Jump to content

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

jankoxxx

Recommended Posts

Že jsem díky poslednímu mému banu opakovaně zjistil, kdo je zde kamarád a kdo neskutečná sv.ně. Díky kluci.

Tys měl Ban ?..................... :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: ..............sem si ho dal taky, přes Silvestra............to byla paráda... :cheers:

Tys měl Ban ?..................... :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: ..............sem si ho dal taky, přes Silvestra............to byla paráda... :cheers:

Měl a odpočinul jsem si...Kolik já jsem měl najednou času na jiný věci... :lol2:   :cheers:

no nevím, protože pak už začli být nervózní jestli se něco nestalo, že se jim tak věnuju.................... :lol2:

To já jsem to zas až tak nepřeháněl, ale podívat jsem se zašel, to jo... :)

Já když něco najdu někde, kam bych to normálně nikdy nedal, tak si většinou vzpomenu, že to mělo při schovávání nějaký v tu chvíli hodně dobrý důvod:-)

V tvém případě např: Dám Bucka radši sem, protože kdybych ho dal společně do kapsy s peněženkou, mohl bych ho vytrousit, až bych vytahoval peněženku.

Tyhle věci se budou jen zhoršovat, Andy. Buď klidnej, ale připravenej. Vím, o čem píšu. Kdykoli něco někam uklízím/ukládám, zvolím naprosto nejlogičtější místo, o němž jsem v ten okamžik přesvědčen, že to tam dycky zase najdu. A když to pak hledám, objevím takových míst třeba pět a není to ani na jednom z nich. Ale jsem na to připraven a tož mě to moc nedere. Chvíli počkám, i den, a jdu hledat znovu a ecce!, je to na tom prvním z míst, jen jsem to předtím nějak přehlédl... :suicide_anim:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...