika: howno, vole.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Dentální hygiena alespoň jedenkrát ročně pomáhá. Dvakrát ideál... Tak to sem v pohode! Letos uz jsem si cistil zuby nejmin 5x! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Snad se pletes :-).Snad se neplete. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 je mně jasné, že tomu nebudete věřit, ale musím se pochlubit včera jsem musel na poštu pro zásilky, takže jsem se připravil na hodinové čekání, vzal zásilky k odeslání a vyrazil přijdu na poštu a tam přede mnou dva zákazníci v pět hodin odpoledne!! za deset minut odchod, na světě je občas krásně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Gratuluji, i zázraky se dějí. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 mala velka radost - spunti dnes neremcali a byli hodni takze odjezd ze skolky se povedl o pul hodky rychleji nez bezne, vypada to na hezky patek, doufam ze to nezku... porada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 mala velka radost - spunti dnes neremcali a byli hodni takze odjezd ze skolky se povedl o pul hodky rychleji nez bezne, vypada to na hezky patek, doufam ze to nezku... porada měli ve školce noční?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 měli ve školce noční?? muj odjezd ze skolky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 (upraveno) muj odjezd ze skolky aha, naše princezna spíš zdržovala doma při oblíkání, ale jak byla ve školce, tak to bylo v pohodě, horší bylo ji odpoledne ze školky dostat..prostě dobrá školka 300m od domu přes park a pár milovaných učitelek..kde jsou ty časy... Upraveno 11. března 2016 uživatelem tolja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Dal jsem v práci na rozloučenou výbornou slivovici, zamykám kancl a týden mě tady nikdo neuvidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lack71 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Závidím tu záplavu sněhu.... Na Špičáku u Tanvaldu je jen lehce poprášeno, dole úplné jaro a na sjezdovce je vlhký cukr krystal. že já blbec nejel do Tauplitz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Afri, jen tiše závidím, užij si to tam.Jinak mě potěšil dnešní minisrázek s jedním zdejším chronomaniakem :-), hokejovým Slávistou :-)). Ať se daří !!!! Budu pečlivě sledovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Když už si nakousl tu Slavii. Mě včera potěšilo, že se mi přes dvoje doptani podařilo najít kancelář marketingu, kde se prodávají lístky na semifinále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Když už si nakousl tu Slavii. Mě včera potěšilo, že se mi přes dvoje doptani podařilo najít kancelář marketingu, kde se prodávají lístky na semifinále.Sorry,ale nechces tvrdit,ze bys na nasem super modernim stadionu mohl bloudit?:-)). Tak dnes me tu fakt bavite :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Afri, jen tiše závidím, užij si to tam.Jinak mě potěšil dnešní minisrázek s jedním zdejším chronomaniakem :-), hokejovým Slávistou :-)). Ať se daří !!!! Budu pečlivě sledovat.Děkuji, konečně pořádně prověřím Rolády :-) Co ty nakonec, koupil jsi je nebo jenom testování? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Děkuji, konečně pořádně prověřím Rolády :-) Co ty nakonec, koupil jsi je nebo jenom testování?Jen testoval,..... a zjistil,ze je casem musim mit. Zatim pst:-)). Nejlepsi a nejuniverzalnejsi hodinky,co jsem kdy mel. A bez chrona,coz je u me co rict. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Slavia má stadion ? Fakt ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Dal jsem v práci na rozloučenou výbornou slivovici, zamykám kancl a týden mě tady nikdo neuvidí Afri, uzij si to...a dej si za mne v hospůdce pod ledovcem jednoho paulanera :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Dal jsem v práci na rozloučenou výbornou slivovici, zamykám kancl a týden mě tady nikdo neuvidí Užívej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky