Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ne že bych byl nějaký nerd, ale mám radost (dnes je to přesně rok od instalace), že Windows 7 stále běží rychle a stabilně. A že se tím pádem nemusím tímto zabývat a můžu ušetřený čas věnovat (nejen) Chronomagu.

Odesláno

Napriek chorobe a vysokým horúčkam ma dnes potešili dva balíčky. V jednom boli Breitlingy Avenger Seawolf Steel a v druhom Steinharty Triton. Keď som ich otváral, tak som si pripadal ako malý chlapec pod vianočným stromčekom :newyear:

Odesláno

Napriek chorobe a vysokým horúčkam ma dnes potešili dva balíčky. V jednom boli Breitlingy Avenger Seawolf Steel a v druhom Steinharty Triton. Keď som ich otváral, tak som si pripadal ako malý chlapec pod vianočným stromčekom :newyear:

Tak to by mě asi rychle uzdravilo, lepší než COLDREX :crying_anim: Ty se máš, přeji rychlé uzdravení"

Odesláno

Tak to by mě asi rychle uzdravilo, lepší než COLDREX :crying_anim: Ty se máš, přeji rychlé uzdravení"

Dik, ale podľa krátkeho pozorovania má na môj zdravotný stav lepší účinok Aspirin Complex, ktorý mi priniesla manželka :).
Odesláno (upraveno)

Dik, ale podľa krátkeho pozorovania má na môj zdravotný stav lepší účinok Aspirin Complex, ktorý mi priniesla manželka :).

RUM + MED + CITRON, trocha teplé vody cca 80°C + TEPLÁ PEŘINA. Tak na to jdu já. Ale hodinky jsem ještě nezkoušel. Brzké uzdravení. Upraveno uživatelem pikec
Odesláno

Velmi mě potěšil dnešní rekord ze 4:15, kdy naše fórum sledovalo 5812 návštěvníků. V tento moment máme téměř 3000 hostů. Skvělé !!!

Odesláno

Velmi mě potěšil dnešní rekord ze 4:15, kdy naše fórum sledovalo 5812 návštěvníků. V tento moment máme téměř 3000 hostů. Skvělé !!!

Blizej se vanoce.. Lidi shanej informace o darcich :)

Odesláno

Tak konečně rekord překonán. Přemýšlel jsem už nad tím minulým, který byl taky v podobnou noční dobu. Já tipuju, že na nějakém zahraničním (dle času US?) fóru dal někdo nějaký zajímavý odkaz na Chronomag...
Odesláno

Muzikal Tanz der Vampire v diadle Ronacher od Polanskyho byla neskutecna bomba. Pevecky, vykony na scene i samotnou neskutecne pusobivou scenou.

A ty krasne upirky... Mnam... Uplne se mi v hlave vybavovaly slova sejka (J.Herz) z filmu Buldoci a tresne "tu plavkyni co tvorila spicku mesice mi osuste a poslete do pokoje...".

No, jak to asi dopadlo, drepim tu momentalne sam...

Návštěvník Tada
Odesláno

:D spis je to jako jizda na drakovi... zkusebni jizda - vyjezd na silnici bylo spis driftovani... mechanik vedle se drzel a ani nedutal... :D

Ti mechanici obecně prd vydrží :D Achjo, jak mi chybí děsení spolujezdců ... :D

Návštěvník Tada
Odesláno

no... ja byl vydesenej vlastne taky... :D

Jo, ale to nesmíš nechat znát :P

Odesláno

Dneska mne potěšila zpráva, že v Polsku se od Nového roku bude po dálnicích jezdit 140 km/h. Ne že bych kdy jel v Polsku po dálnici, ale těší mě, že se konečně nějaká země v EU ubírá správným směrem.

Odesláno (upraveno)

Dneska mne potěšila zpráva, že v Polsku se od Nového roku bude po dálnicích jezdit 140 km/h. Ne že bych kdy jel v Polsku po dálnici, ale těší mě, že se konečně nějaká země v EU ubírá správným směrem.

No pár jsem jich na cestách po Evropě potkal a tak mi to jako dobrá zpráva rozhodně nepřijde. :(

P.S. Ale protože tohle vlákno má být optimistické, tak to zakončím pozitivně. Třeba se klucí vyjezděj, když tam teď díky ťamanům budou mít podstatně víc km dálnic. ;)

Upraveno uživatelem honza71
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...