Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 5. 11. 2010 v 14:03, 'mechano' napsal:

Že teď "musím" jet do Dejvic na motorce. :clap:

Tak jáá páádíím, on páádíí, cestou necestou, vždy svěžíí... v pět v Dejvicíích, v Brně před šestou... :-)

Jaký máš moped...? :-)

Návštěvník Snow
Odesláno

V tomto, dnes na fóru, nepříjemném dni mě velice potěšilo, že jsem přibyl do seznamu přátel verty. Cítím se velmi poctěn. Verto, děkuji mnohokrát Posted Image Posted Image Posted Image .

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Mechano a slunce za oknem mě inspirovalo...Do vánoc prodám všechny hodinky, koupím toto:

A na jaře vyrazím na výlet. Je čas změnit koníka/koníčka

Odesláno
  V 2. 11. 2010 v 15:52, 'Frantik' napsal:

Ja myslím, ze to je promrhaná sance! Mohli udelat daleko vetsi pecku. Jediná dobrá je "Bruslí", ale jinak nic moc. Je videt, ze klient zasáhl Posted Image

Přesně.. "Bruslí" je fajn, ale jinak je to usedlé.. Potenciálu tam bylo tolik, že by jsme si to stahovali do mobilů...

Odesláno
  V 5. 11. 2010 v 14:50, 'Onisan' napsal:

Přesně.. "Bruslí" je fajn, ale jinak je to usedlé.. Potenciálu tam bylo tolik, že by jsme si to stahovali do mobilů...

Predstav si ten kindermanagement v pastelovych svetrech u klienta jako to cpou do tabulek a hledaji emotional a rational benefit, product benefit, main message, idea behind, feeling, eye-catchy prvek a diferenciátor, pak to musí schválit přes čtyři levely na všech boardech, focus groupech, link testech, head of, cetrálách v zahraničí a pak z toho vypadne toto Posted Image

• Dát hlas 1
Odesláno

Přitom každej, mimo tědle imbecilků , ví.... že dobrá reklama by byla taková, kde by se lidé pochcávali smíchy.. prostě z rodu těch, co si pak všichni pouštíme na webu a přeposíláme to kolegům...

Odesláno
  V 5. 11. 2010 v 15:01, 'Onisan' napsal:

Přitom každej, mimo tědle imbecilků , ví.... že dobrá reklama by byla taková, kde by se lidé pochcávali smíchy.. prostě z rodu těch, co si pak všichni pouštíme na webu a přeposíláme to kolegům...

ano ano, jako treba toto

to se do tabulky nacpat nedá Posted Image

Odesláno

To: Organic, Snow

Tak na to by vás, pekných a bohatých bolo, nadväzovať priateľstvá, a s Vertou :jawdrop: . Ako k tomu prídeme my škaredí, ale chudobní. Zas budeme zastrčení niekde v kúte, kým o nás milostivo niekto nezakopne :crying_anim: .

Odesláno (upraveno)

Mě potěšilo, že si dorazil v pořádku i se "zásilkou". ;)

K.r.a ja sů šťastnej. :D Dík.

P.S. Více v neděli.

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno
  V 5. 11. 2010 v 20:13, 'railmaster' napsal:

To: Organic, Snow

Tak na to by vás, pekných a bohatých bolo, nadväzovať priateľstvá, a s Vertou :jawdrop: . Ako k tomu prídeme my škaredí, ale chudobní. Zas budeme zastrčení niekde v kúte, kým o nás milostivo niekto nezakopne :crying_anim: .

Jaaj peknych a bohatych, to si uplne vedle kamo...

Krasa a bohatstvi je to, co si nosis uvnitr v sobe samem. Zbytek je jen prach...

No a ta nejvetsi krasa a bohatstvi jsou me deti...

Ty me potesi kazdy den...Treba dnes vecer, kdyz jsem si se synem poustel vlacky.

Odesláno
  V 5. 11. 2010 v 22:23, 'organic' napsal:

Jaaj peknych a bohatych, to si uplne vedle kamo...

Krasa a bohatstvi je to, co si nosis uvnitr v sobe samem. Zbytek je jen prach...

No a ta nejvetsi krasa a bohatstvi jsou me deti...

Ty me potesi kazdy den...Treba dnes vecer, kdyz jsem si se synem poustel vlacky.

Tak si to užívaj kým môžeš, tie moje už odrástli a tak ma poteší aj to, keď ich raz za dva týždne vidím. A vláčiky si budem púšťať tiež, ale až dnešný večer a budú tiež trochu odrastené. :D
Odesláno

Mě potěšila jízda Mini Cooperem S po mokré silnici ... Samosvor makal, silnice byla prázdná a s tímhle autíčkem nemusíte letět jako o závod aby jste jeli dveřma napřed :)

Odesláno
  V 6. 11. 2010 v 21:06, 'organic' napsal:

Potesilo me, ze jsem se naucil delat neapolskou kavu. A taky, ze mi neplesnivi uroda :)

A dělal si ji z kávy KIMBO ?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...