Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Hlavně to ber ode mě Afri jako popíchnutí- sám totiž díky letošní cestě na Kazbek začínám "rýsovat" ( a že je co ) a místo toho, abych obnovoval vybavení, tak řeším při lezení kolem ledničky, co si sebou vezmu za hodinky :-)).

Tu ledničku mám stejně, proto už má manželka nařízeno vše voňavé přede mnou schovávat :lol2:  Hodinky jsou jasné, T-Touch Solar a Suunta Core, protože Tissotky chci pořádně proklepnout a pak sem dát nějákou mini recenzi. Já už tento víkend zabalím a bude se čekat, máme dva týdny na okno. Ale zatím to tam je brutál, hodně vody, sněhu, pak oteplení stále do kola, viz. moje vlákno kopečky....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ani tak nepotesilo, jako pobavilo. Pobavila me dnes zena v takove te pojizdne nakupni tasce. Mela na bocich auta namalovane kvetiny a vzadu, vedle vedle leveho blinkru, samolepku "A varit taky neumim." a na druhe strane, vedle praveho blinkru, samolepku "... a tos me jeste nevidel couvat."

No tak ta si koledovala o vyhnutí min. 150 mtr obloukem, celkově.

Upraveno uživatelem Frostie
Odkaz ke komentáři

Ani tak nepotesilo, jako pobavilo. Pobavila me dnes zena v takove te pojizdne nakupni tasce. Mela na bocich auta namalovane kvetiny a vzadu, vedle vedle leveho blinkru, samolepku "A varit taky neumim." a na druhe strane, vedle praveho blinkru, samolepku "... a tos me jeste nevidel couvat."

já tuhle viděl jednu co měla vzadu "Jsem princezna, vole!"

Odkaz ke komentáři

3 roky som na zavodnej motorke nesedel a zistil som, ze som to este nezabudol :-) ale radsej odstavil a nepokusal certa

...ale zatacky jeste budes muset doladit, takove pneu na takove motorce se jezdi do hrany ;-).

Odkaz ke komentáři

To mi připomělo scénu cca 10 let zpátky, po seznámení se ženou... Měla čtyřkového golfa v hodně výrazné oranžové barvě, vevnitř plyšáka na zadním platu a nějaký korálky visely na zrcátku, a já nevim co eště. Svoje jsem měl v servisu a tak mi golfa půjčila na pár dní na ježdění do práce. Ráno jedu, jako na potvoru stopařka a pěkná. Sem si neuvědomil v čem jedu, zastavil a vzal jí. Koukala hodně divně :D

Odkaz ke komentáři

:cheers:  nejdulezitejsi je jak to citis Ty a ze Te to potesilo, uzil sis zase po letech tu radost z pohybu. Zkratka sem si takove kolegialni postouchnuti neodpustil  :notworthy:

V pohode, ale na pezinskej babe mi to vyslo iba na max 180 km/h a okrem ineho som mal flip flopky obute..:-) sorry 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...