siwi Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Kéž bych dokázal být takovýmhle srabem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heini Posted January 5, 2018 Report Share Posted January 5, 2018 Taky mám Xiaomi, 7,5", 2 roky, bez problémů... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted January 5, 2018 Report Share Posted January 5, 2018 Že jsem díky poslednímu mému banu opakovaně zjistil, kdo je zde kamarád a kdo neskutečná sv.ně. Díky kluci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mondeo2 Posted January 5, 2018 Report Share Posted January 5, 2018 Že jsem díky poslednímu mému banu opakovaně zjistil, kdo je zde kamarád a kdo neskutečná sv.ně. Díky kluci. Tys měl Ban ?..................... :lol2: :lol2: ..............sem si ho dal taky, přes Silvestra............to byla paráda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted January 5, 2018 Report Share Posted January 5, 2018 Tys měl Ban ?..................... :lol2: :lol2: ..............sem si ho dal taky, přes Silvestra............to byla paráda... Měl a odpočinul jsem si...Kolik já jsem měl najednou času na jiný věci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mondeo2 Posted January 5, 2018 Report Share Posted January 5, 2018 to tedy, i s rodinou jsem pokecal, dobré to bylo..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted January 5, 2018 Report Share Posted January 5, 2018 to tedy, i s rodinou jsem pokecal, dobré to bylo.....JJ, všechno zlý pro něco dobrý. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mondeo2 Posted January 5, 2018 Report Share Posted January 5, 2018 no nevím, protože pak už začli být nervózní jestli se něco nestalo, že se jim tak věnuju.................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted January 5, 2018 Report Share Posted January 5, 2018 no nevím, protože pak už začli být nervózní jestli se něco nestalo, že se jim tak věnuju.................... To já jsem to zas až tak nepřeháněl, ale podívat jsem se zašel, to jo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horhe Posted January 5, 2018 Report Share Posted January 5, 2018 Mě dnes potěšilo, že jsem zas po delší době objal svoji dceru a hrál si ní. I když díky tomu mýmu rozbitýmu xiftu měla trochu strach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
honza71 Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 Decka snesou hodne Horhe, ty se jen tak z neceho nepolozej.Ses rozbil na lyzich ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z. Paul Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 To si udělal "sám" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 (edited) Ses rozbil na lyzich ?Je tady k tomu takové zábavné vlákno, Kretén v baráku... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/113313-kretén-v-baráku/ Edit: Link Edited January 6, 2018 by Frostie Link to comment Share on other sites More sharing options...
honza71 Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 (edited) A sakra Edited January 6, 2018 by honza71 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndyAaron Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 Pritelkyne nasla Bucka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pebe Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 měla ho už v kabelce jo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudykopalsson Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 Pritelkyne nasla Bucka Tak super! :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndyAaron Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 Aaaale, byl v tom batohu, jak jsou na bederaku takove ty male kapsy. Normalne tam nic nenosim, nevim proc me napadlo ho tam vrznout Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudykopalsson Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 Já když něco najdu někde, kam bych to normálně nikdy nedal, tak si většinou vzpomenu, že to mělo při schovávání nějaký v tu chvíli hodně dobrý důvod:-) V tvém případě např: Dám Bucka radši sem, protože kdybych ho dal společně do kapsy s peněženkou, mohl bych ho vytrousit, až bych vytahoval peněženku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colommbo Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 Tyhle věci se budou jen zhoršovat, Andy. Buď klidnej, ale připravenej. Vím, o čem píšu. Kdykoli něco někam uklízím/ukládám, zvolím naprosto nejlogičtější místo, o němž jsem v ten okamžik přesvědčen, že to tam dycky zase najdu. A když to pak hledám, objevím takových míst třeba pět a není to ani na jednom z nich. Ale jsem na to připraven a tož mě to moc nedere. Chvíli počkám, i den, a jdu hledat znovu a ecce!, je to na tom prvním z míst, jen jsem to předtím nějak přehlédl... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts