SCIFI Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Včera v pět jsem z Prahy poslal dopis do vesnice asi 30km za Olomoucí a dnes ve tři tam byl. Čumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Ještě jsem ve městě dokoupil kilo baterek, aby jsme na ty dárky pod stromkem jen nečuměli a zjistil že jsme letos ready bez nějakých velkých stresů. Děti si pustili pohádku, já si nalil s manželkou svařák a 14 volna přede mnou, fajnově mi je. Takže na zdraví chlapci, šťastný a veselý vinšuji :-) Ve slovech na zdraví a vinšuji si nejsem jist tvrdým nebo měkkým, ale Karlos dá určitě vědět :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Nechápu jak jsem doteď mohl žít bez světla na dálkový ovládání. Ztlumit, rozsvítit, modrý světlo, žlutý světlo,nightlight, časovač . . . jak malej Jarda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Dnes se z daleké Kanady vydala na pouť za mnou kazeta VHS. Luciano Pavarotti, Montreal 1978. Jenom se modlím, aby to nějaké hovado neremasterovalo. Co se týče hlasu mistra vysokého céčka, toho času zcela určitě v nejlepší formě, a předvánočního času, lípnu sem jednu ukázku: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Mě potěšily teplý boty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Děti si pustili pohádkuTak nevím jak Karlos, ale já si všiml tohohle :-)Každopádně pěkné svátky Afri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Nechápu jak jsem doteď mohl žít bez světla na dálkový ovládání. Ztlumit, rozsvítit, modrý světlo, žlutý světlo,nightlight, časovač . . . jak malej Jarda Týden a nenajdeš ovladač. :-) Vlastní zkušenost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Dnes se z daleké Kanady vydala na pouť za mnou kazeta VHS. Luciano Pavarotti, Montreal 1978. Jenom se modlím, aby to nějaké hovado neremasterovalo. Co se týče hlasu mistra vysokého céčka, toho času zcela určitě v nejlepší formě, a předvánočního času, lípnu sem jednu ukázku: Teda pane, tomu se říká oddanost opeře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Já jsem pánem ovladače a jede to na 2.4 tak na to bide i nějaká appka do telefonu mě tak napadá . . . jdu to omrknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Tak nevím jak Karlos, ale já si všiml tohohle :-)Každopádně pěkné svátky Afri.Tam je chyb jak maku kamaráde, ale Karlos je jenom jeden, tomu se nevyrovnáš a buď rád :-) Také přeji šťastné a veselé Vánoce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Tam je chyb jak maku kamaráde, ale Karlos je jenom jeden, tomu se nevyrovnáš a buď rád :-) Také přeji šťastné a veselé Vánoce.To taky nechcu :-DJen jsem tě chtěl tak nějak vanocne postouchnout :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 (upraveno) Teda pane, tomu se říká oddanost opeře Svou oddanost opeře bych raději zlehčil slovy: spíše oddanost operním sboristkám :-) , ale v případě této nahrávky je to opravdu jiná liga. Vzdávám hluboký hold borci, který se postavil skoro kompletnímu orchestru, pěveckému sboru taktéž, a přitom se nenechal zatlačit do pozadí. Nahrávací technika tehdejší doby mu nemohla až zase tak příliš pomoci, a L.P. to přesto dal s naprostým přehledem.Mimochodem, mám úúúúžasnou historku z Wiener Staatsoper, kdy to basák nedal. Ale to je na osobní vyprávění. Pokud si ale dobře vzpomínám, tak jeden ze zde (na Chronomagu) přítomných operních mistrů se při této historce smál, až se za povislé břicho popadal ... Upraveno 22. prosince 2017 uživatelem Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 A to bych si poslechl! Sboristky jsou pochopitelně v umění až na prvním místě, nicméně Luciano má u mýho zkostnatělýho srdce místečko hlavně díky jeho Nessun Dorma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 Nechápu jak jsem doteď mohl žít bez světla na dálkový ovládání. Ztlumit, rozsvítit, modrý světlo, žlutý světlo,nightlight, časovač . . . jak malej Jarda Dcéra má všetko ovládanie v byte cez mobil. Kúrenie, vetranie, klíma, otváranie okien aj otvorenie strechy... len neviem čo urobí, keď nebude elektrina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 Ještě jsem ve městě dokoupil kilo baterek, aby jsme na ty dárky pod stromkem jen nečuměli a zjistil že jsme letos ready bez nějakých velkých stresů. Děti si pustili pohádku, já si nalil s manželkou svařák a 14 volna přede mnou, fajnově mi je. Takže na zdraví chlapci, šťastný a veselý vinšuji :-) Ve slovech na zdraví a vinšuji si nejsem jist tvrdým nebo měkkým, ale Karlos dá určitě vědět :-)Martar měl pravdu ti afričani fakt vůbec nepracují :-p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 Martar měl pravdu ti afričani fakt vůbec nepracují :-pMáme to zašifrované v DNA a když už není co do huby, povoláme na pomoc bělocha :-) https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=458681&sId=&mId= Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 Právě došel pán co nám donesl Betlémské světlo,mladá z toho byla paf ,mě to potěšilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 Kurňa, poslední mise splněna :-) Děcka celý rok v osm chrápou, dnes půl desátá a furt tady vymetali, už cítí napětí :-) Nakonec jsem jim dal rohypnol do mléka a zvládl s kočkou splnit poslední úkol, yes :-) A ráno ty vykulený oči, nebudu snad ani chrápat jak moc jsem nervózní..... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 no ono tak záleží, kolik si jim toho rohypnolu dal.......................... Ale jinak štastý a veselý..................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 (upraveno) Jak už pěkně blbneme. ... vypadá to že veprova ryba se u nás neuchyti. . Upraveno 24. prosince 2017 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky