Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

že nemůžu do Basileje kvůli noze v gipsu jsem ořval v tom kontravlákně. Dnes mě hodně potěšilo, že jsem mluvil teď s Viktorem a domluvili jsme se, že pojedeme na pívo na podzim na Münichtime. Je to kamarád. No a už ta debilní hnáta hned bolí o trošičku míň :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ricous je sice venku,ale nevim,nevim jestli si vo moc polepšil.Vod tý doby co je doma to vidim,že má navíc zakázanej i internet..........jinak ta bunda je super.Seděl sem před třema rokama jak pytel v Jersey v hospodě a přišel černoch v tomhle.Nikdy sem tu bundu nesehnal a divim se,že ted ji našel gugl nekde v asii.

IMHo je to normalni nova retro adidaska. V den kdy vyhrala Neumanka olympiada jsem sel v Norsku do nejakeho adidas shopu a vybiral jsem si mezi touto bundou a trickem a budnou Mexika :). Vyhralo triko. Nekdy ho vyfotim, je paradni.

Odkaz ke komentáři

že nemůžu do Basileje kvůli noze v gipsu jsem ořval v tom kontravlákně. Dnes mě hodně potěšilo, že jsem mluvil teď s Viktorem a domluvili jsme se, že pojedeme na pívo na podzim na Münichtime. Je to kamarád. No a už ta debilní hnáta hned bolí o trošičku míň :)

že mi Roman dneska řekl, že bych mohl na ten bierfest ject s nima, pokud nebudu mluvit sprostě, nebudu zvracet a budu si denně měnit ponožky :angel:

Odkaz ke komentáři

Že se Vítkovicím podařilo 2x naloupat perníček :smile_anim:

Si zase někdy k nám přijeď pomuckat vlajku...ale upřímně řečeno jsem si přitom vzpoměl na ten sraz minulý rok v Rybárně - hokej, vlajka, hodně pití, ty a Kamil na návštěvě, motorkářka poprvé na srazu... :)
Odkaz ke komentáři

Dneska několik maličkostí:

1) vrátí se mi zcela zapomenutý přeplatek ze sociálky - hurá!

2) stát mi snad poprvé v životě vrátí něco na daních - hurá!

3) po roce jsem se dokopal k tomu, že jsem "vyhackoval" navigaci ve Vel Satisu, takže mluví anglicky (a ne německy/francouzsky) a mám i novější mapy - hurá!

Odkaz ke komentáři

Přepis z dnešního tisku-Primky jako dar

"Účasti Alberta Tomby si samozřejmě velmi vážíme, proto jsme mu, jako výraz našich díků, věnovali exkluzivní dar. Věříme, že nádherné hodinky se stanou milou připomínkou chvil strávených v České republice," říká Michaela Maláčová, která slavného lyžaře ulovila pro letošní porotcování v České Miss.

Hodinky byly vyrobeny na počest Jana Amose Komenského. V modelu je vůbec poprvé strojek s královskou hodinářskou komplikací, tzv. létajícím tourbillonem. Strojek se skládá z více než 150 součástí, některé z nich jsou dobře viditelné pouze pod mikroskopem. Kromě času ukazuje i fáze Měsíce a měděný číselník je navíc ozdoben reliéfním povrchem s indexy, do nichž je vsazeno 12 diamantů

Ve vší tragičnosti popisované situace bych si dovolil připomenout, že Bakala vlastní nejdražší Prim Pavouk na světě (z platiny). Vyrobený - jak jinak - v Novém Městě. A jeho žena nyní věnuje svému hostu, jako výraz díků, Primky z MPM. Kdybych vlastnil podíl v "jediné pravé a skutečné Primkárně" v republice, zastřelím se. Protože to je vzorová ukázka mizerné public relations a nulové práce se zákazníkem jak vyšitá.

Upraveno uživatelem yed69
Odkaz ke komentáři

Dneska několik maličkostí:

1) vrátí se mi zcela zapomenutý přeplatek ze sociálky - hurá!

2) stát mi snad poprvé v životě vrátí něco na daních - hurá!

3) po roce jsem se dokopal k tomu, že jsem "vyhackoval" navigaci ve Vel Satisu, takže mluví anglicky (a ne německy/francouzsky) a mám i novější mapy - hurá!

1. Mě taky :)

2. Auditorka mi řekla, že je nepsaný zákon, že přeplatky na DPH a daních stát vrací ale "úder" :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...