JaRooN Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2018 Hlavně aby ti mezitím ještě nechodil za ženou :-)Ještě tam nebydlíme, jen stavíme... Když jsem byl na lešení, tak jsem na něj koukal a kroutil hlavou, jak toto může vydržet. Uřízne 5 metrovic, naloží na vozík, odveze k vlastnoručně vyrobené štípačce, rozčtvrtí je a uloží na hromadu. A toto pořád dokola několik hodin.Klobouk dolů...
kuncák7 Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2018 (upraveno) Mám souseda - je 73 let. Za poslední měsíc zpracoval motorovou pilou (jednou ) cca 250-300 kubíků dřeva, které musel pokácet kvůli kůrovci. A to ještě mezitím jezdil do lesa a čistil tam zbytky, co zůstaly v lese...Chtěl bych být v jeho věku tak vitální!Jestli se toho veku doziju, tak uz budu jen radit, kam to naskladat ( teda to je muj plan ). Me odrovnalo 23 kubiku.PS: na vas dva nezapominam, mam vas v merku :-) Upraveno 1. prosince 2018 uživatelem kuncák7
Gombo Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2018 Darcek z Portugalska ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gombo Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Liqid Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 Už se nám to blíží těším se jak malej.
Freeter83 Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 (upraveno) Taky čekám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. prosince 2018 uživatelem Freeter83
Frostie Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 Co to je? Řekl bych, že drowning man, typical Czech speciality...
Freeter83 Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 Co to je? Naložený hermelíny se sušeným ovocem a ořechy, chut je lehce do sladka což k hermelínu jde.
Frostie Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 Naložený hermelíny se sušeným ovocem a ořechy, chut je lehce do sladka což k hermelínu jde.aha, a já tam hledal utopemce. Ale tohle vypadá taky dobře.
zceyee Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 Hermelíny? Hoď přesnej recept, to mam už dlouho v plánu. Já tam zas viděl nalevo půl roku zapomenutýho utopence a vpravo dvě žáby.
Freeter83 Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2018 Hermelíny jsou překrojený abych je vůbec vyndal, mám teda dost velkou představivost ale utopence fakt nevidím Recept je v podstatě jednoduchý: asi nejdůležitější je utřít česnek se solí, na naplnění.Když chce někdo pálivé tak feferonkový krém nebo jakoukoliv pálivou obdobu.Naplnit hermelíny, proložit cibulí a sušeným ovocem popř ořechy zalít olejem.Tři dni pokojová teplota nebo týden v ledničce a hotovo.
Bells Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2018 Tak jsem se stal aktivním členem již třetí organizace na pomoct té naší planetě, sakra to bude karma. Zákonitě se mi ty krabice s hodinkami nemůžou letos ani vejít pod strom
sibirnaya Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2018 Nebo te dva dny aspon nikdo nesmete na chodniku
Bells Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2018 Jen dva? První už mám za sebou, to si to moc neužiju
African Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2018 Manželka :-) V pět vyjíždím na cesty a na palubce nový Muse, potěšilo, hodná to ženská.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxmillian Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2018 Začínají chodit vánoční dárky :-)
colommbo Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2018 Smějte se nebo ne, mě dnes moc potěšil kolega Ruiz.aw, že bude na Vánoce vařit černýho kubu...
Návštěvník eloga Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2018 no proč ne, kuba je docela poživatelný, gut
Doporučené příspěvky