Zlý Jabko Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 (upraveno) to by ma zaujímalo ako si pokračoval vo svojom "mudrovani" samo gratulácia :-) Played it cool, s grácií tanečníka jsem do sebe obrátil velkej panák Diplomatica a sdělil přítomným, že manželka má podle telefonátu na můj světonázor jiný náhled, pročež se opět rozhodla otěhotnět a já byl náhodou u toho A jako s čím počítala či nepočítala? Jako neplodné dny? Hmmm... ale gratulace k sazeničce... to my už jsme doma fšeci...Jo jo, poprvé a naposledy, co jsem na to naletěl Ale stejně je to švanda, o první jsme se snažili dobrej rok, pak jsem shodil, začal cvičit a nechlastat a ty mršky jsou díky tomu asi nějak rychlejší a míň se motaj, tak se zavrtaly rovnou. Za gratulace děkuju, pánové, teď jen rychle musím navýšit životní pojistku a částku posílanou na nákup stříbra Upraveno 26. července 2018 uživatelem Zlý Jabko
Conrad Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 Milosrdnej policajt bez pásu za litr bez bodů
shewcza Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 Nechci Tě strašit, ale body nejsou v moci policie, takže pokud Ti napsal jízdu bez pásů, počítej se třemi body.
Conrad Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 Nechci Tě strašit, ale body nejsou v moci policie, takže pokud Ti napsal jízdu bez pásů, počítej se třemi body.Pokud by to napsal jako jízdu bez pásu tak by mi musel dát 2 litry ne?
shewcza Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 (upraveno) Na místě to je do 2000kč ve správním řízení 1500-2500kč Edit: paragraf budeš mít napsaný na bločku Upraveno 26. července 2018 uživatelem shewcza
mondeo2 Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 (upraveno) musel by ti tam napsat jiné porušení pravidel..... mě taky místo pásu napsal ostré hrany na karoserii a měl jsem to za dvěsta vůbec jsem neprotestioval...... Upraveno 26. července 2018 uživatelem mondeo2
Kapo Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 Policajt tentokrát nekecal - od něj to máš bez bodů. Body ti připíše úřad na základě oznámení policajta.
Návštěvník Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 Played it cool, s grácií tanečníka jsem do sebe obrátil velkej panák Diplomatica a sdělil přítomným, že manželka má podle telefonátu na můj světonázor jiný náhled, pročež se opět rozhodla otěhotnět a já byl náhodou u toho To nikdy nemůžeš vědět Jinak gratuluju.
Bert Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 Proteinový bazmeg od mojej milej. No, dole máš nějaký zrní, nad tím něco ovoce (možná granátové jablko), nad tím zase nějaký zrní, zalitý něčím co teče, takže těch proteinů tam moc nevidím, ale když Ti ti udělalo radost :-)
DavidLC Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 musel by ti tam napsat jiné porušení pravidel..... mě taky místo pásu napsal ostré hrany na karoserii a měl jsem to za dvěsta vůbec jsem neprotestioval...... Jj, za telefon 300,- (vyhození odpadků ta jízdy), normálně jsem poděkoval ;-)
zceyee Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 (upraveno) Jj, za telefon 300,- (vyhození odpadků ta jízdy), normálně jsem poděkoval ;-)Tys vyhodil odpadky za jízdy /což je neskutečná prasárna samo o sobě), on ti napsal do bločku žes telefonoval (což je za dva body) a tys mu ještě poděkoval? No, nevím hele jestli bych se zrovna timhle chlubil. A kdyz uz sme ve vlakne co me potesilo, sice ne dnes ale vcera. Vsiml jsem si dvou hodne dobre skrytych radaru v DE, vsechny jsem do další křižovatky problikal, cca 80% poděkovalo. Upraveno 26. července 2018 uživatelem zceyee
M.K. Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 Pochopil jsem to opačně. Tedy žádná prasárna...
Lou Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 (upraveno) Obecně si myslím, že za vyhození odpadku z auta by měl být uložen trest ,,dvakrát po čuni". Toto asi nikdy nepochopim: plechovka hozená do škarpy...WTF????Edit: pismenka Upraveno 26. července 2018 uživatelem Lou
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 Obecně si myslím, že za vyhození odpadku z auta by měl být uložen trest ,,dvakrát po čuni". Toto asi nikdy nepochopim: plechovka hozená do škarpy...WTF????Edit: pismenkaSe vodstěhuj někam do Iránu.
M.K. Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 Pro sichr - já neobhajoval vyhazování odpadků z auta (jasně, čuňárna), ale pochopil jsem to tak, že DavidLC telefonoval (což za mě není prasárna) a byl "ohodnocen" za to vyhazování ;-)
DavidLC Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 Pochopil jsem to opačně. Tedy žádná prasárna...Ano pochopil ;-)Pro ostatní "soudce" tedy znova. Za telefonování (což jsem udělal) mi napsala vyhození odpadků (což jsem neudělal) a platil jsem 300,- a bez bodů. Určitě se najde další "moralista" který odsoudí ten telefon a bude chytračit... :-))
DavidLC Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 JO https://nepozornostzabiji.cz/ Nokie je v koši :-)
leebauer Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 Se vodstěhuj někam do Iránu.Twl tam za to věšej na jeřábu,né?
M.K. Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 Ano Davide, přesně takhle jsem to myslel (a neodsuzoval jsem)... Co naopak odsuzuju, je existence BESIPu a podvojných srandaprojektů, jako ten výše linkovaný...
Doporučené příspěvky