kuncák7 Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Longu parada. To te tak inspirovala ta schuzka s Bondem o dovoleny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Mě potěšilo, že jsem vydržel nezapojit do všeobecného flejmu posledních dní. Strávil po skoro měsíci na antibioticích moc příjemné tři dny na horách ve společnosti kamarádu, piva, vína a ginu Skoro bych si i myslel, že jsem snad dostal i rozum a přestávám se vyjadřovat ke každé blbosti, ale moc bych s tím raději nepočítal Jo a Longu gratulace k POčkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Mě potěšilo, že jsem vydržel nezapojit do všeobecného flejmu posledních dní. Strávil po skoro měsíci na antibioticích moc příjemné tři dny na horách ve společnosti kamarádu, piva, vína a ginu Skoro bych si i myslel, že jsem snad dostal i rozum a přestávám se vyjadřovat ke každé blbosti, ale moc bych s tím raději nepočítal Jo a Longu gratulace k POčkám. +1, komplet :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Longu parada. To te tak inspirovala ta schuzka s Bondem o dovoleny? Přesně tak, ale to asi slyšel Ježíšek. :-) Jsou to s Deep Sea a Steel Fish nejtěžší hodinky, ale jsou velice nositelné. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Ja zacal pouzivat ignore list a je to teda featura k nezaplaceni. Jeste teda kdyby to filtrovalo i citace ... Mě potěšilo, že jsem vydržel nezapojit do všeobecného flejmu posledních dní. Strávil po skoro měsíci na antibioticích moc příjemné tři dny na horách ve společnosti kamarádu, piva, vína a ginu Skoro bych si i myslel, že jsem snad dostal i rozum a přestávám se vyjadřovat ke každé blbosti, ale moc bych s tím raději nepočítal Jo a Longu gratulace k POčkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 No ale že já se nezapojil :-( Asi stárnu, nebo co! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Ja zacal pouzivat ignore list a je to teda featura k nezaplaceni. Jeste teda kdyby to filtrovalo i citace ...Taky jsem ho značně rozšířil, akorát ještě nefunguje v tapatalku. No a taky občas nevidím celé stránky ve vlákně "co mě právě naštvalo" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Ahoj kamarádi,nevím jestli díky chlastu přes svátky a nebo díky mé nepozornosti, ale nenašel jsem letos vlákno "co jste měli pod stromem".Musím se Vám tedy pochlubit i když to normálně nedělám a ukázat novou akvizici od Ježíška dnes poprvé na ruce celý den. Dělají mi sakra radost!Gratulace! Omeg není nikdy dost. A pořádné hodinky musí být těžké, jinak by jsi jich nemohl vážit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 No ale že já se nezapojil :-( Asi stárnu, nebo co!U Tebe přišel rozum s dítětem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Ja zacal pouzivat ignore list a je to teda featura k nezaplaceni. Jeste teda kdyby to filtrovalo i citace ... Me mrzi, ze nejde ignorovat treba cely vlakno, aby se vubec neobjevovalo v neprectenych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 U Tebe přišel rozum s dítětem ? Asi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Byl jsem si nechat vystavit nový cestovní pas a trvalo to přesně pět minut, neuvěřitelné :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 (upraveno) Ale na seznam ses dostal Tak snad to nebylo tak marne.... Upraveno 2. ledna 2018 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Ale na seznam ses dostal Tak snad to nebylo tak marne....Jakej seznam? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Jakej seznam? :-) To asi bylo na Frantu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Jojo, to bylo na Frantu Probehl tu (uz ani nevim kde) od nekoho seznam "mistnich prudičů". A Franta ac tyto Vanoce byl jako beranek, tak se nan stejne dostal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 To asi bylo na Frantu. Aha, já že mě brali i otisky prstů, tak jestli jsem se neunáhlil....:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 (upraveno) Jojo, to bylo na Frantu Probehl tu (uz ani nevim kde) od nekoho seznam "mistnich prudičů". A Franta ac tyto Vanoce byl jako beranek, tak se nan stejne dostal A Franta sem ještě chodí ? Asi měl hodně práce s tou pozicí Ambasadora :-) Upraveno 2. ledna 2018 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Sem tady volové, ale sem hodnej no :-) Sem si uzival Vanoce a alkohol.....a rodinu taky. Loni sem se tady hadal s Hasnou, ale pred svatkama sme se vozrali v Praze a von neni spatnej kluk :-) Takze neni s kym. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Franto nechceš dorazit? Dlouho jsme tě neviděli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky