Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Ťuk ťuk . . .

šéfe, můžu? spočítala jsem tu daň z příjmu . . .

jak já tu ženskou (účetní) nemám rád když chodí s takovýma zprávama

na druhou stranu v dnešní době firma v černých číslech potěší,
ne že bych to teda nevěděl dopředu, ale i tak potěší

to placení už teda méně, no

bych si mohl vyplatit nějakou odměnu a koupit si hodinky třeba, že ano :)

Upraveno uživatelem tommas4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

K modré jsem velmi opatrný, ale tohle je super kombinace! Člověče všímám si, že máš samá chrona, používáš to vůbec nebo to máš, jako já na parádu :D ?

Jojo, tak jako když se tu každej druhej potápí do 1000 metrů  :) někteří i hlouběji  :)  nemůžu za to, že se mi chrono prostě líbí  ;)

Odkaz ke komentáři

Chci report z kopce a ne koukat na to, jak si tam ležíš a válíš si šunky :-). Čekám jako obvykle na fotky, vždyť víš....

Šunky se dnes přestali válet, ležím tady chcíplej jak lemra ale vrcholová fotka nebyla, i přes to to byl příjemný den ;-)

post-364-0-20306800-1458157852_thumb.jpg

post-364-0-92756300-1458158294_thumb.jpg

post-364-0-50574300-1458158550_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Byl, na první fotce jsem se dostal ke druhé špičce, pak klesání a nějaké stoupání, svezl jsem se asi čtyři metry po ledové plotně málem až do údolí, otočil se a šel na hotel :-) Vrchol dvěstě metrů na dosah... Nic, žádné velké riskování, pěkně na pohodu :-)

Odkaz ke komentáři

O víkendu jsem asi opět po 10ti letech viděl typizované prolejzky, na kterých Husákovi děti po celé republice blby. Bohužel eko-politická korektnost je smetla a nahradila dřevěnými, ať už ty takřka věčné, kovové byly v jakémkoliv stavu... Nevydržel jsem a ve 39 letech si vylezl na "zeměkouli" a i přelezl tu klasickou prolejzku ve tvaru "H" vedle ní, viz. dolní foto. Asi naposled, kde tohle ještě mají?

Foto je z Jáchymova, domy v pozadí jsou bohužel dosti častým úkazem; škoda, jinak by to bylo moc pěkné historické městečko.

post-22024-0-58352700-1458162954_thumb.jpg

post-22024-0-04595300-1458162965_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

O víkendu jsem asi opět po 10ti letech viděl typizované prolejzky, na kterých Husákovi děti po celé republice blby. Bohužel eko-politická korektnost je smetla a nahradila dřevěnými, ať už ty takřka věčné, kovové byly v jakémkoliv stavu... Nevydržel jsem a ve 39 letech si vylezl na "zeměkouli" a i přelezl tu klasickou prolejzku ve tvaru "H" vedle ní, viz. dolní foto. Asi naposled, kde tohle ještě mají?

...

Pecka! Z toho velkého půlkruhu na poslední fotce vpravo jsem sletěl ve druhé třídě a zlomil si na 2x ruku. Jak já měl skvělý dětství :D Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...