mechano Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 Že teď "musím" jet do Dejvic na motorce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cova Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 Že teď "musím" jet do Dejvic na motorce. Tak jáá páádíím, on páádíí, cestou necestou, vždy svěžíí... v pět v Dejvicíích, v Brně před šestou... :-) Jaký máš moped...? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 V tomto, dnes na fóru, nepříjemném dni mě velice potěšilo, že jsem přibyl do seznamu přátel verty. Cítím se velmi poctěn. Verto, děkuji mnohokrát . 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 Tak jáá páádíím, on páádíí, cestou necestou, vždy svěžíí... v pět v Dejvicíích, v Brně před šestou... :-) Jaký máš moped...? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 Že teď "musím" jet do Dejvic na motorce. Mechano a slunce za oknem mě inspirovalo...Do vánoc prodám všechny hodinky, koupím toto: A na jaře vyrazím na výlet. Je čas změnit koníka/koníčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 Ja myslím, ze to je promrhaná sance! Mohli udelat daleko vetsi pecku. Jediná dobrá je "Bruslí", ale jinak nic moc. Je videt, ze klient zasáhl Přesně.. "Bruslí" je fajn, ale jinak je to usedlé.. Potenciálu tam bylo tolik, že by jsme si to stahovali do mobilů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 na ten náš malý trh to evidentně jako virální marketing stačí. Stačí se podívat na počty spuštění. I když nejvíc to podpořila ta naděje, kdy se vědělo, že bude Chuck. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 Přesně.. "Bruslí" je fajn, ale jinak je to usedlé.. Potenciálu tam bylo tolik, že by jsme si to stahovali do mobilů... Predstav si ten kindermanagement v pastelovych svetrech u klienta jako to cpou do tabulek a hledaji emotional a rational benefit, product benefit, main message, idea behind, feeling, eye-catchy prvek a diferenciátor, pak to musí schválit přes čtyři levely na všech boardech, focus groupech, link testech, head of, cetrálách v zahraničí a pak z toho vypadne toto 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 Přitom každej, mimo tědle imbecilků , ví.... že dobrá reklama by byla taková, kde by se lidé pochcávali smíchy.. prostě z rodu těch, co si pak všichni pouštíme na webu a přeposíláme to kolegům... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 Kucí....vopatrně......aby se na vás ten Chuck nevypravil......víte,jak to s ním je,ne??! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 Přitom každej, mimo tědle imbecilků , ví.... že dobrá reklama by byla taková, kde by se lidé pochcávali smíchy.. prostě z rodu těch, co si pak všichni pouštíme na webu a přeposíláme to kolegům... ano ano, jako treba toto to se do tabulky nacpat nedá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 To: Organic, SnowTak na to by vás, pekných a bohatých bolo, nadväzovať priateľstvá, a s Vertou . Ako k tomu prídeme my škaredí, ale chudobní. Zas budeme zastrčení niekde v kúte, kým o nás milostivo niekto nezakopne . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 (upraveno) Že teď "musím" jet do Dejvic na motorce. Mě potěšilo, že si dorazil v pořádku i se "zásilkou". K.r.a ja sů šťastnej. Dík. P.S. Více v neděli. Upraveno 5. listopadu 2010 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 To: Organic, Snow Tak na to by vás, pekných a bohatých bolo, nadväzovať priateľstvá, a s Vertou . Ako k tomu prídeme my škaredí, ale chudobní. Zas budeme zastrčení niekde v kúte, kým o nás milostivo niekto nezakopne . Jaaj peknych a bohatych, to si uplne vedle kamo... Krasa a bohatstvi je to, co si nosis uvnitr v sobe samem. Zbytek je jen prach... No a ta nejvetsi krasa a bohatstvi jsou me deti... Ty me potesi kazdy den...Treba dnes vecer, kdyz jsem si se synem poustel vlacky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2010 Jaaj peknych a bohatych, to si uplne vedle kamo... Krasa a bohatstvi je to, co si nosis uvnitr v sobe samem. Zbytek je jen prach... No a ta nejvetsi krasa a bohatstvi jsou me deti... Ty me potesi kazdy den...Treba dnes vecer, kdyz jsem si se synem poustel vlacky. Tak si to užívaj kým môžeš, tie moje už odrástli a tak ma poteší aj to, keď ich raz za dva týždne vidím. A vláčiky si budem púšťať tiež, ale až dnešný večer a budú tiež trochu odrastené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2010 Dneska jsme se psem Jackem obhájili 3. místo na MČR v obedience v kategorii OB2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2010 Potesilo me, ze jsem se naucil delat neapolskou kavu. A taky, ze mi neplesnivi uroda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2010 Mě potěšila jízda Mini Cooperem S po mokré silnici ... Samosvor makal, silnice byla prázdná a s tímhle autíčkem nemusíte letět jako o závod aby jste jeli dveřma napřed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2010 Potesilo me, ze jsem se naucil delat neapolskou kavu. A taky, ze mi neplesnivi uroda A dělal si ji z kávy KIMBO ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2010 Potěšilo mě že zapršelo a STI se mohlo trošku sklouznout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky