Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

kámo toľko štastia naraz :D ja by som si išiel hneď podať loto :D 

Ono to bylo vlastně včera. Kolečko nákupů. Klasika. Všude spousta lidí. Přijedu k obchoďáku, úplně plné parkoviště. Všude krouží auta, která chtějí zaparkovat. Jedu kolem vchodu, když se rozsvítí couvačky. Zaparkoval jsem. Nakoupíme všechno, co chceme. Jdeme k plným pokladnám. Známá prodavačka říká, pojďte na 7, hned ji otevřu. Zaplaceno, odcházíme. Jelikož nepřišel jeden dárek, tak jdeme koupit ještě nějakou hračku. Vybereme, jdeme k pokladně a tam 50% sleva. Jedu do rybárny, oproti nám jedou 4 auta. Říkám, tam bude zase lidí... V rybárně prázdno. Koupím rybu, jakou chci a za mnou už zase asi 6 lidí. Jedu do COOPu, kde mají v akci rum na vaječňák. Volám tchyni, zda něco nechce. Říká, do COOPu nejezděte, rum už nemají. Jsem asi 100 metrů od krámu, tak si říkám, zkusím to. Ptám se u pokladny a prodavačka říká: jeden pán si nevyzvedl karton, co měl objednán, kolik chcete. Nakoupeno. Jedu na poštu odeslat poslední zásilky a tam spousta lidí, co chtějí své balíčky. Všude fronty. Jen u jednoho okénka jen jeden pán, který tam je evidentně už hodně dlouho. Postavil jsem se za něj. Do 2 minut odchází...
Přijel jsem domů vysmátý jak lečo, udělal vaječňák, nalil si skleničku a spokojeně sedl k bedně :D
Tak Šťastné a Veselé!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Malej dokončí koncert a bude klid, ty jo to byl zase nářez, od čtyř v plném nasazení :-) Krásný, ale jednou ročně bohatě stačí, vyflusanej jsem jak kdybych právě slezl Everest :-)

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Odkaz ke komentáři

Řekl bych že tohle je "kraťas" protože má větračku na předních bočních sklech, žralok je novější,bez větraček a má pod nárazníkem stejnou "tlamu" jako následující "piano".

Edit je to "žralok" ta větračka tam není,to je jen místo na pp zrcátko.Staré oči...

Upraveno uživatelem DavidLC
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...