African Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 Právě jsem vytáhl značky na mašinu z depositu a odpo jí probudím ze zimního spánku" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 Nikdy sem tu bundu nesehnal a divim se,že ted ji našel gugl nekde v asii.Prodávalo se to v kamenných obchodech, nebyl problém jí sehnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 Prodávalo se to v kamenných obchodech, nebyl problém jí sehnat. k nám,do ruský dědiny to nějak nedorazilo......prej nás budou v budoucnu přejmenovávat na Ivan Hroznyjgrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 že nemůžu do Basileje kvůli noze v gipsu jsem ořval v tom kontravlákně. Dnes mě hodně potěšilo, že jsem mluvil teď s Viktorem a domluvili jsme se, že pojedeme na pívo na podzim na Münichtime. Je to kamarád. No a už ta debilní hnáta hned bolí o trošičku míň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kugita Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 tak mi pro práve skončil pracovnín týden...a hurá do Anglie..;o)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 Ricous je sice venku,ale nevim,nevim jestli si vo moc polepšil.Vod tý doby co je doma to vidim,že má navíc zakázanej i internet..........jinak ta bunda je super.Seděl sem před třema rokama jak pytel v Jersey v hospodě a přišel černoch v tomhle.Nikdy sem tu bundu nesehnal a divim se,že ted ji našel gugl nekde v asii. IMHo je to normalni nova retro adidaska. V den kdy vyhrala Neumanka olympiada jsem sel v Norsku do nejakeho adidas shopu a vybiral jsem si mezi touto bundou a trickem a budnou Mexika . Vyhralo triko. Nekdy ho vyfotim, je paradni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmuf Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 Po třech měsících jsem byl ve vzduchu, a i když to bylo trochu hravé, tak to bylo super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 22. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 mna potesilo slnko. hodinky sa pekne cez den nasvietia a robia radost dlho do noci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 Dnešní krásný den, i když jsem byl doma a učil se, to sluníčko bylo fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 že nemůžu do Basileje kvůli noze v gipsu jsem ořval v tom kontravlákně. Dnes mě hodně potěšilo, že jsem mluvil teď s Viktorem a domluvili jsme se, že pojedeme na pívo na podzim na Münichtime. Je to kamarád. No a už ta debilní hnáta hned bolí o trošičku míň že mi Roman dneska řekl, že bych mohl na ten bierfest ject s nima, pokud nebudu mluvit sprostě, nebudu zvracet a budu si denně měnit ponožky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 Že se Vítkovicím podařilo 2x naloupat perníček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 Že se Vítkovicím podařilo 2x naloupat perníček Si zase někdy k nám přijeď pomuckat vlajku...ale upřímně řečeno jsem si přitom vzpoměl na ten sraz minulý rok v Rybárně - hokej, vlajka, hodně pití, ty a Kamil na návštěvě, motorkářka poprvé na srazu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 na to se nedá zapomenout, po sezóně určitě dojedu, budem hledat Romanovy ventilky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 ze kamarat zajednal prenajom celeho domu na koniec maja pri Turnove,tak konecne po 4rokoch si zase zajadim v Raji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 Vertina fotka se šroubovákem... nic lepšího jsem tu snad nikdy neviděl. Tohle bych zvládnul mít na zdi v átrojce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 Dneska několik maličkostí: 1) vrátí se mi zcela zapomenutý přeplatek ze sociálky - hurá!2) stát mi snad poprvé v životě vrátí něco na daních - hurá!3) po roce jsem se dokopal k tomu, že jsem "vyhackoval" navigaci ve Vel Satisu, takže mluví anglicky (a ne německy/francouzsky) a mám i novější mapy - hurá! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 (upraveno) Přepis z dnešního tisku-Primky jako dar "Účasti Alberta Tomby si samozřejmě velmi vážíme, proto jsme mu, jako výraz našich díků, věnovali exkluzivní dar. Věříme, že nádherné hodinky se stanou milou připomínkou chvil strávených v České republice," říká Michaela Maláčová, která slavného lyžaře ulovila pro letošní porotcování v České Miss. Hodinky byly vyrobeny na počest Jana Amose Komenského. V modelu je vůbec poprvé strojek s královskou hodinářskou komplikací, tzv. létajícím tourbillonem. Strojek se skládá z více než 150 součástí, některé z nich jsou dobře viditelné pouze pod mikroskopem. Kromě času ukazuje i fáze Měsíce a měděný číselník je navíc ozdoben reliéfním povrchem s indexy, do nichž je vsazeno 12 diamantů Ve vší tragičnosti popisované situace bych si dovolil připomenout, že Bakala vlastní nejdražší Prim Pavouk na světě (z platiny). Vyrobený - jak jinak - v Novém Městě. A jeho žena nyní věnuje svému hostu, jako výraz díků, Primky z MPM. Kdybych vlastnil podíl v "jediné pravé a skutečné Primkárně" v republice, zastřelím se. Protože to je vzorová ukázka mizerné public relations a nulové práce se zákazníkem jak vyšitá. Upraveno 25. března 2011 uživatelem yed69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 Dneska několik maličkostí: 1) vrátí se mi zcela zapomenutý přeplatek ze sociálky - hurá! 2) stát mi snad poprvé v životě vrátí něco na daních - hurá! 3) po roce jsem se dokopal k tomu, že jsem "vyhackoval" navigaci ve Vel Satisu, takže mluví anglicky (a ne německy/francouzsky) a mám i novější mapy - hurá! 1. Mě taky 2. Auditorka mi řekla, že je nepsaný zákon, že přeplatky na DPH a daních stát vrací ale "úder" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 tak dneska mě potěšila pražská mise = výstava Orloj a Fashion Arena Štěrboholy klasický výlet vidláka v Praze, centrum -> McDonald -> OC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paleolit Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 (upraveno) Mě potěšila v týdnu odměna za pomoc od kolegy v práci. Takový je výsledek: popelník správného Omegisty Upraveno 26. března 2011 uživatelem Paleolit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky