Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ťuk ťuk . . .

šéfe, můžu? spočítala jsem tu daň z příjmu . . .

jak já tu ženskou (účetní) nemám rád když chodí s takovýma zprávama

na druhou stranu v dnešní době firma v černých číslech potěší,
ne že bych to teda nevěděl dopředu, ale i tak potěší

to placení už teda méně, no

bych si mohl vyplatit nějakou odměnu a koupit si hodinky třeba, že ano :)

Upraveno uživatelem tommas4
Odesláno

K modré jsem velmi opatrný, ale tohle je super kombinace! Člověče všímám si, že máš samá chrona, používáš to vůbec nebo to máš, jako já na parádu :D ?

Jojo, tak jako když se tu každej druhej potápí do 1000 metrů  :) někteří i hlouběji  :)  nemůžu za to, že se mi chrono prostě líbí  ;)

Odesláno

Vyuctovani nakladu za bydleni za lonskej rok. Parada- nebyt tohodle fora,mohl by to byt novej telefon,nove boty a batoh. Takhle to bude jen cast na nove hodinky :-(,ale neva,delam to rad.

Odesláno

Chci report z kopce a ne koukat na to, jak si tam ležíš a válíš si šunky :-). Čekám jako obvykle na fotky, vždyť víš....

Šunky se dnes přestali válet, ležím tady chcíplej jak lemra ale vrcholová fotka nebyla, i přes to to byl příjemný den ;-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Byl, na první fotce jsem se dostal ke druhé špičce, pak klesání a nějaké stoupání, svezl jsem se asi čtyři metry po ledové plotně málem až do údolí, otočil se a šel na hotel :-) Vrchol dvěstě metrů na dosah... Nic, žádné velké riskování, pěkně na pohodu :-)

Odesláno

O víkendu jsem asi opět po 10ti letech viděl typizované prolejzky, na kterých Husákovi děti po celé republice blby. Bohužel eko-politická korektnost je smetla a nahradila dřevěnými, ať už ty takřka věčné, kovové byly v jakémkoliv stavu... Nevydržel jsem a ve 39 letech si vylezl na "zeměkouli" a i přelezl tu klasickou prolejzku ve tvaru "H" vedle ní, viz. dolní foto. Asi naposled, kde tohle ještě mají?

Foto je z Jáchymova, domy v pozadí jsou bohužel dosti častým úkazem; škoda, jinak by to bylo moc pěkné historické městečko.

Odesláno (upraveno)

O víkendu jsem asi opět po 10ti letech viděl typizované prolejzky, na kterých Husákovi děti po celé republice blby. Bohužel eko-politická korektnost je smetla a nahradila dřevěnými, ať už ty takřka věčné, kovové byly v jakémkoliv stavu... Nevydržel jsem a ve 39 letech si vylezl na "zeměkouli" a i přelezl tu klasickou prolejzku ve tvaru "H" vedle ní, viz. dolní foto. Asi naposled, kde tohle ještě mají?

...

Pecka! Z toho velkého půlkruhu na poslední fotce vpravo jsem sletěl ve druhé třídě a zlomil si na 2x ruku. Jak já měl skvělý dětství :D Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Oblékl jsem na sebe triko (ještě s cedulkou), které jsem si kupoval cca před 4 lety, že do něj stačí krapet shodit.

A nevypadalo to na mně jako neoprén. Jupíííjééé. ;-)))

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...