Lobber Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 (upraveno) Zrovna jsem si po měsíci čekání vyzvedl první ze dvou flašek Ukrajinského cognacku .... S perfektním sériovým číslem 0001 z 1500 ... Tak že půjde hezky do poličky Upraveno 1. listopadu 2016 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Tak mne potesilo, ze uz mam zase Deep Blue ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Tak mne potesilo, ze uz mam zase Deep Blue ;-)Tak to gratuluji ... Našli se, nebo sis kupoval nové ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Diky!Kamarad mi koupil nove (starsi). Respektive uplne nahodou byly v aukci presne ty, ktere si nechal ukrast...A to se rok neobjevily na ebayi zadne.Puvodni jsou stale ukradene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Diky!Kamarad mi koupil nove (starsi). Respektive uplne nahodou byly v aukci presne ty, ktere si nechal ukrast...A to se rok neobjevily na ebayi zadne.Puvodni jsou stale ukradene.Tomu se říká štěstí ... Tak teď už jen dávat pozor a nebo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Tak beru to jako varovani, uz je pujcovat nebudu...;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Tak beru to jako varovani, uz je pujcovat nebudu...;-).Safra :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Safra :-( Maximalne jen tak do ruky na srazu nebo chronopivu...;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Co mě dnes potěšiloKulináriumHoubya jakou kudlu dnes máte v kapse vše v jednom, a bez hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Pěkný, dal bych si smažený, nebo jen na kmíně, mlask. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Václavky půjdou do guláše, protože roste dost bedel, a ty rozhodně budou smažený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Ve 3 ráno jsem zjistil, že má svátek Bill Hicks, George Carlin, Jimi Hendrix, Ronnie James Dio, atd. A nějak nemůžu pochopit, proč to všichni oslavujou po lokálních hřbitovech nebo důchodci jízdou v protisměru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Václavky půjdou do guláše, protože roste dost bedel, a ty rozhodně budou smažený Jsem trouba, vůbec mi nedošlo, že být to bedly, byly by moc mrňavý podle kudly... Viděl jsem v tom ladně nakupenou bedloúrodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 že se mi podařilo sehnat ten starý kabát. trochu jsem ho pomaloval a jak jsem slibíl posílám fotku a děkuji zdejšímu kolegovi za dar. pokud budete někdo zhánět kostým tak rád zapujčím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 DOST DOBRÝ !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Tak to je SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 že se mi podařilo sehnat ten starý kabát. trochu jsem ho pomaloval a jak jsem slibíl posílám fotku a děkuji zdejšímu kolegovi za dar. pokud budete někdo zhánět kostým tak rád zapujčím.Fajne! A co ma takovy bubak na ruce za hodinky? Doufam, ze nejake skeletony! :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Jsem trouba, vůbec mi nedošlo, že být to bedly, byly by moc mrňavý podle kudly... Viděl jsem v tom ladně nakupenou bedloúrodu To je v pohodě, já chvíli googlil smažené václavky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 (upraveno) že se mi podařilo sehnat ten starý kabát. trochu jsem ho pomaloval a jak jsem slibíl posílám fotku a děkuji zdejšímu kolegovi za dar. pokud budete někdo zhánět kostým tak rád zapujčím.Jste slavní :-) Upraveno 2. listopadu 2016 uživatelem lolohh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Scifi to je pecka, první co mě napadlo byla úvodní scéna z posledního bonda, kde měl hodně podobný kostým. I ten Jack ti ladí, ještě jsi mu měl přemalovat tu hnědou hlavu jako lebku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky