Josef01 Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Dneska mě potěšil oběd a neznámá slečna, co se na mě usmívala od sousedního stolu - když odešla, přinesl mi číšník tenhle lísteček Pěkný, jo Američanky se s tím nemažou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Pěkný, jo Američanky se s tím nemažou a ani jsem zrovna neměl Suby možná je holka do kosmonautiky a ocenila moonwatche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Dneska mě potěšil oběd a neznámá slečna, co se na mě usmívala od sousedního stolu - když odešla, přinesl mi číšník tenhle lísteček hezký...a jak to dopadlo?:-) a co znamená ta hláška if you are not involved - nějak mi ani google překladač nepomohl:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Dneska mě potěšil oběd a neznámá slečna, co se na mě usmívala od sousedního stolu - když odešla, přinesl mi číšník tenhle lísteček No to je héézkýý. A jdeš do ní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 a ani jsem zrovna neměl Suby možná je holka do kosmonautiky a ocenila moonwatche Kdepak hodinky, bylo na kávě v Cupertinu a tam je jak známo Apple Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Dneska mě potěšil oběd a neznámá slečna, co se na mě usmívala od sousedního stolu - když odešla, přinesl mi číšník tenhle lísteček To se mně nestane . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Nový album Master's Hammer - Vracejte konve na místo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 To se mně nestane . napodobne. i kidyz u vas dole v kantynach je tuna holek. a v O2 jich je taky mraky btw kloubik : jak to dopadlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 btw kloubik : jak to dopadlo? Vzali se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Vzali se. a jestli neumřeli, tak jsou spolu dodnes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 KFL: No je to takové sexy, když žena vyjede po muži, ale ne vždy to dopadá pro chlapa dobře, proto ani po tom netoužím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 (upraveno) Kdepak hodinky, bylo na kávě v Cupertinu a tam je jak známo Apple haha...skoro ses trefil...Cupertino, ale HP campus :-) jak to vlastně víš, IP adresa? :-) Rudykopalsson: if you are not involved...volně přeloženo, pokud nejsi zadaný - fakt hezká sympatická asiatka, ale nebudu si hrát s ohněm :-) nebo ji mám napsat, že bysme mohli být kamarádi? :-D Upraveno 16. února 2012 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Hele, na konci clovek vic lituje veci, ktere neudelal, nez tech, ktere udelal. Kamaradi asi nebudete nikdy, jiskra ocividne preskocila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 (upraveno) Nene, je to na druhé straně účtenky včetně tipu pro obsluhu 12 USD Já myslel že HP campus koupil Apple (jak psal Steeve ve své knize) tak jsem o tom ani neuvažoval. Mimochodem, kamarádství mezi mužem a ženou existuje velmi, velmi zřídka a většinou je muž gay Upraveno 16. února 2012 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 já tím myslel ono známé kamarád taky rád...ale možná to v US neznají :-D jinak to říkáš správně, HP campus v Cupertinu koupil Apple. HP je ted v pronájmu a finální vystěhování a přesun do Palo Alto a Sunnyvale by mělo proběhnout do konce roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Tak si to tam uživej a pokud je ta holka z HP, tak bych se toho nebál (teda pokud ti na to nepřijdou doma ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Mimochodem, kamarádství mezi mužem a ženou existuje velmi, velmi zřídka a většinou je muž gay jak rika moje 'kamaradka', borec a baba muzou bejt kamaradi bud pred tim, nebo po tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 haha...skoro ses trefil...Cupertino, ale HP campus :-) jak to vlastně víš, IP adresa? :-) Rudykopalsson: if you are not involved...volně přeloženo, pokud nejsi zadaný - fakt hezká sympatická asiatka, ale nebudu si hrát s ohněm :-) nebo ji mám napsat, že bysme mohli být kamarádi? :-D ty wole... asiatka:-) můj tajný pubertální sen:-).... to s těma kamarádama ji řekni až po tom:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 jak rika moje 'kamaradka', borec a baba muzou bejt kamaradi bud pred tim, nebo po tom Tohle je dobrý, ukládám do paměti Rudykopalsson: Sny se mají plnit, kup si annonci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Rudykopalsson: Sny se mají plnit, kup si annonci to není vono:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky