mAra_ Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Hochu, mám tě v paži... Dneska mě nenasereš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 No jo, jseš hustej. A připadáš si jako frajer, když na slušnou otázku odpovíš urážkou, pažoute?Promin, ale ty dane, co ma byt?Proc se do nej navazis? Prej a bude ti prano.Ted o vanocich, pripada ti to normalni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Promin, ale ty dane, co ma byt?Proc se do nej navazis? Prej a bude ti prano.Ted o vanocich, pripada ti to normalni?kluci prestante ho citovat, pak mi nefunguje ignor a musim ty kydy cist.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 (upraveno) Děkuji ti tano, že jsi se mě zastal. A pro kretenka, jak jsem psal, mě nenasereš... Svoje slušné otázky si strč do řiti a klaď je laskavě někomu jinému. Díky. Užij si Vánoce a přeji tvé rodině ať to nějak vydrží. Upraveno 23. prosince 2016 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 (upraveno) Promin, ale ty dane, co ma byt?Proc se do nej navazis? Prej a bude ti prano.Ted o vanocich, pripada ti to normalni?Tvl, tano... to byla řečnická hádám. Co totiž přijde nám (lidem) normální, má kr(e)tenek (nvm, co je to za tvora) naopak. A naopak. (nejen) Vánoční flame by dokázal utáhnout sám, jen svými fajn dotazy. Tady live and let live nefunguje. Upraveno 23. prosince 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Takze nakonec k pribuznym na vanoce pojedete? ;-)) mAro, promiň, ale tenhle styl humoru mám rád ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 mAro, promiň, ale tenhle styl humoru mám rád ...Jop tohle se povedlo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Promin, ale ty dane, co ma byt?Proc se do nej navazis? Prej a bude ti prano.Ted o vanocich, pripada ti to normalni?Krásný svátky, P.! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 mAro: jinak je super vědět, že to někde funguje (myslím ty výhry). Poznámka Maxe mě fakt pobavila, zdravou ironii já můžu asi jsem jednoduchej neboco ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Fakt nejsem ilustrovaný kluk... Nepoužívejte ty termity jestli nechcete vypadat jak kretenci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 (upraveno) iLustruje. To bude asi ňáká nová vychytávka spolupráce Apple a STB Nechal bych ho (...nka) bejt, von se zas brzo zavrtá do země a dá pokoj. Upraveno 23. prosince 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 (upraveno) Hoši, všem díky za pozitivní reakce. Fakt jsem rád, že strýc vyhrál v soutěži, do které bych se třeba já fakt nepřihlásil... Asi to opravdu občas funguje... Tož zas o kousek lepsi Vánoce Upraveno 23. prosince 2016 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Hotovo, jde se spinkat a ráno hurá do toho :-) Tradice jsou docela těžká záležitost, ale mají velmi důležité spojitosti po generace ,,,tak proč to nezkusit :-) Dobrou. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Afri, pekna vyzdoba, to vypada jako v mlze a tajemne. Skoda ze uz mam holky velky, jinak bych to jeste zacal shanet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Ono to bylo vlastně včera. Kolečko nákupů. Klasika. Všude spousta lidí. Přijedu k obchoďáku, úplně plné parkoviště. Všude krouží auta, která chtějí zaparkovat. Jedu kolem vchodu, když se rozsvítí couvačky. Zaparkoval jsem. Nakoupíme všechno, co chceme. Jdeme k plným pokladnám. Známá prodavačka říká, pojďte na 7, hned ji otevřu. Zaplaceno, odcházíme. Jelikož nepřišel jeden dárek, tak jdeme koupit ještě nějakou hračku. Vybereme, jdeme k pokladně a tam 50% sleva. Jedu do rybárny, oproti nám jedou 4 auta. Říkám, tam bude zase lidí... V rybárně prázdno. Koupím rybu, jakou chci a za mnou už zase asi 6 lidí. Jedu do COOPu, kde mají v akci rum na vaječňák. Volám tchyni, zda něco nechce. Říká, do COOPu nejezděte, rum už nemají. Jsem asi 100 metrů od krámu, tak si říkám, zkusím to. Ptám se u pokladny a prodavačka říká: jeden pán si nevyzvedl karton, co měl objednán, kolik chcete. Nakoupeno. Jedu na poštu odeslat poslední zásilky a tam spousta lidí, co chtějí své balíčky. Všude fronty. Jen u jednoho okénka jen jeden pán, který tam je evidentně už hodně dlouho. Postavil jsem se za něj. Do 2 minut odchází...Přijel jsem domů vysmátý jak lečo, udělal vaječňák, nalil si skleničku a spokojeně sedl k bedně Tak Šťastné a Veselé! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 To je science fiction. ... nevěřím :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Sám jsem nevěřil. Akorát jsme doma o tom mluvili a když jsem to takto poskládal, tak jsme na sebe zůstali celkem koukat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 (upraveno) Proč nevěřil? Včeta ve Zlíně obdobný scénář.. ale my už potřebovali jen pár drobností, nějaký papír, kosmetiku.. Já furt říkám, že si nesmíš tu stresovou masáž připustit. Pohoda, klid.. jedu zaparkovat, vlítl mi tam mlaďoch s nějakým verglem.. stáhnu okno, popřeju mu pěkné vánoce a aby se moc neuhnal jak pospíchá... možná tam stojí jako solný sloup do teď.. a šup za pár vteřin na mě mává chlapík.. pojeď za mnou 20-30 metrů, já odjíždím z privátního fleku, tady máš parkovačku zdarma na výjezd. Na náměstí končí trhy- "poslední punče zdarma" - "pane pojďte si dát"... 2 punče, nějaké koláčky... pokecali jsme jak šly kšefty... jako ok, ale vy to máte zdarma na pozvání... šoupnul sem stováka "nasilu" do kasičky, popřáli si a nazdar..Jen doma mám holky nějak na hromadě, a do toho chytly rýmičky, tak jsme jak lazaret... Upraveno 24. prosince 2016 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Nojo, Jaroone, tak to jsi měl krásný den a jsi naladěn na štědrovečerní dění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Já mám furt krásné dny. Sice jsem nemocný, teče mi z nosu, občas při kašlání mám pocit, že se pobleju a bolí mě hlava. Ale to jsou jen maličkosti, jelikož kluci tady mají horší virózy. A Vánoce si tím pokazit nedám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky