vraby Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Odesláno 9. července 2014 Potěšilo mě,že tu pár dní není Sibiř nebo nějaká změna ?
African Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Odesláno 9. července 2014 Potěšilo mě,že tu pár dní není Sibiř nebo nějaká změna ?To neznamená, když tu není náčelník, že hned udeláš nějaký průser :-)
vraby Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Odesláno 9. července 2014 To neznamená, když tu není náčelník, že hned udeláš nějaký průser :-)nee,bazárek už funguje
KFL Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Odesláno 9. července 2014 Potesili me kolegove ze stareho tymu, kdyz mi jako darek na rozloucenou koupili tri krabice naboju se sloganem "Na presvedcovani zakazniku" . 1
mondeo2 Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Odesláno 9. července 2014 ...sousedovic ovce. Moc pěkně to barevně ladilo.tož dobré ale kurva gde sou dráty
mondeo2 Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Odesláno 9. července 2014 tož už to chápu, šlo ti vlastně o celkovou kompozici bez rušivých vlivů které už fšichni tady znají.............tož ja
mondeo2 Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Odesláno 9. července 2014 ...musím to napravit fokou z cesty po Pobaltí (Lotyšsko).konečně poznávám Tvůj nezaměnitelný rukopis.........................
Bob Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Odesláno 9. července 2014 ...musím to napravit fokou z cesty po Pobaltí (Lotyšsko).V Thajsku by to bylo neco pro tebe
obchodnik-o3 Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Odesláno 9. července 2014 fajn pokec pri odovzdavke putovnych zelezniciarskych hodin so swanieck-om (standom)
kuncák7 Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Odesláno 10. července 2014 ...musím to napravit fokou z cesty po Pobaltí (Lotyšsko).Kdybys zajel trochu na jih-rumunsko,bukurest,tak tam by sis dratu taky uzil :-)))
Waya03 Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Odesláno 10. července 2014 Zase jedna zásilka proklouznula bez povšimnutí :-)
docent Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Odesláno 10. července 2014 Zrenovovaná řidítka na čízu 150c, odevzdaná a přijatá kandidátní listina do podzimního komunálu, návrat dcery do hnízda v tolik hodin v kolik řekla. Kdyby vyšla dneska ještě jedna schůzka, tak bych se asi radostí zbláznil.
Daemonultimate Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Nemakám,chlastám a hulim,krásně rozjetej pátek.
mondeo2 Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 (upraveno) Nemakám,chlastám a hulim,krásně rozjetej pátek.neser................ jo vlastně od pondéělí u mě nastane dovolééénááá jen nevím jestli dva tejdny nebo čtyři, no uvidím ............. Upraveno 11. července 2014 uživatelem mondeo2
Daemonultimate Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 neser................ A zas jede to tvoje doporučení,no jasně : Dire Straits,od posledně
mondeo2 Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 A zas jede to tvoje doporučení,no jasně : Dire Straits,od posledně si to užívej já se kousnul v středu a celý čtvrtek jsm byl hotovej........, já ještě hoďku a letí fšechno za hlavu, jo ještě mě potěšilo, že dcera už má nový kolo doma i z dovozem nový Scoťák v 26 za příjemnou desítku, večer hodím fotky, sám jsem ho ještě neviděl.....
Daemonultimate Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 si to užívej já se kousnul v středu a celý čtvrtek jsm byl hotovej........, já ještě hoďku a letí fšechno za hlavu, jo ještě mě potěšilo, že dcera už má nový kolo doma i z dovozem nový Scoťák v 26 za příjemnou desítku, večer hodím fotky, sám jsem ho ještě neviděl.....Já budu zas pracovně strádat přes víkend,kolo super rád mrknu na fotky.
Doporučené příspěvky