DavidLC Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 F.B. mel bych dotaz, bez flame. Ty korunky netlaci do hrbetu ruky?Na Seikosrazu jsi si je nezkoušel? Navolno s mojí hubenou ruko jsem je sakra cejtil, ale on mi to F.B. vysvětlí. Akorát mi to asi bude nic platné Ruce se mi tak klepaly, že jsem nezaostřil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Na Seikosrazu jsi si je nezkoušel? Navolno s mojí hubenou ruko jsem je sakra cejtil, ale on mi to F.B. vysvětlí. Akorát mi to asi bude nic platné Ruce se mi tak klepaly, že jsem nezaostřil jasne, ze skusil...no sa to ale nenosi navolno - casy, ked si to "prevesil" cez manzetove gombiky - najlepsie na oboch rukach, a minimalne zlate prezidentske rolady, su uz za nami...a povedzme si uprimne, ani prevesene cecky nie su pekne F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Nojo no, jsem holt retro a nebo jen zabržděnej :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Nojo no, jsem holt retro a nebo jen zabržděnej :lol2:...nevadi, bude dobre...moderna medicina robi s nami, starymi chlapmi, divy F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 DavidLC: bohuzel nezkousel, jsem pako Jinak ma podezreni, ze to bude pekne pichlavej jezek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Tak ten klacek je aspoň vidět, nalejt ti tam třeba vodu, tak skončíš se zadřeným motorem. Manipulace s nádrží by byla zřejmá, protože vypáčeno, takže bych i tak nechal vyčistit nádrž. Kdybych si byl jistej že je to jenom klacek, tak to neřešim protože to pochytají filtry, ale řekl bych právě že tam i něco nalili a klacek tam dali jen naoko, takže nechám sundat nádrž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Objednaný Angus jubilee na MM300. Moja vysnená kombinácia. Moc sa teším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Objednaný Angus jubilee na MM300. Moja vysnená kombinácia. Moc sa teším.image.jpegTen Angus je ovšem parádní a dodává tomu netušený rozměr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Dnešní nehodinkový přírůstek. Ve srovnání s tímhle se u hodinek žádný fejky nevyskytujou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Nekdo rikal, ze auta co maj nadrz vlevo, sipku nemaji (nemusi mit), krzeva jim tim smerem ukazuje rucicka, kdyz maji prazdnou nadrz Není mezi námi p. Bureš z auto.cz ? :-) http://www.auto.cz/kde-mate-vicko-palivove-nadrze-proc-jsou-hrdla-na-ruznych-stranach-103106 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Tak jsem na to dneska koukl a na mojí C3 šipka žádná není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 Dnes mě potěšil mistr Morricone - složit tolik výborných věcí a v 88 letech lítat po světě a dirigovat filharmonii... prostě borec. Až jsem zauvažoval, jestli si zas nekoupit kdysi prodané ságo Hodinek jsem si bohužel nevšim, takže ani koza neproběhla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 To si chcel použiť kozu na Morriconeho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 (upraveno) Ennio Morricone je boží. Na koncertu jsem byl včera taky - naprosto dokonalý zážitek. Výhodou je, že on to složil a zároveň i interpretuje. Žádné zkreslení jiným dirigentem, žádné vlastní úpravy. Dílo jako originál - žádná reprodukce. Není třeba přemýšlet, jak to vlastně autor myslel. Upraveno 5. února 2017 uživatelem polifka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 (upraveno) Člověk si musí neustále dělat drobné radosti i přes to že je použije třeba jenom dvakrát. Mám asi deset propisek, z toho aktivně používám tak tři, ale tomu pocitu z rozbalení a následných deseti minutách slávy nelze odolat. Jsem zdravý? :-) Ta mat černá je na živo úplně luxusní... Upraveno 5. února 2017 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 stejně jí někde necháš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 stejně jí někde necháš... Ano, ta pravděpodobnost je opravdu vysoká :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 Na Parkerech taky ujíždím jak ti sedne do ruky? Řadu urban jsem zkoušel jen v obchodě a ten tvar mi prostě nesděl, i když mají pěkný kousky. Já na lítačku nejradši nosím bondovskýho Jottera, s ním si nebojím ani zamíchat kafe a na takovýto lepší psaní IM Premium, ten sedí v ruce perfektně. Nejhorší je, že člověk toho má plnej šuplík a rukou píše čím dál tím míň :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 já si brousím zuby na damaškovou Nyalu, ale eště budu muset tak pět let dávat pětikoruny do kasičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky