Návštěvník Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Tak já ti dohledám pani co je výhradní dovozce Festiny do ČR,ta je tam taky (a tady bude též, o tom nepochybuji)a školila mě tam o designu hodinek, taky pěknej rozhovor Hm to se zapojím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 V sobotu/ neděli vyuzenoVčera balíček UPS s T-BB-H 41Dnes vymalovaná kuchyň, nahotovo, uklizeno, máma přijde z práce a najde ji v novotě.Uplně se bojím, co příjde zítra. Prostě mám Vánoce v plném proudu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 (upraveno) Když uvidi tu kuchyn tak bude pravy moment ji seznámit s cenou tvých novych Tudoru Upraveno 19. prosince 2017 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Když uvidi tu kuchyn tak bude pravy moment ji seznámit s cenou tvých novych Tudoru Tuší... nekomentuje, ale asi ví. Já byl s malou na SEWu, takže máma má přehled co jsem měl v ruce. Měl sem teda i IWC za 6.6 mega, ale to bych si nelajznul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Hm to se zapojím Dovozkyně Invicty, ne festiny, nějak se mi to pomotalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Uz teda vcera, ale ... nakoupeno a zabaleno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 V neděli jsem ztratil /vytratil z boční kapsy/ svůj Zippák a tak jsem se šel zeptat,zda nezůstal v hospodě a paní za pultem mě ho hned podávala a říkala,že si myslela že je to někoho z nás /bylo nás pár v hospodě/.Potěšilo dvakrát,protože v něm mám dánu plynovou vložku,a je to opruz objednávat ze Států druhou, v ceně Zippa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Tak to je ovšem parádní, tam je to ještě v pořádku, Bohušu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Dnes poprve venku! A jelikoz na tuhle hroudu koukam z okna, tak jsem se k ni priblizil ( nahoru si ted netroufnu ). Par lidi by tu mohlo poznat kopecek, ale i vyhlidku, odkud jsem fotil ( nebo se snazil ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 kuncáku super, to dáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 svatej honza pod skálou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 svatej honza pod skálouJo, to cumim ze zrovna ty.Uz jsem se doplazil i dom. Napoprve staci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 no jo .... sem tam pil tu vodu ze studánky a od tý doby se chytrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 (upraveno) Dnešní koncert v Bedně... Miloš Meier Drumming Syndromehttp://www.milosmeier.com/video-klipy-live-shows/Dobré to bylo!:-) Upraveno 20. prosince 2017 uživatelem Bembeg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Rozhodli jsme se narychlo pět kluků příští týden na přechod Krkonoš, a jak spaní? V deseti chalupách jestli prý přiletíme z jiné planety, vše obsazeno až rok dopředu, Afri se nevzdal a na jedenácté boudě volno poslední pokoj na dvě noci, polopenze za 599 korunek, no paráda jedním slovem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Dneska dorazil http://rokblok.co tak muzu oprasit stary desky! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Se přijdu přez dovču jen tak kouknout do práce, a čekal mě tam nový ntb.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Tak pre tento rok oficálny pokoj... Na to čakal alebo stále čaká asi každý z nás Už "len" 5 hodín vo vlaku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Potěšilo mě že jsem úspěšně dojel v tom marastu domů. Dálnice na severu moravy po setmění v hustém sněžení nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Taky spokojenej, asi tak za osmnáct let, poprvé nebudu v práci mezi svátky. Nikdy mi to nevadilo, ale letos mě neůčast vyloženě potěšila. Takže za mě pokračování až prvního. Malej trest tam je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky