Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Ještě jsem ve městě dokoupil kilo baterek, aby jsme na ty dárky pod stromkem jen nečuměli a zjistil že jsme letos ready bez nějakých velkých stresů. Děti si pustili pohádku, já si nalil s manželkou svařák a 14 volna přede mnou, fajnově mi je. Takže na zdraví chlapci, šťastný a veselý vinšuji :-) Ve slovech na zdraví a vinšuji si nejsem jist tvrdým nebo měkkým, ale Karlos dá určitě vědět :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes se z daleké Kanady vydala na pouť za mnou kazeta VHS. Luciano Pavarotti, Montreal 1978. Jenom se modlím, aby to nějaké hovado neremasterovalo. Co se týče hlasu mistra vysokého céčka, toho času zcela určitě v nejlepší formě, a předvánočního času, lípnu sem jednu ukázku:

Odkaz ke komentáři

Dnes se z daleké Kanady vydala na pouť za mnou kazeta VHS. Luciano Pavarotti, Montreal 1978. Jenom se modlím, aby to nějaké hovado neremasterovalo. Co se týče hlasu mistra vysokého céčka, toho času zcela určitě v nejlepší formě, a předvánočního času, lípnu sem jednu ukázku:

Teda pane, tomu se říká oddanost opeře

Odkaz ke komentáři

Teda pane, tomu se říká oddanost opeře

Svou oddanost opeře bych raději zlehčil slovy: spíše oddanost operním sboristkám :-) , ale v případě této nahrávky je to opravdu jiná liga. Vzdávám hluboký hold borci, který se postavil skoro kompletnímu orchestru, pěveckému sboru taktéž, a přitom se nenechal zatlačit do pozadí. Nahrávací technika tehdejší doby mu nemohla až zase tak příliš pomoci, a L.P. to přesto dal s naprostým přehledem.

Mimochodem, mám úúúúžasnou historku z Wiener Staatsoper, kdy to basák nedal. Ale to je na osobní vyprávění. Pokud si ale dobře vzpomínám, tak jeden ze zde (na Chronomagu) přítomných operních mistrů se při této historce smál, až se za povislé břicho popadal ...

Upraveno uživatelem Bert
Odkaz ke komentáři

Nechápu jak jsem doteď mohl žít bez světla na dálkový ovládání. Ztlumit, rozsvítit, modrý světlo, žlutý světlo,

nightlight, časovač . . . jak malej Jarda :)

Dcéra má všetko ovládanie v byte cez mobil. Kúrenie, vetranie, klíma, otváranie okien aj otvorenie strechy... len neviem čo urobí, keď nebude elektrina.

Odkaz ke komentáři

Ještě jsem ve městě dokoupil kilo baterek, aby jsme na ty dárky pod stromkem jen nečuměli a zjistil že jsme letos ready bez nějakých velkých stresů. Děti si pustili pohádku, já si nalil s manželkou svařák a 14 volna přede mnou, fajnově mi je. Takže na zdraví chlapci, šťastný a veselý vinšuji :-) Ve slovech na zdraví a vinšuji si nejsem jist tvrdým nebo měkkým, ale Karlos dá určitě vědět :-)

Martar měl pravdu ti afričani fakt vůbec nepracují :-p

Odkaz ke komentáři

Kurňa, poslední mise splněna :-) Děcka celý rok v osm chrápou, dnes půl desátá a furt tady vymetali, už cítí napětí :-) Nakonec jsem jim dal rohypnol do mléka a zvládl s kočkou splnit poslední úkol, yes :-) A ráno ty vykulený oči, nebudu snad ani chrápat jak moc jsem nervózní..... :-)

post-364-0-25343200-1514064440_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...