African Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 Ja jsem jasnej zradce naroda!Co jsi provedl?
Oliver333 Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 Udělal jsem si radost - koupil jsem si v bauhausu novou aku vrtačku Ryobi
utrejch Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 Co jsi provedl?Zatim pouze latentni!
MadButcher Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 Bourka. Konecne je tady. Nejen ze krasne prsi a zaliva to zahradu, ale moc prijemne se to posloucha. A taky jako vedlejsi efekt to odstrihlo signal satelitu, tak nemusim cumet na blbosti
Radimk Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 Super sobota. Odpoledne s malou a s mámou v bývalěm bydlišti na koupaku- pokec s chlapama a kus toho píva.. rádi jsme se viděli.. a večer grilovaná večeře.. i po tom pivku se mi kotletky povedly našťavnato a s mámou jsme opět prožvanili půlku noci.. opět jsem prostě musel uznat, že jsem si před čtvrtstoletím prostě vybral uplně nejlíp
Zlý Jabko Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Odesláno 26. června 2016 Včerejší parádní svatba mý malý sestřenky. Takovejch sto lidí na louce u lesa, pohoda, nejmíň tři jazzový kapely složený ze svatebčanů a fantastický lidi.
Radimk Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Odesláno 26. června 2016 Prý, prožvanili No fakt celý den na slunku + pivko + večer masíčko, salátky, bagetky... k ničemu bych se snad ani nezmohl někdy je lepš? se z toho vykecat!
ewolucionar Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Odesláno 26. června 2016 Braaaaaniceeeeeek))))) asi mam upal
African Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Odesláno 28. června 2016 (upraveno) Že si sednu po třech letech zase na motorku :-) Kámoš nadhodil výlet, už nás je pět, letenky na Krétu za čtyři tisíce na stole, zamluvená kroska na týden za 160 Ojro, no to prostě nemá chybu....jenom těch povolených 8kg do letadla, to je akorát přesně na spacák, helmu a kartáček na zuby :-) Upraveno 28. června 2016 uživatelem African
tano Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Odesláno 28. června 2016 Afri super, pak nahod fotky, na Krete jsem byl, myslim ze se tam vyradis .
African Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Odesláno 28. června 2016 Afri super, pak nahod fotky, na Krete jsem byl, myslim ze se tam vyradis .Paráda, Řekové jsou prý dost na pohodu, co myslíš? Je to říjnová akce, ale fotky určitě dodám...se těším, stejným stylem jsem už dělal Korsiku a byl to můj nej motozážitek.
tano Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Odesláno 28. června 2016 Jojo jsou, neboj. Jezdil jsem tam hodne krat a zadny problem. Jen nejezdi na 4 kolce na rychlostni silnici, na to jsou haklivy. Pak jeste bacha ty jejich silnice trochu klouzou, jiny material asi a jezdi jeste za postrani carou. Mezi krajnici a tou carou.
atari Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Odesláno 28. června 2016 Vnitřní strana obálky časopisu Enigma
African Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Odesláno 28. června 2016 Jojo jsou, neboj. Jezdil jsem tam hodne krat a zadny problem. Jen nejezdi na 4 kolce na rychlostni silnici, na to jsou haklivy. Pak jeste bacha ty jejich silnice trochu klouzou, jiny material asi a jezdi jeste za postrani carou. Mezi krajnici a tou carou.Děkuji moc za postřehy :-) Silnicím se zkusíme vyhnout úplně.
kuncák7 Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Odesláno 29. června 2016 Přijdu do práce a před sakra dlouhým dnešním dnem otevřu e-mail a čtu - z rozhodnutí starosty a tajemníka úřadu je dne 4.7.2016 z technických důvodů úřad uzavřen ! Parádní zpráva, pro mě to znamená ( a nejen pro mě ). že červenec začne pěkným volnem. Super !
guzmic Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Odesláno 29. června 2016 kuncák7 když se daří, tak se daří. Mě potěšila první odmajstrovaná směna a vyrobených +7 ks pneumatik od výkonu. :-)
Frostie Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Odesláno 29. června 2016 Přijdu do práce a před sakra dlouhým dnešním dnem otevřu e-mail a čtu - z rozhodnutí starosty a tajemníka úřadu je dne 4.7.2016 z technických důvodů úřad uzavřen ! Parádní zpráva, pro mě to znamená ( a nejen pro mě ). že červenec začne pěkným volnem. Super !A tak to samozřejmě potěší, budiž ti přáno! Odesláno z mého D2403 pomocí Tapatalk
tano Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Odesláno 29. června 2016 Přijdu do práce a před sakra dlouhým dnešním dnem otevřu e-mail a čtu - z rozhodnutí starosty a tajemníka úřadu je dne 4.7.2016 z technických důvodů úřad uzavřen ! Parádní zpráva, pro mě to znamená ( a nejen pro mě ). že červenec začne pěkným volnem. Super !Gratuluji pane! To se nekdo ma .
kuncák7 Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Odesláno 29. června 2016 Gratuluji pane! To se nekdo ma .Už mám ale ten den zaplácnutej- tátu vezu směr Plzeňská nemocnice a možná Klatovy :-(. Ale lepší, než tu sedět a odpovídat na všetečné dotazy občanů :-).
Doporučené příspěvky