Frostie Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 V pondělí mě operovali páteř a dnes vyhodili sice bez oběda ale DOMŮ Paráda, tak ať se zdaří i rehabilitace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Operace doufám v pohodě,doma tě čeká určitě něco lepšího k obědu a budeš na svátky doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 (upraveno) EDIT: Radši nic - nebudeme si kazit krásné svátky.__________________________________________________________________________________________________ Jinak Honzo, také přeji hezké svátky a děkuji za přání. Upraveno 23. prosince 2016 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Merkelová odesla z politiky? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Merkelová odesla z politiky? ;-)Ne, v Itálii odpráskli tu džihádistickou svini, co dělala bordel v Berlíně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Jinak Honzo, také přeji hezké svátky a děkuji za přání.Není zač, přeji hezké svátky i všem ostatním! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Za sebe také přeji hezké svátky všem! Vánoce miluju a ode dneška si je užívám naplno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 A do řiti gratulace začínají....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Spajdy, gratuluju. Předpokládám, že Honzík je první potomek, takže se drž, je to velká a krásná životní změna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 V pondělí mě operovali páteř a dnes vyhodili sice bez oběda ale DOMŮ Obed v nemocnici jsi jiste rad ozelel :-), stejne bys neppznal, co to melo byt :-). Pres svatky se vylezis a pak rehabilitace.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Tak to je iny adrenalin - ale hlavne ze to vyslo, aj ked mam aj taku skusenost, ze SMS este nezarucuje aj samotne dorucenie.Akorát dorazili poslední s GLS, jsem komplet :-) Kluk má komplet výbavu pod stromeček a chyběli lyžáky, to by byla trochu škoda, když se odjíždí o svátcích na hory... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 To Spiderer: gratuluji. Vybrali jste krasny jmeno :-D A hodinky mu rychle kup nejaky z jeho roku narozeni, mas na to jeste tyden ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 (upraveno) Teď jsem se dozvěděl, že strýc vyhrál milion. Skrz nějakou rádio soutěž. ( impuls, nevím co tam hrajou za soutěže ) ale udělalo mi to radost. Upraveno 23. prosince 2016 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Hezký Vánoce, to teda jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Teď jsem se dozvěděl, že strýc vyhrál milion. Skrz nějakou rádio soutěž. ( impuls, nevím co tam hrajou za soutěže ) ale udělalo mi to radost.A tak to se hodí...Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Teď jsem se dozvěděl, že strýc vyhrál milion. Skrz nějakou rádio soutěž. ( impuls, nevím co tam hrajou za soutěže ) ale udělalo mi to radost. Takze nakonec k pribuznym na vanoce pojedete? ;-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Bude je danit?Nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 (upraveno) Setkal jsem se s kamarádem po dlouhých a dlouhých letech :-) Kyslík, kluk který delší dobu držel nejdelší přeskok na světě. Z videa na čase 1:25 do 1:45, hm zavzpomínali jsme, krásné časy, mě to stálo dva roky běhání po nemocnicích z urvanou patou a vcelku dost rozhozeným účesem ....Parádní setkání, hned je ten večer krásnější... Upraveno 23. prosince 2016 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Hehe kluci díky za přání. A pro kretenka... Můžeš mi říct, co je ti po tom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 ZABALENO! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky