Návštěvník ?po Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 ..taky se na to chystám, ale jak čtu ty komentáře, tak s tím mají uživatelé víc starostí než radostí... funguje to - bez obav = řekl bych dokonce posun k lepšímu, ale je pravda, že mám telefon z oficiální distribuce, jak se to chová na šedifkách nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 funguje to - bez obav = řekl bych dokonce posun k lepšímu, ale je pravda, že mám telefon z oficiální distribuce, jak se to chová na šedifkách nevím ...jak víš, že mám šedivku Ono to není problém udělat přes Navifirm a Phoenix. Spíše jsem zvědavý na Belle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 Podepsaná dovolená na září. Když mě nikdo neukradne foták, tak snad v září dodám nějaká fota typu : hodinky a Pamír. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 ...jak víš, že mám šedivku Ono to není problém udělat přes Navifirm a Phoenix. Spíše jsem zvědavý na Belle nevím jestli máš šedivku - to byla reakce na tvé reakce uživatelů - a negativní reakce uživatelů jsou většinou reakce šedých dovozů, tak to prostě je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 Nadchla mě finální dodělávka zahrady s pergolou (světla ), a pro letošek je hotovo! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 Super, kdy bude grillování? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 Nadchla mě finální dodělávka zahrady s pergolou (světla ), a pro letošek je hotovo! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. moc příjemně to máš udělané! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 ja se predem omlouvam, ale radost sdilena je radost dvojnasobna, tak se rozepisu. dnes rano zazvonil postak a prinesl mi balicek. na tom neni nic divneho, chodi mi porad neco. ale tenhle byl opravdu netrpelive vyhlizeny. a taky ze jo. traser supersport chrono, ktere byly na kosmetickych kurach u longa! abych rekl pravdu, kdyz jsem pred asi dvema mesici prodal traser supersport (cerne, ne-chrono) abych si poridil to same, ale s chronografem, zazil jsem celkem velke zklamani. snadna citelnost supersportu zmizela s tim, ze je cifernik trosku vic zaplneny... a proste to uz neni takova ta zalezitost "mrknu a vidim". ALE, v longove vlakne jsem uvidel, ze na konci toho tunelu by mohlo byt svetylko. slovo dalo slovo... a vysledek mam na ruce. z puvodnich osklivych kacatek se staly hodinky, ktere jsou nesrovnatelne vic "koukatelne", ale nejsou to zadne slecinky. podle mne ta zmena prospela, aniz by zmizela ta vojenska strohost. puvodni supersport s unylou, nudnou lunetou asi netreba predstavovat, ale budiz: a jak to vypada ted? long si vyhral s vyberem / pripravou barev, takze modra je skutecne modrofialova, presne dle ciferniku! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. s remenem se asi jeste budou dit veci (rikal mistr long), ale druhe prekvapeni od postaka byl modry nato strap, ktery jsem v pondeli objednaval u Tungchoye a dnes mi prisel! cekal jsem to az tak za deset dni, ale nacasovani dokonale! jsem totiz vybiravy, tak jsem trval na modrem NATO, ale s kartacovanou oceli (Traser ma matna pouzdra, leskla ocel na spone by mi fakt vadila, i kdyz je to detail). myslim, ze se hodi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. jo, samozrejme "neni ruze bez trni". jedna neprijemnost se mi stala. daval jsem zpet stezejky a jedna mi vystrelila... bohuzel neznamo kam. ale chvatal jsem do mesta a koupil si jakousi 22mm stezejku... sice to nevypada tak odolne jako original, ale co nadelam. velky dik a poklona longovi! a jedna obligatni na ruce, na zaver. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 4 KoFoLa - máš to parádní....tichá závist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 2 little_W : tak jsi se dočkal :-) ani to nebolelo a pro longa opět skvělá práce :-) A mě dnes potěšila nová kudlička , nový nitě a další kontakt na ně a hlavně zjištění, že mam dobrou pizzerku 2 minuty od baráku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 A mě dnes potěšila nová kudlička tak se pochlub ( do příslušného vlákna) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 Mě dnes potěšílo super počasí, parádní polétání a krásnej vlastnoruční úlovek" Trochu jsem ho připekl ale chutnal výtečně , pravý máslo a bazalka udělaly své" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 Vlastimil7664: třiadvacítka z Broumova, jo? Zašlápni si tu kuličku, výkluze jeden :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 Vlastimil7664: třiadvacítka z Broumova, jo? Zašlápni si tu kuličku, výkluze jeden :-))) Já naštěstí žádné čudlíčky ani kuličky nemačkám, nechavám se vozit Tedy nevím jestli naštěstí, jelikož bych chtěl létat, ale není čas, už toho mám zu viel" Jinak pěkně jsi poznal náš krásný Broumov, tleskám Už jsi tu létal, že to znáš s ptačí perspektivy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 me potesil starik IPO, ze me upozornil na novou Annu. nainstaloval, zmenil vzhled, parada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 Já naštěstí žádné čudlíčky ani kuličky nemačkám, nechavám se vozit Tedy nevím jestli naštěstí, jelikož bych chtěl létat, ale není čas, už toho mám zu viel" Jinak pěkně jsi poznal náš krásný Broumov, tleskám Už jsi tu létal, že to znáš s ptačí perspektivy? Jojo, kdysi jsem tam něco odlétal. Navíc znám i to éro (OK0222- pro sklerotiky to má imatrikulačku na štítku vedle vária :-) Ale už jsem za tím neseděl víc jak deset let a čas už asi nikdy nebude... :-( Ale bývalo to super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajt Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 - zjistil jsem, že potřebuji nové hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 Po roce jsem se konecne dokopal k tomu, ze jsem si zasel zabehat. Cekal jsem mizerii (i presto, ze si chtel dat jen tak 3 km), ale bylo docela fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2011 zatim nic, ale potesi me odpoledni navsteva BA, Rolex AD a obligatni kafe se ZDR a Stopa99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2011 Mě dneska potěšili u Dušáka na servisu.Okamžitý servis a pokec s pánem na příjmu, zatímco mi dělali tlakovku.A byť tlakovka dopadla dobře, dohodli jsme se, že mi objednají těsnění, přecijen 6 let je na ty gumičky dost a opticky prý nejsou v úplně nejlepší kondici.Hodinky jsem tam nenechal, zavolají až přijdou kroužky a pak by to mělo být do druhého dne. Pobavila mě sebereflexní hláška pána z příjmu, že "největším nepřítelem hodinek je hodinář", to sedí, moje bystré oko zaregistrovalo stopy po otevření dýnka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky