warann Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 (upraveno) Tvl už ani psát neumím. No nic, už je připravenej další kousek, asi se do toho ráno hned pustím. Akorát mě trochu děsí, že oproti tomu, co běžně slyším/čtu, žiju aktuálně celkem spokojeně. Další úvahy už by asi byly na veřejnej lynč ;-) Upraveno 5. dubna 2020 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Přežil jsem další rok, jen ta párty bude trošku slabší, ale nevadí hlavně že jsme zdraví ve společnosti našich rodin :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Vsechno nejlepsi, Afri! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Vsechno nejlepsi, Afri! Děkuji :-) Abych řekl pravdu, už budu brzy potřebovat brýle na čtení, křivka se obrací.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Přežil jsem další rok, jen ta párty bude trošku slabší, ale nevadí hlavně že jsme zdraví ve společnosti našich rodin :-)Všechno nejlepší, Afri Já jsem 50 stihl na konci února ještě mocně oslavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Dobre ty. Sme si poridili ale sakra dobrou limitku. Clovek by rekl zavirak, a ono korytko za vikend ale jinak si mi pripomel : JAN NERUDA: DĚDOVA MÍSA V kamnech praská, dědek každou chvílisvadlé ruce sobě zahřívá,kolo vrčí, syn si s prací pílí,nádobu si z dřeva vyrývá. Kolečko si divnou píseň šumí,vnoučeti se očka kmitají -"Hele, co náš táta všecko umí,jak mu tříšťky z rukou létají! Dřevo ukradl jsi v panském lese -komu děláš z něho koryto?"Dědovi; - již se mu ruka třese,nádobí už všechno rozbito." "Nauč mne to!" - "Vida toho kluka,nač by tvá to ruka uměla?!""Až se tobě třásti bude ruka,koryto ti synek udělá!" V kamnech praská, dědek shrben pláče,svadlé ruce syn mu zulíbá,kolo mlčí, vnouče kolem skáče -"Táto, proč se kolo nehýbá?"Přitom, jak by byl dneska děda cool s rustikalnim dřevěným nádobím. Kolikrát výrazně dražším než porcelán :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Afri, vsetko naj, uzi si oslavu v ramci moznosti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Afričane, kamaráde... všechno nej... ať se daří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Přežil jsem další rok, jen ta párty bude trošku slabší, ale nevadí hlavně že jsme zdraví ve společnosti našich rodin :-)Gratuluju...a víš co-ma to jednu určitou výhodu pro Tebe...aspon se po oslavě nemůžeš vzbudit zas v Polsku Užívej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Přežil jsem další rok, jen ta párty bude trošku slabší, ale nevadí hlavně že jsme zdraví ve společnosti našich rodin :-)Jakoze zrovna dnes? Pokud jo, tak jsme na tom na chlup, vlastne den, stejne. Kazdopadne vse nej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Děkuji moc, moc, moc kamarádi a samozřejmě přeji pevné zdraví i Vám a Vašim rodinám :-) Ano Waranne, a tím pádem přeji krásné nározky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Afri: vela zdravi, dobru oslavu a nech si konecne kupis poriadne repro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Šťastné a veselé chlapci! Dám si na vás večer něco dobrýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Díkas kluci :-) Eskimaku, jsem ti z toho až smutný, že jsem s elektro spokojen a jediné co si kupuji je stereo video časopis :-) No, zrenovuji boudu a k džamaze možná nějaké regálovky a cédéčko, jinak nuda jak píšu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Díkas kluci :-) Eskimaku, jsem ti z toho až smutný, že jsem s elektro spokojen a jediné co si kupuji je stereo video časopis :-) No, zrenovuji boudu a k džamaze možná nějaké regálovky a cédéčko, jinak nuda jak píšu :-)Pohoda, mas to fajn, len rypem. Uzivaj . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Hepy brzdej, Vlasto, me to ceka se Spajdym zejtra.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Hepy brzdej, Vlasto, me to ceka se Spajdym zejtra..Tiez 50 ako Afri? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Afrikovi neni pade, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Afrikovi neni pade, ne? nie, teda verim ze nie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Hepy brzdej, Vlasto, me to ceka se Spajdym zejtra..Díkson, rutinéř? slaví v dubnu, že? :-) Takže také všechno nej zítra :-) No pade, už nejsu upřímně daleko od toho, tak nějak.....ale feel good, a to se počítá :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky