Peta-Biker Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 (upraveno) Člověk který má trochu slušnosti, pokud si nemyslí, že mu patří svět, se snad zeptá - co udělal. Tady člověk už od pohledu vypadá, že se ho to netýká. Ale to se nám, pitomcům, taky může jen zdát. Upraveno 8. srpna 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 Mimochodem, kdyby tohle udělala ta mamina, skončí v poutech na zemi a zlámou jí žebra před jejím dítětem, to vám taky příjde jako sociální spravedlnost?A mě se tady líbí, já si taky přisadím a odpovím - sociální bych vynechal, ale spravedlnost ANO.Klidně ať polda sejme maminu před jejím děckem, když mu ta mamina arogantně přejede tlapku. Protože když to neudělá, to děcko vyroste v něco, co nechci aby potkávala moje děcka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 A už jsem nestihl Editovat, potěšilo mě, že jsem si šel pro tenisky a našel jsem tam i toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 A už jsem nestihl Editovat, potěšilo mě, že jsem si šel pro tenisky a našel jsem tam i toto Hmm,tak ty jsou peckojidní! Kdes je koupil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 Hmm,tak ty jsou peckojidní! Kdes je koupil?Musel jsem se kouknout na účet (já toho prolezl doost, abych vybral halovky) a Sportisimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 moc peknej pocin, nemeli tam neco takoveho na ven? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 moc peknej pocin, nemeli tam neco takoveho na ven?No však tohle je na ven Tenisky jsem koupil jiné - jsem docela koukal všechno je letos nějak fosforově zbarvené a na to nemám figuru ani účes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 .... jsem docela koukal všechno je letos nějak fosforově zbarvené a na to nemám figuru ani účes Tam pošleme gase nebo spajdyho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedster Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2012 Trochu nechápu že zrovna tady kde všichni dost makaj a mají rádi často ne zrovna levné hodinky se řeší sociální spravedlnost.Jinak k videu, nikdy nevíte co tomu ve ferrari policjati udělali dřív. Tím myslím že já už mám třeba vůči MP takovou averzi že bych se mel chut rozjet taky.(ale ani jednu pokutu, zato 3x se mě ji pokusili neopravněně dát) Konec konců policajt měl vše co potřeboval. V USA mu stačí bloček a SPZ, nemusí ani nic fotit.A celkově tohle tady řešit na dvě stránky je trochu zbytečné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2012 (upraveno) Trochu nechápu že zrovna tady kde všichni dost makaj a mají rádi často ne zrovna levné hodinky se řeší sociální spravedlnost.Jinak k videu, nikdy nevíte co tomu ve ferrari policjati udělali dřív. Tím myslím že já už mám třeba vůči MP takovou averzi že bych se mel chut rozjet taky.(ale ani jednu pokutu, zato 3x se mě ji pokusili neopravněně dát) Konec konců policajt měl vše co potřeboval. V USA mu stačí bloček a SPZ, nemusí ani nic fotit.A celkově tohle tady řešit na dvě stránky je trochu zbytečné Tady u nás by se ho spíš báli, protože by nevěděli kterej s papalášů za volantem Ferrari sedí Každopádně dnes ve většině státech a není to jen Usa, z vlastní zkušenosti např. RSA, Nový Zéland, Austrálie, u nás v Evropě např. Švýcarsko mají policisté obrovský respekt a prostě když policajtovy zkusíš autem přejet nohu, tak skončíš všude stejně, možná i o něco hůře" A pak jsou státy jako my, Polsko, atd., kde je prostě policajt to poslední ho... na ulici Upraveno 9. srpna 2012 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2012 No jasně, fláknout ostentativně o zem pokutovým bločkem a říct nahlas "to jsem ale kokot, že dělám tuhle práci" a jít v klidu domů za svojí vyžranou manželkou, která potřebuje uvařit fiš-en-čips a kůkís Nejsou zbytečná tahle sarkaztická slova ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2012 Za to,ze u nas nemaj policajti respekt,muzou jednak komunisti a druhak,znam asi pet policajtu a vsechno to jsou paka,to je beh na dlouhou trat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2012 Potěšilo mne, že mi poctivý nálezce vrátil peněženku i s celým obsahem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2012 Potěšil mě nový noťas... