mAra_ Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Mně taky chtěl kocour do prodluzek... Naštěstí už s tím přestal... A přesně jak píšeš, přesně do té, co je v ní počítač a telka... Padalo to jiskrilo to.. Zkoušeli jsme ledacos, ale pomohlo až domů pořídit stěně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 pes je hovorově totok..............hmmm pebe byl rychlejší.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 štěně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Milisi vyjadruj se slusne, pls.Ale no tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 štěně? Tohle pořídit taky neuškodí. Tak nějak to zvyšuje pohodu domácnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 pebe: díky, to jsem nevěděl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Tohle bejvalo, za mejch mladejch let, štěně... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Tak , tak ... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Proč by ho to mělo zabít? Já do toho chčiju furt, pes jenom čumí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Qoyi taky se mírni ve výrazech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Milisi neboj, kocourovo značky zlikvidují max. psa, telce to neublíží .-) Ale že ty škvařené chcanky nevoní -- (naše vlastní zkušenost se značkujícím říjným freťákem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Qoyi taky se mírni ve výrazech.promiň .... pes jenom kouká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 ráno ve vlaku, při pročítání balastu na idnes, jsem narazil na tento článek ... no jen sem prolítnul ty fotky a při vzpomínce na dřívější panelákové bydlení sem se chlemtal až rušivě :-)https://bydleni.idnes.cz/sousedske-spory-vyhruzky-vzkaz-hluk-od-sousedu-cedule-pi4-/stavba.aspx?c=A171012_140201_stavba_web Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arnost73 Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 potěšilo, že nám po 36 hodinách konečně od večera jde elektřina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Ty wogo , 36 hodin .To by ta moje drahá asi nerozdejchala . (TV seriály ,apod. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Mně 24 hod stačilo, PostApo bych nedal, budu muset najet taky nějaký záložní technologie: petrolejky, rumpál na studnu atd...nebo aspoň generátor v auto režimu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Nám to nešlo asi 12 hodin, a taky stačilo .Částečně jsme měli "taneční večery při svíčkách" . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Člověk má možnost si uvědomit jak moc jsou některé věcí důležité..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Tak to je fakt . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Mě fakt potěšilo, že mě včera kamarád požádal ať mu jdu za svědka. Teď bych se měl pokusit se do března neupít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky