Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Tak já ti dohledám pani co je výhradní dovozce Festiny do ČR,

ta je tam taky (a tady bude též, o tom nepochybuji)

a školila mě tam o designu hodinek, taky pěknej rozhovor :D

Hm to se zapojím :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V neděli jsem ztratil /vytratil z boční kapsy/ svůj Zippák a tak jsem se šel zeptat,zda nezůstal v hospodě a paní za pultem mě ho hned podávala a říkala,že si myslela že je to někoho z nás /bylo nás pár v hospodě/.Potěšilo dvakrát,protože v něm mám dánu plynovou vložku,a je to opruz objednávat ze Států druhou, v ceně Zippa.

Odkaz ke komentáři

Dnes poprve venku! A jelikoz na tuhle hroudu koukam z okna, tak jsem se k ni priblizil ( nahoru si ted netroufnu ). Par lidi by tu mohlo poznat kopecek, ale i vyhlidku, odkud jsem fotil ( nebo se snazil ).

post-12324-0-91468100-1513774601_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Rozhodli jsme se narychlo pět kluků příští týden na přechod Krkonoš, a jak spaní? V deseti chalupách jestli prý přiletíme z jiné planety, vše obsazeno až rok dopředu, Afri se nevzdal a na jedenácté boudě volno poslední pokoj na dvě noci, polopenze za 599 korunek, no paráda jedním slovem :clap: :drunk:

Odkaz ke komentáři

Taky spokojenej,   asi tak za osmnáct let, poprvé nebudu v práci mezi svátky.  Nikdy mi to nevadilo, ale letos mě neůčast vyloženě potěšila.  Takže za mě pokračování až prvního.  Malej trest tam je.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...