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2012 Tady u nás by se ho spíš báli, protože by nevěděli kterej s papalášů za volantem Ferrari sedí Každopádně dnes ve většině státech a není to jen Usa, z vlastní zkušenosti např. RSA, Nový Zéland, Austrálie, u nás v Evropě např. Švýcarsko mají policisté obrovský respekt a prostě když policajtovy zkusíš autem přejet nohu, tak skončíš všude stejně, možná i o něco hůře" A pak jsou státy jako my, Polsko, atd., kde je prostě policajt to poslední ho... na ulici nutno rict, ze za tuhle image si u nas muzou sami ... specialne mestska pakaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2012 (upraveno) nutno rict, ze za tuhle image si u nas muzou sami ... specialne mestska pakaz Za tuhle image nemůže policie, ani městská policie, nýbrž stát a zákony, který jim nařizují jednat, tak jak jednají a ještě k tomu vybírají na tuhle práci paka, tak jak píšeš Víš, co by to bylo za průser vytáhnout nějákýho takovýho prachatýho floutka z Ferárka a seknout s nim o zem tady u nás? Policajt by riskoval padáka, ne-li podmínku" Pomáhat a chránit může pouze policajt, který má respekt a kterýmu to umožňují zákony a to u nás prostě tak není a myslím, že dlouho nebude! Upraveno 9. srpna 2012 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2012 Za tuhle image nemůže policie, ani městská policie, nýbrž stát a zákony, který jim nařizují jednat, tak jak jednají a ještě k tomu vybírají na tuhle práci paka, tak jak píšeš Víš, co by to bylo za průser vytáhnout nějákýho takovýho prachatýho floutka z Ferárka a seknout s nim o zem tady u nás? Policajt by riskoval padáka, ne-li podmínku" Pomáhat a chránit může pouze policajt, který má respekt a kterýmu to umožňují zákony a to u nás prostě tak není a myslím, že dlouho nebude! Pokud jsou blbý zákony, nikdo přece lidi nenutí, aby ty policajty dělali. Nucené práce u nás (dosud) zavedeny nebyly, pokud vím. A speciálně u městských je to koncentrace troglodytů, používaná jako vyděračské komando pro plnění radniční kasy. Podobná argumentace zaznívala v Norimberku 1946 - všichni se jen řídili platnými zákony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2012 Pokud jsou blbý zákony, nikdo přece lidi nenutí, aby ty policajty dělali. Nucené práce u nás (dosud) zavedeny nebyly, pokud vím. A speciálně u městských je to koncentrace troglodytů, používaná jako vyděračské komando pro plnění radniční kasy. Podobná argumentace zaznívala v Norimberku 1946 - všichni se jen řídili platnými zákony. Jop, hlupáků je v tomto odvětví až dost, to je pravda, ale kdo je vybírá a kdo připravil výběrové síto? Stát" Je tam ale i celkem dost normálních lidí, s kterejma si to chce sednout a o této práci pokecat, např. u nás nadřízený městskejm nařídil, ať mu tam netahaj problémový socky a cikány, jelikož je to jen halda papírů a žádné výsledky, tak ať se soustředí na přestupky a lidi, z kterých je možnost dostat peníze A co se v práci dělá, poslouchá se nadřízený! Kámoš říkal, že je to taková pakárna, že si to z nás nikdo nedokáže ani představit, ale zároveň říkal, co mám dělat jinýho, jít do kolbenky za osmičku? Nechává normální lidi na pokoji, soustředí se na vandaly a problémy v práci má denodenně, odměny neměl ani nepamatuje, jelikož nemá výsledky, to znamená nosit prašule" A já říkám, že za tuhle kašpárnu prostě muůže stát a jeho zákony" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2012 Kdybyste jen věděli, jak to ti kluci maj těžké......Potkával jsem se s nimi denně a vím. Dělat policistu je tzv. "služebné povolání" a zasluhují respekt. I když jsou mezi nima blbci, jako všude. Spousta lidí volá po jejich zrušení...posrali by se, kdyby se tak stalo !!!! Tolik klacků pod nohy, tolik byrokracie, tolik svazování rukou a stejně to ti lidi dělaj.....za mne maj palec nahoru. A vy ostatní si myslete, co chcete, povětšinou stejně nemáte ani ponětí, co ta práce obsahuje....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2012 Zpatky k radostnym vecem... A pro priste... Moderator nebude vyvolavat flejm... Udelat to radovy clen, dostane pres prsty. Potesilo me tohle video. Uprimny reakce tech lidicek...http://www.stream.cz/video/698143-takove-prekvapeni-olympijsti-fanousci-necekali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky