MR1990 Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 kámo toľko štastia naraz ja by som si išiel hneď podať loto Ono to bylo vlastně včera. Kolečko nákupů. Klasika. Všude spousta lidí. Přijedu k obchoďáku, úplně plné parkoviště. Všude krouží auta, která chtějí zaparkovat. Jedu kolem vchodu, když se rozsvítí couvačky. Zaparkoval jsem. Nakoupíme všechno, co chceme. Jdeme k plným pokladnám. Známá prodavačka říká, pojďte na 7, hned ji otevřu. Zaplaceno, odcházíme. Jelikož nepřišel jeden dárek, tak jdeme koupit ještě nějakou hračku. Vybereme, jdeme k pokladně a tam 50% sleva. Jedu do rybárny, oproti nám jedou 4 auta. Říkám, tam bude zase lidí... V rybárně prázdno. Koupím rybu, jakou chci a za mnou už zase asi 6 lidí. Jedu do COOPu, kde mají v akci rum na vaječňák. Volám tchyni, zda něco nechce. Říká, do COOPu nejezděte, rum už nemají. Jsem asi 100 metrů od krámu, tak si říkám, zkusím to. Ptám se u pokladny a prodavačka říká: jeden pán si nevyzvedl karton, co měl objednán, kolik chcete. Nakoupeno. Jedu na poštu odeslat poslední zásilky a tam spousta lidí, co chtějí své balíčky. Všude fronty. Jen u jednoho okénka jen jeden pán, který tam je evidentně už hodně dlouho. Postavil jsem se za něj. Do 2 minut odchází...Přijel jsem domů vysmátý jak lečo, udělal vaječňák, nalil si skleničku a spokojeně sedl k bedně Tak Šťastné a Veselé! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 EuroJackpot - a zase houno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 EuroJackpot - a zase houno Tak to mě těší, zákony pravděpodobnosti furt fungujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 už to bude Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 (upraveno) Darky rozdany - dostal jsem predplatne casopisu hodinky a outdoor, to zas pristi rok bude penez za hodinky a veci do hor, ale tesim se :-)) Upraveno 24. prosince 2016 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Rozbaleno No... Vypada to ze uz budu mit pomale kapital na moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Ha, dostal jsem gola sadu! Tak to je nejvic . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Ha, dostal jsem gola sadu! Tak to je nejvic...Kofolo, u mě máš také jeden dárek. Až se někdy někde uvidíme, tak se ohlaš Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Haha ). Dekuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Malej dokončí koncert a bude klid, ty jo to byl zase nářez, od čtyř v plném nasazení :-) Krásný, ale jednou ročně bohatě stačí, vyflusanej jsem jak kdybych právě slezl Everest :-) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Taky rozbaleno a fakt dobrý Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Taky rozbaleno a fakt dobrý DSC_0640.jpgnádherný piáno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 To je předpiano. Ale nádherný teda je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Nerikalo se mu zralok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Žralok byl ještě tuším starší typ s ploutvemi na zádi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Mas recht, tady ty "ploutve" nejsou. Kazdopadne i tak hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 (upraveno) Řekl bych že tohle je "kraťas" protože má větračku na předních bočních sklech, žralok je novější,bez větraček a má pod nárazníkem stejnou "tlamu" jako následující "piano".Edit je to "žralok" ta větračka tam není,to je jen místo na pp zrcátko.Staré oči... Upraveno 24. prosince 2016 uživatelem DavidLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Může být. Já se v Mercedesech moc nevyznám. Jen se mi líbí a chci je mít ve sbírce, protože když jsem byl malý, jezdilo jich i u nás celkem dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Jj,krásný kousek, je to 115ka, byla to parádní auta, já v nich i v těch dobách (bohužel/bohudík) jezdil :-):-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Ano, typ W114/115. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky