miccalek Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 Ne že bych byl nějaký nerd, ale mám radost (dnes je to přesně rok od instalace), že Windows 7 stále běží rychle a stabilně. A že se tím pádem nemusím tímto zabývat a můžu ušetřený čas věnovat (nejen) Chronomagu.
Don2008 Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 Napriek chorobe a vysokým horúčkam ma dnes potešili dva balíčky. V jednom boli Breitlingy Avenger Seawolf Steel a v druhom Steinharty Triton. Keď som ich otváral, tak som si pripadal ako malý chlapec pod vianočným stromčekom
pikec Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 Koupě kohoutka a dvou slepiček (Wyandotky zakrslé)
African Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 Napriek chorobe a vysokým horúčkam ma dnes potešili dva balíčky. V jednom boli Breitlingy Avenger Seawolf Steel a v druhom Steinharty Triton. Keď som ich otváral, tak som si pripadal ako malý chlapec pod vianočným stromčekom Tak to by mě asi rychle uzdravilo, lepší než COLDREX Ty se máš, přeji rychlé uzdravení"
Don2008 Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 Tak to by mě asi rychle uzdravilo, lepší než COLDREX Ty se máš, přeji rychlé uzdravení" Dik, ale podľa krátkeho pozorovania má na môj zdravotný stav lepší účinok Aspirin Complex, ktorý mi priniesla manželka .
pikec Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2010 (upraveno) Dik, ale podľa krátkeho pozorovania má na môj zdravotný stav lepší účinok Aspirin Complex, ktorý mi priniesla manželka . RUM + MED + CITRON, trocha teplé vody cca 80°C + TEPLÁ PEŘINA. Tak na to jdu já. Ale hodinky jsem ještě nezkoušel. Brzké uzdravení. Upraveno 19. listopadu 2010 uživatelem pikec
sureshot Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2010 aktualne k tomu portskemu toto nostalgia je svina vec
sta Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2010 právě skončený sraz Chronomagu v Postupimi
skalis Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2010 Vcerejsi sraz Chronomagu v Postupimi .
Snow Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2010 Velmi mě potěšil dnešní rekord ze 4:15, kdy naše fórum sledovalo 5812 návštěvníků. V tento moment máme téměř 3000 hostů. Skvělé !!!
Dantechno Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2010 Velmi mě potěšil dnešní rekord ze 4:15, kdy naše fórum sledovalo 5812 návštěvníků. V tento moment máme téměř 3000 hostů. Skvělé !!! Blizej se vanoce.. Lidi shanej informace o darcich
ricous Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2010 Velmi mě potěšil dnešní rekord ze 4:15, kdy naše fórum sledovalo 5812 návštěvníků. V tento moment máme téměř 3000 hostů. Skvělé !!! Tak konečně rekord překonán. Přemýšlel jsem už nad tím minulým, který byl taky v podobnou noční dobu. Já tipuju, že na nějakém zahraničním (dle času US?) fóru dal někdo nějaký zajímavý odkaz na Chronomag...
Chorche Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2010 Mě dnes dost potěšilo, že po včerejšku nemám zdaleka tak velkou kocovinu, jakou jsem očekával
bandicoot Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 Muzikal Tanz der Vampire v diadle Ronacher od Polanskyho byla neskutecna bomba. Pevecky, vykony na scene i samotnou neskutecne pusobivou scenou.A ty krasne upirky... Mnam... Uplne se mi v hlave vybavovaly slova sejka (J.Herz) z filmu Buldoci a tresne "tu plavkyni co tvorila spicku mesice mi osuste a poslete do pokoje...".No, jak to asi dopadlo, drepim tu momentalne sam...
bandicoot Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 mne dneska potesila ravinka... to zni jak subinka, uz to je dobry predpoklad
Návštěvník Tada Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 spis je to jako jizda na drakovi... zkusebni jizda - vyjezd na silnici bylo spis driftovani... mechanik vedle se drzel a ani nedutal... Ti mechanici obecně prd vydrží Achjo, jak mi chybí děsení spolujezdců ...
Návštěvník Tada Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 no... ja byl vydesenej vlastne taky... Jo, ale to nesmíš nechat znát
Jay Doll Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2010 Dneska mne potěšila zpráva, že v Polsku se od Nového roku bude po dálnicích jezdit 140 km/h. Ne že bych kdy jel v Polsku po dálnici, ale těší mě, že se konečně nějaká země v EU ubírá správným směrem.
honza71 Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2010 (upraveno) Dneska mne potěšila zpráva, že v Polsku se od Nového roku bude po dálnicích jezdit 140 km/h. Ne že bych kdy jel v Polsku po dálnici, ale těší mě, že se konečně nějaká země v EU ubírá správným směrem. No pár jsem jich na cestách po Evropě potkal a tak mi to jako dobrá zpráva rozhodně nepřijde. P.S. Ale protože tohle vlákno má být optimistické, tak to zakončím pozitivně. Třeba se klucí vyjezděj, když tam teď díky ťamanům budou mít podstatně víc km dálnic. Upraveno 23. listopadu 2010 uživatelem honza71
quaero Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2010 Taky bych nerad zabředl do negativismu, ale faktem je že vetší prasata než Češi jsou na silnicích už jenom Poláci.
Doporučené příspěvky