Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Super sobota. Odpoledne s malou a s mámou v bývalěm bydlišti na koupaku- pokec s chlapama a kus toho píva.. rádi jsme se viděli.. a večer grilovaná večeře.. i po tom pivku se mi kotletky povedly našťavnato a s mámou jsme opět prožvanili půlku noci.. opět jsem prostě musel uznat, že jsem si před čtvrtstoletím prostě vybral uplně nejlíp

Odesláno (upraveno)

Že si sednu po třech letech zase na motorku :-) Kámoš nadhodil výlet, už nás je pět, letenky na Krétu za čtyři tisíce na stole, zamluvená kroska na týden za 160 Ojro, no to prostě nemá chybu....jenom těch povolených 8kg do letadla, to je akorát přesně na spacák, helmu a kartáček na zuby :-)

post-364-0-65839200-1467126447_thumb.jpg

Upraveno uživatelem African
Odesláno

Afri super, pak nahod fotky, na Krete jsem byl, myslim ze se tam vyradis :) .

Odesláno

Afri super, pak nahod fotky, na Krete jsem byl, myslim ze se tam vyradis :) .

Paráda, Řekové jsou prý dost na pohodu, co myslíš? Je to říjnová akce, ale fotky určitě dodám...se těším, stejným stylem jsem už dělal Korsiku a byl to můj nej motozážitek.

Odesláno

Jojo jsou, neboj. Jezdil jsem tam hodne krat a zadny problem. Jen nejezdi na 4 kolce na rychlostni silnici, na to jsou haklivy. Pak jeste bacha ty jejich silnice trochu klouzou, jiny material asi a jezdi jeste za postrani carou. Mezi krajnici a tou carou.

Odesláno

Jojo jsou, neboj. Jezdil jsem tam hodne krat a zadny problem. Jen nejezdi na 4 kolce na rychlostni silnici, na to jsou haklivy. Pak jeste bacha ty jejich silnice trochu klouzou, jiny material asi a jezdi jeste za postrani carou. Mezi krajnici a tou carou.

Děkuji moc za postřehy :-) Silnicím se zkusíme vyhnout úplně.

Odesláno

Přijdu do práce a před sakra dlouhým dnešním dnem otevřu e-mail a čtu - z rozhodnutí starosty a tajemníka úřadu je dne 4.7.2016 z technických důvodů úřad uzavřen ! Parádní zpráva, pro mě to znamená ( a nejen pro mě ). že červenec začne pěkným volnem. Super ! 

Odesláno

kuncák7 když se daří, tak se daří.

Mě potěšila první odmajstrovaná směna a vyrobených +7 ks pneumatik od výkonu. :-)

Odesláno

Přijdu do práce a před sakra dlouhým dnešním dnem otevřu e-mail a čtu - z rozhodnutí starosty a tajemníka úřadu je dne 4.7.2016 z technických důvodů úřad uzavřen ! Parádní zpráva, pro mě to znamená ( a nejen pro mě ). že červenec začne pěkným volnem. Super !

A tak to samozřejmě potěší, budiž ti přáno!

Odesláno z mého D2403 pomocí Tapatalk

Odesláno

Přijdu do práce a před sakra dlouhým dnešním dnem otevřu e-mail a čtu - z rozhodnutí starosty a tajemníka úřadu je dne 4.7.2016 z technických důvodů úřad uzavřen ! Parádní zpráva, pro mě to znamená ( a nejen pro mě ). že červenec začne pěkným volnem. Super !

Gratuluji pane! To se nekdo ma ;) .

Odesláno

Gratuluji pane! To se nekdo ma ;) .

Už mám ale ten den zaplácnutej- tátu vezu směr Plzeňská nemocnice a možná Klatovy :-(. Ale lepší, než tu sedět a odpovídat na všetečné dotazy občanů :-).

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...