tommas4 Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 (upraveno) Ťuk ťuk . . . šéfe, můžu? spočítala jsem tu daň z příjmu . . . jak já tu ženskou (účetní) nemám rád když chodí s takovýma zprávama na druhou stranu v dnešní době firma v černých číslech potěší,ne že bych to teda nevěděl dopředu, ale i tak potěší to placení už teda méně, nobych si mohl vyplatit nějakou odměnu a koupit si hodinky třeba, že ano Upraveno 15. března 2016 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 To jak hnusně pozitivní, že jsem z toho dostal depresi...............Ja spis husí kůží z těch keců...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 K modré jsem velmi opatrný, ale tohle je super kombinace! Člověče všímám si, že máš samá chrona, používáš to vůbec nebo to máš, jako já na parádu ?Jojo, tak jako když se tu každej druhej potápí do 1000 metrů někteří i hlouběji nemůžu za to, že se mi chrono prostě líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Hokejova Slavie,2 zapasy v budejkach a vedem 2-0. Super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 A chce makat. Což se nedá říct o kazdym kdo chce práci.Lidi, kteří chtějí makat, o tom většinou tolik nenakecají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Já nechci makat ale radši o tom moc nemluvím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Dnes mě potěšilo, že hodinky odrazily od Japonskych břehů. Teď zbyva už se jen těšit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Sladky dárek z Alsaska od kamaráda na zahnání smutku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 SCIFI : Mas vybornych kamaratov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 jimmy: z toho nebudes v noci spat ne? Co sis nakonec vybral ty kluku jeden usaty??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Tešim se No co z Jpn??? Přece Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Vyuctovani nakladu za bydleni za lonskej rok. Parada- nebyt tohodle fora,mohl by to byt novej telefon,nove boty a batoh. Takhle to bude jen cast na nove hodinky :-(,ale neva,delam to rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Dodatečně up.soustrast a na zdraví kamošovi umřel yorkshirek asi před měsícem..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Chci report z kopce a ne koukat na to, jak si tam ležíš a válíš si šunky :-). Čekám jako obvykle na fotky, vždyť víš....Šunky se dnes přestali válet, ležím tady chcíplej jak lemra ale vrcholová fotka nebyla, i přes to to byl příjemný den ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Koupil jsem si hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Afri,verim,ze ses dnes neflakal,musel to byt peknej zahul v tom snehu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Byl, na první fotce jsem se dostal ke druhé špičce, pak klesání a nějaké stoupání, svezl jsem se asi čtyři metry po ledové plotně málem až do údolí, otočil se a šel na hotel :-) Vrchol dvěstě metrů na dosah... Nic, žádné velké riskování, pěkně na pohodu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 O víkendu jsem asi opět po 10ti letech viděl typizované prolejzky, na kterých Husákovi děti po celé republice blby. Bohužel eko-politická korektnost je smetla a nahradila dřevěnými, ať už ty takřka věčné, kovové byly v jakémkoliv stavu... Nevydržel jsem a ve 39 letech si vylezl na "zeměkouli" a i přelezl tu klasickou prolejzku ve tvaru "H" vedle ní, viz. dolní foto. Asi naposled, kde tohle ještě mají? Foto je z Jáchymova, domy v pozadí jsou bohužel dosti častým úkazem; škoda, jinak by to bylo moc pěkné historické městečko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 (upraveno) O víkendu jsem asi opět po 10ti letech viděl typizované prolejzky, na kterých Husákovi děti po celé republice blby. Bohužel eko-politická korektnost je smetla a nahradila dřevěnými, ať už ty takřka věčné, kovové byly v jakémkoliv stavu... Nevydržel jsem a ve 39 letech si vylezl na "zeměkouli" a i přelezl tu klasickou prolejzku ve tvaru "H" vedle ní, viz. dolní foto. Asi naposled, kde tohle ještě mají? ...Pecka! Z toho velkého půlkruhu na poslední fotce vpravo jsem sletěl ve druhé třídě a zlomil si na 2x ruku. Jak já měl skvělý dětství Upraveno 16. března 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Oblékl jsem na sebe triko (ještě s cedulkou), které jsem si kupoval cca před 4 lety, že do něj stačí krapet shodit. A nevypadalo to na mně jako neoprén. Jupíííjééé. ;-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky