Murphy97 Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Odesláno 19. února 2019 Jojo a díky Murphymu. ... se cervenam :-)
African Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Odesláno 20. února 2019 Jsem tátovi koupil v JAR Seika v roce 2008 a dnes jsem měnil baterku, on tvrdí že poprvé a já si nepamatuji že bych ji měnil, aspoň si tím jsem jistý. To by znamenalo 11 let na jeden zátah, neuvěřitelné...a navíc jsou extrémně přesné. Bod pro Seiko :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Odesláno 20. února 2019 Ten strojek vypadá dost poctivě. Jinak krásný výkon.
Martin JJJ Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Odesláno 20. února 2019 Kolega v práci nosí asi 10let Trasery... Pořád blábolí o automatech, ale ne a ne se rozhoupat co by pořídil. Tak mi došla trpělivost a dal jsem mu na zkoušku Monstra, aby čichnul, jak to chutná.... Je nadšený, a mě pořád mi pípají fotky na mobilu a furt se chlubí. Zítra mu založím vlákno ať otravuje taky tady na fóru.....
Lion Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Odesláno 20. února 2019 Afri a nosil je tata za těch 11 let? To zlacení je taky ve skvělé kondici
African Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Odesláno 20. února 2019 Afri a nosil je tata za těch 11 let? To zlacení je taky ve skvělé kondiciPouze víkendy, přes týden Casio. Ale jo, za ty roky jsou hodinky ve velmi dobré kondici....
Gustaf Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Odesláno 21. února 2019 ..že jsem po zimě vykydal konečně auto. Mrdník a nánosy bahna už jsou pryč....konečně to uvnitř zase připomíná auto. No a zítra hurá na wapku a stejný proces z venku....
jovani Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Odesláno 22. února 2019 hmmm, zeby som si kupil tah na SEIKO Navigator 6117-6400?
Baldic Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Odesláno 22. února 2019 https://www.idnes.cz/liberec/zpravy/ceska-lipa-kebab-policie-osmdesatilety-judista.A190222_144823_liberec-zpravy_jape
AndyAaron Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Odesláno 22. února 2019 At ctu jak ctu, tak nic o tmavocechovi tam nevidim. Ze ty zas vis vic nez ostatni? Leda bys byl primym akterem... ted je otazka, jestli jsi dostal pres hubu, nebo ti je osumdesat nebo jsi policajt
Franta Dobrota Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Odesláno 22. února 2019 "tmavý"... jak korektní... Dříve jsme je označovali jako cigány, cigoše, cikorky nebo morgoše.
jkba Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Odesláno 22. února 2019 (upraveno) Jak u vás doma nazýváte další menšiny?Nechci prudit, ale vidět tohle v těšícím vlákně, no nevím.. Upraveno 22. února 2019 uživatelem jkba
Franta Dobrota Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Odesláno 22. února 2019 Ano, těšíme se z toho, jeden z reprezentantů této útočné a protežované menšiny byl zpacifikován dědkem. Poté, co toho dědka napadl... A ano, provokuju zrovna tebe a tvé souvěrce.
jkba Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Odesláno 22. února 2019 Nevím, jaké souvěrce máš přesně na mysli.Na jednu stranu jsem velkej a holohlavej, na druhou nemám potřebu urážet nikoho, kdo je jinej. Jasně, najdou se i výjimky. Ty budeš beztak jenom nějaký hodně zmatený sluníčko..
Návštěvník eloga Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 Výstava peněz a ČS. platidel na Hradě, policajti to zlato hlídajÍ bedlivě a Zlodědka jsem neviděl, fajn.
Duke650 Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 Tričko od dcery :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mAra_ Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 Velmi mě překvapil nábytek obchodu art-style. Takových pevných věcí, co tam měli. Ani mě nemrzelo těch 260km co jsem kvůli tomu najel. (A to jsem byl dost skeptický, když to má milovaná vymyslela).A potěšila mě nová komoda, kterou jsme teda rovnou odvezli. A mám takové tušení, že jen u ní nezůstane. Už přemýšlíme nad stolem, stolkem židlema... To zas bude peněz :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dr.bike Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 Akrobacie Martina Šonky nad Ostravou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Murphy97 Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 Velmi mě překvapil nábytek obchodu art-style. Takových pevných věcí, co tam měli. Ani mě nemrzelo těch 260km co jsem kvůli tomu najel. (A to jsem byl dost skeptický, když to má milovaná vymyslela).A potěšila mě nová komoda, kterou jsme teda rovnou odvezli. A mám takové tušení, že jen u ní nezůstane. Už přemýšlíme nad stolem, stolkem židlema... To zas bude peněz :-)ty Pateky se vzdaluji, mAro :-)ale tenhle styl se do novyho domku bude hodit
Doporučené příspěvky