Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Dneska mě potěšil oběd a neznámá slečna, co se na mě usmívala od sousedního stolu - když odešla, přinesl mi číšník tenhle lísteček :angel:

post-17375-044364800 1329346482.jpg

hezký...a jak to dopadlo?:-)

a co znamená ta hláška if you are not involved - nějak mi ani google překladač nepomohl:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdepak hodinky, bylo na kávě v Cupertinu a tam je jak známo Apple :)

haha...skoro ses trefil...Cupertino, ale HP campus :-) jak to vlastně víš, IP adresa? :-)

Rudykopalsson: if you are not involved...volně přeloženo, pokud nejsi zadaný - fakt hezká sympatická asiatka, ale nebudu si hrát s ohněm :-) nebo ji mám napsat, že bysme mohli být kamarádi? :-D

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři

Nene, je to na druhé straně účtenky včetně tipu pro obsluhu 12 USD :) Já myslel že HP campus koupil Apple (jak psal Steeve ve své knize) tak jsem o tom ani neuvažoval.

Mimochodem, kamarádství mezi mužem a ženou existuje velmi, velmi zřídka a většinou je muž gay :D

Upraveno uživatelem Josef01
Odkaz ke komentáři

já tím myslel ono známé kamarád taky rád...ale možná to v US neznají :-D

jinak to říkáš správně, HP campus v Cupertinu koupil Apple. HP je ted v pronájmu a finální vystěhování a přesun do Palo Alto a Sunnyvale by mělo proběhnout do konce roku.

Odkaz ke komentáři

haha...skoro ses trefil...Cupertino, ale HP campus :-) jak to vlastně víš, IP adresa? :-)

Rudykopalsson: if you are not involved...volně přeloženo, pokud nejsi zadaný - fakt hezká sympatická asiatka, ale nebudu si hrát s ohněm :-) nebo ji mám napsat, že bysme mohli být kamarádi? :-D

ty wole... asiatka:-) můj tajný pubertální sen:-).... to s těma kamarádama ji řekni až po tom:-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...