Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Oblékl jsem na sebe triko (ještě s cedulkou), které jsem si kupoval cca před 4 lety, že do něj stačí krapet shodit.

A nevypadalo to na mně jako neoprén. Jupíííjééé. ;-)))

Tak to tise zavidim. Ja asi pred 4-ma lety nemel vkus a vse si kupoval asi jaksi natesno a ve stari proto nemohu nosit :-(.

Odesláno (upraveno)

O víkendu jsem asi opět po 10ti letech viděl typizované prolejzky, na kterých Husákovi děti po celé republice blby. Bohužel eko-politická korektnost je smetla a nahradila dřevěnými, ať už ty takřka věčné, kovové byly v jakémkoliv stavu... Nevydržel jsem a ve 39 letech si vylezl na "zeměkouli" a i přelezl tu klasickou prolejzku ve tvaru "H" vedle ní, viz. dolní foto. Asi naposled, kde tohle ještě mají?

Foto je z Jáchymova, domy v pozadí jsou bohužel dosti častým úkazem; škoda, jinak by to bylo moc pěkné historické městečko.

prolejzky1.jpg

prolejzky2.jpg

na téhle prolejzackach sme se neuvěřitelně vyřadili. a když nebyly někde k dispozici, tak stačil klepac na koberce....jooo to byly časy :) Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

Tak to tise zavidim. Ja asi pred 4-ma lety nemel vkus a vse si kupoval asi jaksi natesno a ve stari proto nemohu nosit :-(.

Jo, taky vypadam ve starsich vecech jako kdyz se zasekne stroj na plneni parku. A lepsi uz to nebude.

Odesláno

Přišel ke mě z ciziny Ježíšek............................

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Spartaáááá :clap: :clap: :clap:

Vy jste tady? Ja blb pisu do sekce sport :) .

Takze pecka!!! SPARTA !!!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...