sibirnaya Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2013 me vyslo Správně jste zodpověděli 6 otázek za 0 minut. Hodnota Vašeho IQ je 66.zvolil jsem metodu b c b c50-70 debilita, slabomyslnost - je-li dobře veden, absolvuje zvláštní školu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2013 jupii konecne mam doma zo servisu moje Vito po pataliach s elektrikou...huraa...dva mesiace cakania Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2013 27 za 14 minut - prý IQ 154. Zajímavé, dost často si připadám jako úplný blbec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2013 27 za 14 minut - prý IQ 154. Zajímavé, dost často si připadám jako úplný blbec Tvl, takže kdybych ten test dal o pár vteřin rychlejc, mohl jsem mít 154, jo? To mě pos... :D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2013 Tam se vyplňuje i věk. Třeba mi přidali bonus za senilitu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2013 Dnes je skvely den. Sefka v praci mi vravi, len tak mimochodom, ze od minuleho mesiaca mi zvysila plat. Doma priatelka bola nakupovat a kupila mi darcek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2013 že jsem měl před chvílí přijít o řidičák na půl roku až rok a tak jsem tak kecal o životě a autech s pánem v bílé čepici že bez jakýhokoliv smlouvání z mé strany jsem dostal 500 pokutu bez bodu a jel dál. tohle jsem si snad ani nezasloužilAbys ještě nebyl nepříjemně překvapený, body nepřiděluje policie, ale úřad. Typická situace: Policista: "Souhlasíte s blokovou pokutou 500,- za (vhodný přestupek si doplňte)."Pokutovaný: "Ano souhlasím. Dostanu za to od vás nějaký body?"Policista: "Od nás žádný body nedostanete" (většinou se u toho ještě potutelně směje)Policista nelhal a řidič se pak diví, protože body se mu přičtou. Ve tvým případě záleží, za co ti ten bloček papírově udělil, jestli se za to body přidělují nebo ne.Další častý omyl je, že se body strhávají ze základu 12, někdo si na výpisu přečte, že má 11 bodů a myslí si že jen jeden ztratil, že je v klidu, ve skutečnosti se přidělují a je jen bod od odebrání. To jen tak na upřesněnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2013 Vyhrany vyberko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2013 Viktorka Plzeň....a vraždění nevinatek v Brně :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2013 Zistenie, že (by The Clash) je možné považovať za prvý "white boys" like-rap song F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2013 Ne dnes, ale včera jsem přemohl odpor k injekčním jehlám a bílým plášťům a šel jsem poprvé darovat krev.. Uf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2013 (upraveno) ....a vraždění nevinatek v Brně :-DTohle dneska dostalo celkem brutální druhý smysl... Upraveno 23. května 2013 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2013 Tohle dneska dostalo celkem brutální druhý smysl...jo to jo.....tohle je hrůza. raději zůstaňme u toho fotbalu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2013 Ne dnes, ale včera jsem přemohl odpor k injekčním jehlám a bílým plášťům a šel jsem poprvé darovat krev.. Uf. Tak to gratulujem a vítam v klube. Však je to pekný pocit? Ja sa už tiež pomaly chystám, musel som to odložiť kvôli alergickej sezóne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2013 dnes sa mi podarilo frajerku presvedčiť nech sa pridá k môjmu pravidelnému tréningu na schodoch. zvládla to celkom dobre a bez zbytočných kecov, za čo má u mňa veľa bodov navyše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2013 Ze vcira - potesila me prednaska Dr. Hrdlicky, tvurce Favorita a mnoha dalsich veci, ve skodovackym muzeu. Je to uz starsi pan (temer 80), ale pali mu to furt a energie ma - zda se - furt dost. Nakrklo me, ze jsem s sebou nemel knihu o nem a faku, nekolika lidem ji tam podepsal . Snad nekdy priste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2013 Moje malá láska, jako každý den, když jsme spolu A samozřejmě sluníčko, zatím modro" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2013 Včera jsem odmaturoval a teď po probuzení mě ani nebolí hlava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2013 ze zacal vikend a ja odbocil tim spravnym smerem - doprava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2013 Zásilka z pošty...<br />ImageUploadedByTapatalk1369324594.165643.jpg<br /><br /><br />From ajfoun Ťap:a:talk hm...to by mohlo být zajímavé (poslouchání) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky