Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

EDIT: Radši nic - nebudeme si kazit krásné svátky.

__________________________________________________________________________________________________

Jinak Honzo, také přeji hezké svátky a děkuji za přání.

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V pondělí mě operovali páteř a dnes vyhodili sice bez oběda ale DOMŮ  :clap:

Obed v nemocnici jsi jiste rad ozelel :-), stejne bys neppznal, co to melo byt :-). Pres svatky se vylezis a pak rehabilitace....

Odkaz ke komentáři

Tak to je iny adrenalin ;) - ale hlavne ze to vyslo, aj ked mam aj taku skusenost, ze SMS este nezarucuje aj samotne dorucenie.

Akorát dorazili poslední s GLS, jsem komplet :-) Kluk má komplet výbavu pod stromeček a chyběli lyžáky, to by byla trochu škoda, když se odjíždí o svátcích na hory...

Odkaz ke komentáři

Teď jsem se dozvěděl, že strýc vyhrál milion. Skrz nějakou rádio soutěž. ( impuls, nevím co tam hrajou za soutěže ) ale udělalo mi to radost.

A tak to se hodí...Gratulace.

Odkaz ke komentáři

Teď jsem se dozvěděl, že strýc vyhrál milion. Skrz nějakou rádio soutěž. ( impuls, nevím co tam hrajou za soutěže ) ale udělalo mi to radost.

Takze nakonec k pribuznym na vanoce pojedete? ;-))

Odkaz ke komentáři

Setkal jsem se s kamarádem po dlouhých a dlouhých letech :-) Kyslík, kluk který delší dobu držel nejdelší přeskok na světě. Z videa na čase 1:25 do 1:45, hm zavzpomínali jsme, krásné časy, mě to stálo dva roky běhání po nemocnicích z urvanou patou a vcelku dost rozhozeným účesem ....Parádní setkání, hned je ten večer krásnější...

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...