warann Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Odesláno 25. června 2014 Tak to bych nevydržel a jel domů pro nevolnost No jo, ale to neznáš mýho šéfa, s ním nění žádná sranda
warann Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Odesláno 25. června 2014 ...pošťák s Mcustou.No vidíš, sakra práce, jednu pěknou, skoro nepoužitou, mám na prodej, akorát jsem jí jetě nestihl nafotit do prodejního vlákna.
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Odesláno 25. června 2014 Potěšilo mne, ze i když jsem byl nařčen ze šíření poplasnych zpráv, měl jsem pravdu a kočovným cirkus velkoklub khl s tradici kocuje zas o dum dal
montemar Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Odesláno 25. června 2014 to je ofiko hlaska z chrome... zvlaste me pobavili ti tajni agenti..
prischera Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Odesláno 25. června 2014 No vidíš, sakra práce, jednu pěknou, skoro nepoužitou, mám na prodej, akorát jsem jí jetě nestihl nafotit do prodejního vlákna. A jakou máš?
Ondrej71 Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Odesláno 26. června 2014 Vlastně už včera, ale radost mám furt: super sraz v Olmíkunová zásilka doutníkůnové řemeny od Zrnanový tah na SeikaValisem skvěle provedený upgrade SKX007
bohus76 Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Odesláno 26. června 2014 Tož hoď nějaké fotky,ať Ti máme co závidět.
tommas4 Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 Rozdal jsem několik nových platových výměrů zaměstnancům, vzhledem k tomu že dostali přidáno,tak vypadali spokojeně, tak to mě potěšilo. A když vidím ty diskuze u kola co jak brzdí tak mám sto chutíprásknout s dveřmi od kanceláře a jít se projet na kole. Počasí luxusní. Vypadá to na moc hezký den celkově.
Filip.J Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 Rozdal jsem několik nových platových výměrů zaměstnancům, vzhledem k tomu že dostali přidáno,tak vypadali spokojeně, tak to mě potěšilo. A když vidím ty diskuze u kola co jak brzdí tak mám sto chutíprásknout s dveřmi od kanceláře a jít se projet na kole. Počasí luxusní. Vypadá to na moc hezký den celkově.Přidat mi prachy a vypadnout - takovýho šéfa bych chtěl taky
MJ. Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 ...jako obvykle, dráty!to je u vás taková hitovka? :-)neholdujete taky tomuhle?http://youtu.be/Smm-pct8Y88
Chocholusik Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 dnes home office a prisla zasielka... rodinka sa rozrasta...
Z. Paul Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 Dnešní nákup brýlí. Né že bych se nějak v nakupování vyžíval, ale obsluhovala mě bývalá spolužačka z prváku vošky. Nepoznala mě a když jsem se ozval že si můžeme asi tykat tak jí to došlo a i jméno si pamatovala prý jsem se změnil a i k lepšímu (řekla to až po zaplacení tak tomu chci věřit ). Dostal jsem i slevu, kterou jsem dostat nemusel. Prostě příjemný nákup Dokonce mám aktuálně víc dioptrií než potřebuji, takže na nových brýlích už budou lepší.
huhu4d Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 dnes home office a prisla zasielka... rodinka sa rozrasta... Co to je za kudla? Nevyzera zle
Wanderer Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 Koupil jsem si parfém. A voní suprově... To je poprvý, co jsem za něco takovýho dal tolik peněz...
mondeo2 Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 Koupil jsem si parfém. A voní suprově... To je poprvý, co jsem za něco takovýho dal tolik peněz...dá se to pít? kolik procent alkoholu tam je ?
Doporučené příspěvky