Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník vwtyp11
Odesláno

Potěšilo mne, ze i když jsem byl nařčen ze šíření poplasnych zpráv, měl jsem pravdu a kočovným cirkus velkoklub khl s tradici kocuje zas o dum dal

Odesláno

Vlastně už včera, ale radost mám furt:

• super sraz v Olmíku
  • nová zásilka doutníků
  • nové řemeny od Zrna
  • nový tah na Seika
  • Valisem skvěle provedený upgrade SKX007
Odesláno

Rozdal jsem několik nových platových výměrů zaměstnancům, vzhledem k tomu že dostali přidáno,
tak vypadali spokojeně, tak to mě potěšilo. A když vidím ty diskuze u kola co jak brzdí tak mám sto chutí

prásknout s dveřmi od kanceláře a jít se projet na kole. Počasí luxusní. Vypadá to na moc hezký den celkově.

Odesláno

Rozdal jsem několik nových platových výměrů zaměstnancům, vzhledem k tomu že dostali přidáno,

tak vypadali spokojeně, tak to mě potěšilo. A když vidím ty diskuze u kola co jak brzdí tak mám sto chutí

prásknout s dveřmi od kanceláře a jít se projet na kole. Počasí luxusní. Vypadá to na moc hezký den celkově.

Přidat mi prachy a vypadnout - takovýho šéfa bych chtěl taky  :lol2:

Odesláno

Dnešní nákup brýlí. Né že bych se nějak v nakupování vyžíval, ale obsluhovala mě bývalá spolužačka z prváku vošky. Nepoznala mě a když jsem se ozval že si můžeme asi tykat tak jí to došlo a i jméno si pamatovala :) prý jsem se změnil a i k lepšímu (řekla to až po zaplacení tak tomu chci věřit :D ). Dostal jsem i slevu, kterou jsem dostat nemusel. Prostě příjemný nákup :) 

Dokonce mám aktuálně víc dioptrií než potřebuji, takže na nových brýlích už budou lepší. :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...