Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 ved v pohode, Duke, tak to ja som iny magor....vcera sprava z netu:http://www.auto.cz/volkswagen-phaeton-pro-cinsky-trh-dostal-lehky-facelift-87639 a ja hned na mobile.de a telefonaty a skumanie info po celom nete a - dnes rano uz vyrazil zamestnanec pre pysny cierny kus ( zakladny poziadavok bol High End Dynaudio audio!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Potesilo, ze novy Superb vypada nazivo o dost lepe nez na foto/videoTaky mi to tak přijde. Jedinej důvod, proč půjdu zase do Passata je, že tu superba za půl roku bude mít skoro celý stádo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 To asi jo, ale všichni budou chtít kombíka :-) já i teď drandím liftback (mondeo v plné výbavě) a tak bych to i chtěl nadále t.j. superb liftback... jednak nepotřebuju stěhovat x kubíků a jednak odhadem 80% superbů bude s batohem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Potom pošli fotečky. Německý kolega kdysi nadšeně hlásal, že přejde z BMW 535D na Phaeton, že se mu líbí henten oný understatement a nenápadnost... prdlajz, furt jezdí pětkovým bavorem, v rajchu se totiž pětkový bavor vyskytuje častěji než phaeton :-)ved v pohode, Duke, tak to ja som iny magor....vcera sprava z netu:http://www.auto.cz/volkswagen-phaeton-pro-cinsky-trh-dostal-lehky-facelift-87639 a ja hned na mobile.de a telefonaty a skumanie info po celom nete a - dnes rano uz vyrazil zamestnanec pre pysny cierny kus ( zakladny poziadavok bol High End Dynaudio audio!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 uz je na ceste!za chvilu sa s nim zoznamujem!vsetko v ciernom, pekny kus ~ 2011 rok a 88.000 kmfull Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Týden jsem nebyl v prodejní sekci a jsem ledově klidný . . .tomu říkám sebekázeň.A zasadil jsem pivoňky. Mladej (4 roky) na mě kouká, podává, odnáší a pak vznesldotaz jako jestli se z toho vaří pivo . . . :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Glastonbury na CT art Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Taky mi to tak přijde. Jedinej důvod, proč půjdu zase do Passata je, že tu superba za půl roku bude mít skoro celý stádo..Na Pasaka si ovsem pockas 14-18 mesicu. Mozna proto budou mit vsichni ty superby . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 1,85 % na dalsich 5 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Tato srandahttp://youtu.be/G12ITPw3HK8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 1,85 % na dalsich 5 let Tak to potěší! Gratulace ke krásnému procentíku!Ještě si spočítej : Rozdíl ve výši splátky krát 12 měsíců, krát 5 let a val pro Rolády! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 Potesilo, ze novy Superb vypada nazivo o dost lepe nez na foto/video Dnes jsem ho viděl v UniCredit na Brumlovce a zdál se mi nějakej malej...ale pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Vypínám počítač a pápá lálá Potřebuji už moře jak sůl......hurá. Dokonce je domluvené potápění, takže Béčka 2000m se podívají do tipuji tak 8 metrů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobod3 Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 takže bondovky ze servisu až po návratu z dovči? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Ty jo, uz tu valí všichni na dovoleny...ale mě těší každý den úsměv mojí 2,5mesicni dcery..víc není potřeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Dnes jsem ho viděl v UniCredit na Brumlovce a zdál se mi nějakej malej...ale pěknéu nas parkuje uz cely den pred krcmou, myslim ze ho ma starosta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Yes, nestíhám :-( takže bondovky ze servisu až po návratu z dovči? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobod3 Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 No aspoň budeš mít na co se po dovolené těšit:-) Tak si to užij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Přijela zásilka z Londýna...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Přijela zásilka z Londýna...:-) Tak to rozbal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky