Návštěvník maxipesfik Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Potěšil mě chronomag. Už jsem tu některé slabší jedince nedával, ale poté co mi přišly desítky dopisů, srdecnych a povzbuzujicich; chlapi, zkusím to tedy ještě s vámi. A ještě jednou všem dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Ze dnes oficialne povedala moja frajerka svojmu spolubyvajucemu, ze sa s nim chce rozviest. ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Takove zpravy miluju, teda pokud je to hystericka pizda a posila do pi.e on ji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Ze dnes oficialne povedala moja frajerka svojmu spolubyvajucemu, ze sa s nim chce rozviest. ))) povedela jednou, povedá klidně znova... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 povedela jednou, povedá klidně znova... Áno, aj tak sa to dá hovoriť. né neboj, my jen strašíme................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 (upraveno) Potěšila mě dnešní návštěva u zubaře. Byl jsem 13 let u zubaře v důchodovém věku, fajn děda, vždycky jsme celkem dobře pokecali, ale postupem času jsem získal podezření, že polovinu problémů mých zubů asi už ani neviděl. Navíc léčebné metody x let stejné. Teď jsem u jiného, dnes to byla třetí návštěva. Poprvé mi vrtal kaz a připadal jsem si jako ve sci-fi filmu. Nejspíš to už bude normální standard, ale já to neznal. Kondicionér na zuby, UV světla, "zapečení" plomby atd. Já si snad ty návštěvy začnu i užívat :-) Upraveno 8. srpna 2017 uživatelem Rudykopalsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Mam dceru :-) Je krásná po me a chytrá po mamince! Haleluja :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Gratulace! Je to kráska:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Velká gratulace Frantiku! Ať jste všichni zdraví! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Super, velka gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Paráda, Franz. Hodně zdraví všwm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Gratuluji Franto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Také blahopřeji !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Super práce, Fery...Na to, že jedeš na jeden válec...Gratuluji, jak cyp.Zapij fest, ať je zdravá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Taky se připojuju a velká gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Jedna gratulce i z me strany! Poradne ji zapit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Frantiku, veliká gratulace! Co je víc.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Gratulace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Také posílám jednu gratulaci, Franto !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Gratuluji. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky