Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

tak ten jsem měl................no možná ještě někde u rodičů na půdě, jen už asi v žalosném stavu, když se ke mě dostal, byl přeložený do formátu A4............. :frusty:

jinak ten film mám v originál znění v AVI formátu...............

Giulala :) Je to celý na youtube.

edit: pokud ten plakát máš v A1 formátu, v dobrém stavu je to za petimístnou sumičku, ale i tak je to raritka.

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Klotzman:

je to balistické plátno natřené nějakým uretanem z anglie a totálně to zprůhlednělo. Což byl zpočátku záměr ale netušil jsem že tolik. Jsou tam třeba vidět moje poznámky tužkou na bortových lištách a tak. Ale o to víc je to vtipné. Jinak smrk a jasan, žádný vrut, jenom kolíky a umělá šlacha. Váha 13 kg, což je na loď 5,35 metru délky super. Ale učím se jezdit, oproti plastovkám je to jiný svět.

Odkaz ke komentáři

Karma je zdarma. To me potesilo taky!

A ted me jeste prekvapila tramvaj. Jezdim tim jednou rocne, kdyz sem linej hledat parkovani v centru, ale vlez sem do nejaky moderni s wifi a vic mistem mezi sedackama. Jeste by tu mohli delat kafe a jezdit dokola a pro hipstery s notasem to bude raj!

Odkaz ke komentáři

Duolingo jsem zrovna včera stáhnul v domnění, že si budu průběžně trénovat EN, když jí poslední dobou extra moc nepoužívám, abych nevypadl ze cviku. Dal jsem si ten první test, který má ukázat, jak na tom člověk je a voala ono mi tam skoro nic nezbylo, očividně jsem na tom dobře. Bohužel mi je ta app ale tedy prakticky k ničemu, chtělo by to vyšší level. Každopádně celkem i věřím, že to někomu může pomoct, není to úplně špatně navržené, takže za mě palec nahoru.

Odkaz ke komentáři

Tak mě dnes potěšilo, že jsem si dnes ve 2 ráno doma při velmi, ale velmi, překotném porodu porodil dcerku. Než přijela zachranka bylo vše hotovo. Holky jsou v pořádku a to je hlavní. Potom jsem si při vytírání připadal jak pan Wolf z Pulp Fiction. To nevymyslíš.

Odkaz ke komentáři

Gratuluju a z profesionální zvědavosti se zeptám, jestli se počítalo s porodem doma.

no právě, že nepočítalo. Nejsme zastánci. Chtěli jsme rodit v krajské Karlovarské nemocnici, ale od doby kdy se žena probudila do doby, kdy byla malá na světě uplynulo 15 min. Se nestačila ani pořádně obléknout. Ale personál ze záchranky se k nám choval, jako by mělo jít o plánovaný domácí porod. Tak trochu s opovržením, jako že rodit se má v nemocnici a takový řeči. To mě docela dostalo.

Odkaz ke komentáři

no právě, že nepočítalo. Nejsme zastánci. Chtěli jsme rodit v krajské Karlovarské nemocnici, ale od doby kdy se žena probudila do doby, kdy byla malá na světě uplynulo 15 min. Se nestačila ani pořádně obléknout. Ale personál ze záchranky se k nám choval, jako by mělo jít o plánovaný domácí porod. Tak trochu s opovržením, jako že rodit se má v nemocnici a takový řeči. To mě docela dostalo.

Aby tě ještě nenechali proplatit zmařený výjezd..

Odkaz ke komentáři

Dobre ty :-) Jeste ze to vsechno dobre dopadlo. Tenhle zazitek zas tak moc otcu mit nebude. Budou ti zavidet.

Díky pánové. Jsem docela hrdý, že jsme to zmákli. My máme často zvláštní zážitky. Měl jsem obavy, že nebudu moct být u porodu, protože jsme neměli hlídání pro našeho 3letého syna. Tak byla nejpravděpodobnější verze, že ženu odvezu do porodnice a holt to zmakne sama. No a nakonec jsem byl u porodu a ještě víc než napoprvé. A malej, si spokojeně spal u sebe v postýlce.....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...