organic Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 Love is in the air...A holky se loupou jak cibulky. Včera večer se na mně jedna na parkovišti otočila a krásně usmála
Gustaf Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 Gratulace, já taky večer předtím se mi zdálo o hovnech, tak jsem musel dát plný. Měl jsem dobře první tři čísla z prvního tahu, když jsem to kontroloval s vědomím, že padl jackpot, tak mě málem trefil šlak.vo hovnech se mi zdalo 4 noci po sobě (že já vůl si nevsadil, ani mě to nenapadlo....spíš sem pátral, co se to se mnou děje, za mám porad sny o bobkach ). mno škoda, ž jsem se mohl valet někde v karibiku
gorlo Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 Že se mi povedlo na pátý pokus vydražit na Aukru Apple Superdrive a dnes mi přišla. Konečně,ale stálo to za to.
Ondrej71 Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 Gratulace, já taky večer předtím se mi zdálo o hovnech, tak jsem musel dát plný. Měl jsem dobře první tři čísla z prvního tahu, když jsem to kontroloval s vědomím, že padl jackpot, tak mě málem trefil šlak. Tak tak :-), radsi na to nemyslet Jeste mi rekni ze jsme trefili tri stejny cisla
nicename Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 Mna potesil pocit z dobre vykonanej prace...
Waya03 Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 Grand Seiko naživo v Koscomu. A poprvé jsem viděl jak jede spring drive na vlastní oči :-)
Muffik Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 Mna potesil pocit z dobre vykonanej prace...jj, ten satelit se ti poved´
nicename Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 Mna potesil pocit z dobre vykonanej prace... jj, ten satelit se ti poved´ :-) to vies macedonci musia fandit galatasarayu ked su zapasy.. v zadu byvaju ale su v pohode.. ;-)
Krakonosh Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 malé radosti taky radosti Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondoni Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Tak tak :-), radsi na to nemyslet Jeste mi rekni ze jsme trefili tri stejny cisla 3,7,14...
Qvido Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 jj, ten satelit se ti poved´ jak to vypadá tak z něj budou holoubci srát na tu garnyž
FrantisekH Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 tak to já jsem asi jedinej sebemrskač.. ačkoli banány v dnešní době to je už slušnej přepych..
organic Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 I ty Casanovo, na kterym z tech dvou :-) ? Ne v praci, na Floře v podzemí
vraby Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 a že to byl Banán,docela mě za tu dobu přešlo to denní chronomagorství a dál už nic raději nic
Z. Paul Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Těší mě, že pár minut vyrážíme s pár přáteli na víkedn pod skály, takže celý víkend lezení A je to první přenocování venku letos
FrantisekH Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Z. Paul: odpoledne na hory a večer na kamarádky??
Z. Paul Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Z. Paul: odpoledne na hory a večer na kamarádky?? Jo kez by holky dnesni doby moc mojeho veku na tohle nejak nejsou jen par vyjimek a ty jsou jako nejlepsi parkovaci mista - zabrany. Je patek - cas diskotek.
FrantisekH Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 jo tak to já mam čas měnění vody v akvárku :-)) cvičně 80litrů na zahřátí
Doporučené příspěvky