guzmic Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Mě zatím velmi těší Sparta ve fotbale a Zlín v hokeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Částečná otvíračka je v jiném vlákně Seiko Sarx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 tak hod aspon link...kdo to má hledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 (upraveno) Sparta není klub mého srdce, ale jak tak na to koukám hrajou perfektně a jsou to FRAJEŘI!Navíc todle už nemohou pustit. Tedy doufám! Upraveno 17. března 2016 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 tady je http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/66706-seiko-sarx/page-10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 já bych špagetkám přál klidně 4 goly...kua a tobě to pivo Naštěstí je tady vcelku silná česká základna, takže drží hubu a krok s haldama škopků :-) Však to tady znáš Gustafko, je tu báječně... Mixuji to dnes trochu s Frapou, takže brzy asi hodím tyčku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Naštěstí je tady vcelku silná česká základna, takže drží hubu a krok s haldama škopků :-) Však to tady znáš Gustafko, je tu báječně... Mixuji to dnes trochu s Frapou, takže brzy asi hodím tyčku :-)a ta tam jako všichni fandej rudejm? mno tak solidne to mixujes...tyčka přijde,neboj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 a ta tam jako všichni fandej rudejm? mno tak solidne to mixujes...tyčka přijde,neboj Tento týden asi po šesté, takže už jsem zvyklí :-) Takto teď vidím, takže f normě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 mno...seš nějakej rozmazanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Krásnej zápas - moc potěšili rudí koně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Tak jo, špagetka řekla ať vypadneme, prý zavírá, no nic jdeme o hospodu dál, chi chi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Tak jo, špagetka řekla ať vypadneme, prý zavírá, no nic jdeme o hospodu dál, chi chi :-)v těhle končinách přece nemůže fandit Laziu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 To byly tzv. sparťanský prolejzky. Blbý, slabý či neduživý dítě se na nich zabilo a společnost měla o přítěž méně :-) Pecka! Z toho velkého půlkruhu na poslední fotce vpravo jsem sletěl ve druhé třídě a zlomil si na 2x ruku. Jak já měl skvělý dětství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Sparta taky potěšila, co mě ale naštavlo, že jsem na ten západ úplně zapomněl. :-(Výsledek 3:0 je famózní a to i když fandím v lize Plzni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Potěšila mne paní z Finančního úřadu, volala mi, že jsem se v daňovém přiznání ošidil a když zjistila, že bydlím v jiném městě, tak ještě přemýšlela jak to udělat abych kvůli té opravě nemusel schválně jezdit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Potěšila mne paní z Finančního úřadu, volala mi, že jsem se v daňovém přiznání ošidil a když zjistila, že bydlím v jiném městě, tak ještě přemýšlela jak to udělat abych kvůli té opravě nemusel schválně jezdit. Ježkovy voči, Smetanovy uši a Mozartovy koule, kde bydlíš? Okamžitě se stěhuju tím směrem !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Ježkovy voči, Smetanovy uši a Mozartovy koule, kde bydlíš? Okamžitě se stěhuju tím směrem !!!Kde bydlím mám v nicku, daňový přiznání ale podávám tam, kde mám trvalý pobyt, což je o hodně větší město. Stalo se mi to už před lety, tenkrát mi to ta paní už i sama opravila (zřejmě abych to znovu nezprasil), takže stačilo se vedle opraveného jen podepsat. Toto ale byla po hlase zjevně mladší kolegyně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Kde bydlím mám v nicku, daňový přiznání ale podávám tam, kde mám trvalý pobyt, což je o hodně větší město. Stalo se mi to už před lety, tenkrát mi to ta paní už i sama opravila (zřejmě abych to znovu nezprasil), takže stačilo se vedle opraveného jen podepsat. Toto ale byla po hlase zjevně mladší kolegyně.Sen daňového poplatníka. Bohužel většina úředníků se takhle nechová. Měls štěstí !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Lucide, paráda! Gratuluju. Já měl dnes naprosto úžasnej pátek:1) Vypadá to, že za týden odejdu z firmy s téměř čistým stolem a uhašenými průsery2) Přišly mi nové hodinky3) A přišly fakt rychle4) Vrátil jsem se z vydařené chlastačky s kolegy, sám trefil domů, doma nikoho nevzbudil, koukl na hodiny, šel si do kuchyně otevřít pivo, chvilku ho srkal, pak vybalil ty hodinky, co dnes pošťák přivezl a moje hodná žena převzala, natáhl je a jen tak od oka nastavil čas - odhadem, jak dlouho od kouknutí na hodiny jsem srkal pivo a vybaloval hodinky - sekl jsem se o 24 sekund.5) Pořád dokážu držet krok s o deset let mladšíma Mexičankama v tequille a margharitě6) A ještě jsem schopnej o tom i psát na Chronomag, i když asi nejsem schopnej doplazit se do postele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 ...zase po letech sem si to musel dat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky