Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

včera objednáte, dneska dodáme - ne přátelé, to není pošta, ale Bakerovo strapshop:)

strejda má v neděli narozky a rodina se poskládala na hodinky, synovec zajistí odbornou část výkladu a epesní řemen :D

Tož gratulujeme,jaké to budou ?

Odesláno (upraveno)

Ještě teď se z toho nemohu vzpamatovat.  :eek:  :eek:  :eek:  :eek:

V sobotu večer mě přepadla myšlenka že už jsem dlouho neměl dajaká SEIKA. 

Na e-Bay jsem našel inzerát na Monstra která jsem už měl a občas se mi po nich zasteskne.

Bohužel (myslel jsem si) až ze Španělska.

No nic objednal jsem je - a BÁC dnes ráno mi volá kurýr že má pro mě balíček ze Španělska - moje Monstra.

Když to spočítám na hodiny tak od času objednání do času dodání je to 58 hodin na trase - jižní Španělsko - střední Čechy

A to vše za cca 5?

(je tedy fakt že se transportu neůčastnila Česká Pošta)   :axehead:

Upraveno uživatelem vladimir72
Odesláno

Že to konečně přiznali :-) ?Je jednoznačně prokázáno, že malá dávka alkoholu je prospěšná např. jako prevence proti infarktu,? tvrdí Susa. Pravidelné pití - což jsou jedna až dvě skleničky vína - prý pomáhá ve starším věku s udržováním psychické rovnováhy. ?Budeme-li užívat každý den štamprličku, budeme méně blbnout,? dodal.

Odesláno

No, klasik prece rika "alkohol v malych davkach neskodi v jakemkoliv mnozstvi". (Myslim, ze to byl Kopecky jako Doug Badman v Limonadovem Joe, ale nejsem si jistej.)

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Odesláno

No, klasik prece rika "alkohol v malych davkach neskodi v jakemkoliv mnozstvi". (Myslim, ze to byl Kopecky jako Doug Badman v Limonadovem Joe, ale nejsem si jistej.)

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Ty s červeným Esem Satana - ty asi nemáš moc pohodovej život, co? Alkohol dle tebe jen škodí, že je někdo překvapen, že v +12 sněží, tě taky nagrkne.

Prostě, jak by napsal African: " Asi jsi většně naprděnej, co?"

Dej si panáka a buď v klidu ...

Edit: Třeba Whiscolu ... Alkoholický, lihuprostý nápoj ...

Upraveno uživatelem Boudy
Odesláno (upraveno)

Chápu, že přání je otcem myšlenky, ale těm kecům o prospěšnosti alkoholu fakt někdo věří?

no on to je potvzeny fakt takže ano. Země je taky kulatá.

Upraveno uživatelem SCIFI
Odesláno

Chápu, že přání je otcem myšlenky, ale těm kecům o prospěšnosti alkoholu fakt někdo věří?

Tak u nás v rodině se alkoholu holduje po generace a dožíváme se úctihodného věku někde kolem osmdesátky, devadesátky a nikde v hospicech, ale hezky doma u luštění křížověk, tak zrovna já tomu věřím. Občas se tedy najde nějáká vyjímka jako třeba ožralej praděda, když vyhazoval z okna takové to těžké velké rádio, které se mu porouchalo a omylem vyhodil i sebe, ale to jsou spíš takové vyjímky jak píšu. Stává se to málo kdy....

Odesláno

Afri - používej to krásné slůvko "VĚTŠNĚ", jinak každý tvůj post to perla ...

Možná začnu uvažovat o kérce s tvými hláškami  :clap:

Jinak, já abych nebyl většně za alkoholika, tak piju jen obden :-)

Odesláno

Afri - používej to krásné slůvko "VĚTŠNĚ", jinak každý tvůj post to perla ...

Možná začnu uvažovat o kérce s tvými hláškami  :clap:

Jinak, já abych nebyl většně za alkoholika, tak piju jen obden :-)

:D Já se v klidu označuji za konzumenta.

Vztah člověka k alkoholu se dá rozdělit do následujících skupin:

• Abstinent ? Odmítá z nějakého důvodu alkohol a vůbec ho nepije. Přítomnost takového jedince často vyvolává ve společnosti rozpaky
  • Konzument ? Nevyhledává alkoholické nápoje pro jeho účinky, ale pro chuť. Nečiní mu potíže abstinovat, ale nemá k tomu důvod
  • Piják ? Lidí spadajících do této kategorie jsou v ČR bez nadsázky plné hospody. Jde zde již o účinky alkoholu ? hlavně euforii a krátkodobé antidepresivní a antianxietické (úzkost potlačující) účinky.
  • Alkoholik ? Alkohol je pro tohoto jedince silná droga. Nerozlišuje druh nápoje ? jde jen o procenta.
Odesláno

tož to já jsem (dle výše uvedené definice) taky konzument, já se od tebe většně dozvídám nové věci ... 

Odesláno

tož to já jsem (dle výše uvedené definice) taky konzument, já se od tebe většně dozvídám nové věci ... 

No jo no, aby jsi se dozvěděl tyto cenné informace musíš podstoupit protialkoholní léčbu :lol2:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...