Frostie Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 A kdy se na ten Kazbek chystáš, Martine? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Presnej termin jeste nevim, ale zacatek rijna by to mel jistit ( mozna konec zari ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Hlavně to ber ode mě Afri jako popíchnutí- sám totiž díky letošní cestě na Kazbek začínám "rýsovat" ( a že je co ) a místo toho, abych obnovoval vybavení, tak řeším při lezení kolem ledničky, co si sebou vezmu za hodinky :-)). Tu ledničku mám stejně, proto už má manželka nařízeno vše voňavé přede mnou schovávat Hodinky jsou jasné, T-Touch Solar a Suunta Core, protože Tissotky chci pořádně proklepnout a pak sem dát nějákou mini recenzi. Já už tento víkend zabalím a bude se čekat, máme dva týdny na okno. Ale zatím to tam je brutál, hodně vody, sněhu, pak oteplení stále do kola, viz. moje vlákno kopečky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Presnej termin jeste nevim, ale zacatek rijna by to mel jistit ( mozna konec zari ).JJ, v pohodě. Já to myslel tak orientačně, ne přesně na hodinu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Ani tak nepotesilo, jako pobavilo. Pobavila me dnes zena v takove te pojizdne nakupni tasce. Mela na bocich auta namalovane kvetiny a vzadu, vedle vedle leveho blinkru, samolepku "A varit taky neumim." a na druhe strane, vedle praveho blinkru, samolepku "... a tos me jeste nevidel couvat." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 (upraveno) Ani tak nepotesilo, jako pobavilo. Pobavila me dnes zena v takove te pojizdne nakupni tasce. Mela na bocich auta namalovane kvetiny a vzadu, vedle vedle leveho blinkru, samolepku "A varit taky neumim." a na druhe strane, vedle praveho blinkru, samolepku "... a tos me jeste nevidel couvat."No tak ta si koledovala o vyhnutí min. 150 mtr obloukem, celkově. Upraveno 27. července 2017 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 No tak ta si koledovala o vyhnutí min. 150 mtr obloukem, celkově.Presne, riskovat cteni tech samolepek je o hubu :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Dostal jsem nabídku, kterou jsem nemohl odmítnout a po 10 letech jsem dal v práci výpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 To uz chce kus odvahy. At to klapne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Ani tak nepotesilo, jako pobavilo. Pobavila me dnes zena v takove te pojizdne nakupni tasce. Mela na bocich auta namalovane kvetiny a vzadu, vedle vedle leveho blinkru, samolepku "A varit taky neumim." a na druhe strane, vedle praveho blinkru, samolepku "... a tos me jeste nevidel couvat."já tuhle viděl jednu co měla vzadu "Jsem princezna, vole!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 3 roky som na zavodnej motorke nesedel a zistil som, ze som to este nezabudol :-) ale radsej odstavil a nepokusal certa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 3 roky som na zavodnej motorke nesedel a zistil som, ze som to este nezabudol :-) ale radsej odstavil a nepokusal certa...ale zatacky jeste budes muset doladit, takove pneu na takove motorce se jezdi do hrany ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Odhalil si ma, idem sa hanbit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 nejdulezitejsi je jak to citis Ty a ze Te to potesilo, uzil sis zase po letech tu radost z pohybu. Zkratka sem si takove kolegialni postouchnuti neodpustil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 já tuhle viděl jednu co měla vzadu "Jsem princezna, vole!"Já taky, a to Polo řídil dvoumetrový holohlavý chlap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Taky vobčas vyrazím na nákup autem mé paní. Červené punto s nápisem " Janča a Romča jedou na výlet", a za volantem pokérovanej fousatej pupkáč, cca 180 cm... Ale už mi to tolik neva, a sám se tomu i zasměju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 To mi připomělo scénu cca 10 let zpátky, po seznámení se ženou... Měla čtyřkového golfa v hodně výrazné oranžové barvě, vevnitř plyšáka na zadním platu a nějaký korálky visely na zrcátku, a já nevim co eště. Svoje jsem měl v servisu a tak mi golfa půjčila na pár dní na ježdění do práce. Ráno jedu, jako na potvoru stopařka a pěkná. Sem si neuvědomil v čem jedu, zastavil a vzal jí. Koukala hodně divně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Jo...korálky, cingrlátka a plyšák...paní to má komplet v girls tuningu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 nejdulezitejsi je jak to citis Ty a ze Te to potesilo, uzil sis zase po letech tu radost z pohybu. Zkratka sem si takove kolegialni postouchnuti neodpustil V pohode, ale na pezinskej babe mi to vyslo iba na max 180 km/h a okrem ineho som mal flip flopky obute..:-) sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky