Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno
  V 4. 10. 2014 v 8:56, ToMa napsal:

Potěšilo mě, že na dnešek máme rezervaci do Čestru, vidím to na tataráček jako předkrm a pak si dám nějaký steak, mňam:-)

nerob nam tu chute este pred obedom....

ja dnes taky maso - teleci líčka ( Popovicky!)

Odesláno
  V 4. 10. 2014 v 5:37, JaRooN napsal:

No vidis, na Miletičke je oharek normalny, u vas na vychode asi tiez a u nas v Žiline som to nikdy nepocul ;)

A podjebujem strasne rad, ale len v ramci srandy. Aj u piva by som ta par krat podjebal, ty by si mi jednu prijebal a boli by sme kamarati :D Az pojdes niekam do Českých zemí, bo tu teraz žijem, tak sa ozvi, dame pivko alebo nealko. Rad Ta spoznam a podam ruku ;)

tak preto hovoris raz po slovensky raz po cesky.. hmmm. ale chapes ze oni by ti rozumeli aj tak? :)

Návštěvník Alda
Odesláno
  V 4. 10. 2014 v 9:49, Peta-Biker napsal:

To je, doufam, vtip.

Samozrejme je to trochu nadnesene, ale jsou veci, lepe receno prvky, ktere maji tyhle hodinky s velkym cenovym rozdilem spolecne.

Odesláno
  V 4. 10. 2014 v 9:42, instant napsal:

tak preto hovoris raz po slovensky raz po cesky.. hmmm. ale chapes ze oni by ti rozumeli aj tak? :)

Chapem. Ale ked sa chces uplatnit na trhu prace a pracovat aj v inych poziciach, ako je predavac a "hlidac", tak je dobre komunikovat v jazyku zeme, v ktorej prave zijes. A kedze tu mam aj rodinu, tak je pre mna jednoduchsie hovorit domacim jazykom. A v podstate po tolkych rokoch som tu uz doma a na Slovensko chodim len na navstevu...

Návštěvník Alda
Odesláno
  V 4. 10. 2014 v 10:52, sibirnaya napsal:

na tebe fakt ten tvuj podpis sedi :)

Njn :)

Odesláno

Nakup v Parndorfu. Kromě hodinek, me vždy velmi potesi i povedený nakup oblečení:-). Bohužel, otevírací doba 10 hodin je velmi málo, takze nelze vše důkladně projit. Ale jinak moc fajn výlet.

Odesláno

Ze jsem zase jednou sehnal poradne kozene boty. Ty posledni uz potrebuji mirne zreparovat, tak byl ten spravny cas na dalsi par na stridacku...

Odesláno (upraveno)
  V 5. 10. 2014 v 6:20, Bedjasson napsal:

...panoramato, i když je takové přísné...a včerejší sraz, kde nečekaně přijeli Marosh s Igiczem...a vlákno Damaskoroze, kde jsem se bavil od samého začátku a dovysvětlím, že i když si spousta lidí myslí, že DA je pro mě ikona, tak tomu tak není, klidně budu nosit odřená plastová Casia, která mi žena dala cca před 20ti lety....no i rodinné vintage bych si nechal, protože mě zajímá rodinný příběh hodinek více než nápis a cenovka na nich....přeji pěknou neděli.

Pěkné,u nás ráno konečně chvíli svítilo slunko.Také Ti Tome přeju krásno neděli a jdu posnídat.

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno
  V 5. 10. 2014 v 6:20, Bedjasson napsal:

...panoramato, i když je takové přísné...a včerejší sraz, kde nečekaně přijeli Marosh s Igiczem...a vlákno Damaskoroze, kde jsem se bavil od samého začátku a dovysvětlím, že i když si spousta lidí myslí, že DA je pro mě ikona, tak tomu tak není, klidně budu nosit odřená plastová Casia, která mi žena dala cca před 20ti lety....no i rodinné vintage bych si nechal, protože mě zajímá rodinný příběh hodinek více než nápis a cenovka na nich....přeji pěknou neděli.

Jo, včera bylo fajn! Rád jsem poznal beskydskou buňku i pamětníka žukovského pažitu za dob největší slávy:)
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...