Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Potěšila mě včerejší večerní SZ od jednoho váženého člena tohoto fora, málem jsem ani nedospal a dnes očekávám pošťáka s velkým očekáváním- co jiného, než že další kousek je na cestě :clap: . Je to pokaždý stejný, jsem nedočkavostí bez sebe.

Odesláno

Zdravím kluci :cheers:  Jsem zpět ve zdraví v ČR s mojí milovanou rodinou :clap: A prahnu po nějákých nových hodinkách, tak hurá do prodejní sekce....

Odesláno

Dnes mne potěšila manželka dárkem k zítřejšímu svátku. Ponožky bez páru - 6ks, každá jiná a přitom volně kombinovatelné... Přesně to, co člověk potřebuje, když mu občas pračka "sežere" ponožku :lol2:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Podařilo se mi skoro nemožné, prodat Renaulta Lagunu.

Pred rokom sa mi to tiež podarilo a stále si na ňu z láskou spomínam. Pred vyše desaťročím som predával Nevadu kombi, moje prvé zahraničné autíčko a to som tak zbožňoval, že stálo nepoužívané v garáži a ja som sa takmer dva roky odhodlával, kým som ho predal.

Odesláno

KFL-co ste to tam za bandu:-))soutez vo buchtu jo?

Normální firma ;). Dneska bylo celofiremní školení a v rámci toho byla výzva na zaměstnance, aby napekli nějaký poživatiny. Tím se ušetřilo za snídani, která by tam jinak byla, a úspora půjde na charitativní účely. A já dostal sedmičku červenýho jako cenu :).
Odesláno

KFL-jo já podle Vaňka taky zkouším vařit.Ty buchty vypadaj výborně,jak od babičky :)

Stejně tak. Vaněk má dobrý nešizený recepty...jeho kuře na pivě mi sice zabere půlku odpoledne, ale výsledek je brilantní. Dokonce i tchýně se oblizovala až za ušima...a to už je pro mě sakra pocta. :-D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...