Radius Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 Šel jsem si vyzvednout do Carollina hodinky po prvním servisu a nečekali tam na mě čerti, to mě potěšilo...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Vladar91 napis nieco o tych veteranoch!
Ondrej71 Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Copatotuje za kytku? nevím jak se jmenuje, je to nejaky druh kaktusu nebo sukulentu. Tenhle druh mame doma uz snad 15 let, ale jeste nikdy z toho nevyrostl kvet
Vladar91 Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Vladar91 napis nieco o tych veteranoch!Mám jednoho ale chlubit se tím moc nechcu, tedka probíhá renovace, tak pak udělám nějaké foto story až to bude hotové.Jinak veterány jsou můj koníček, kdyby někdo chtěl poradit ohledně koupě nebo vysvětlení základních věcí jako testace atd. může klidně napsat.Nejsem expert ale těch několik let na internetu a vlastnění veterána se někde projevit musí
Tea Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Při čtení aktuálních stavů mi Tichův příspěvek připomněl nedávný Chronomágův post na FB: ?Co mě zatím nejvíc rozesmálo z letošní sbírky na provoz jednoho našeho serveru, kde si jeho provoz platí členové sbírkou?Píše mi o víkendu jeden ze členů (členství je zpravidla anonymní, jména lidí vidím jen já a jen, když si něco rozkliknu), s kterým jsem před pár dny měl nějakou rozpravu, že přemýšlel o tom, jak pomoci a že bych něco napadlo. Že bych mohl udělat dražbu, že si s ním vítěz zahraje v létě v Praze tenis a výtěžek vzít jako příspěvek. Zdvořile odepisuju, že proč jako by někdo měl vydražit to, že by si s ním zahrál tenis, že mi asi uniká pointa. Za chvíli mi přichází poněkud vysmátá odpověď, že to nemám řešit a prostě to nabídnout, že to jsou takový ty malý tajemství světa, která mi nemůžou dojít. V příloze fotka fešáka s raketou a tácem na cukroví bez cukroví. Ještě chvíli nad tím přemýšlím, než se mi ve vlaku na cestě z Valmezu přes skoro nefunkční mobilní připojení konečně otevře stránka Google a já udělám to, co jsem měl udělat úplně na začátku ?Ponaučení? Nemůžete pouštět ajťáka mezi lidi. To za prvé. Za druhé, nejdříve googluj, pak se ptej. Jo a díky za nabídku.?
Klotzman Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Takže nějakej cukrář, kterej místo pečení hraje tenis?
Duke650 Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Chápu správně pointu, že je mezi námi nějaký profesionální tenista = vítěz velkého tenisového turnaje? Při čtení aktuálních stavů mi Tichův příspěvek připomněl nedávný Chronomágův post na FB: ?Co mě zatím nejvíc rozesmálo z letošní sbírky na provoz jednoho našeho serveru, kde si jeho provoz platí členové sbírkou?Píše mi o víkendu jeden ze členů (členství je zpravidla anonymní, jména lidí vidím jen já a jen, když si něco rozkliknu), s kterým jsem před pár dny měl nějakou rozpravu, že přemýšlel o tom, jak pomoci a že bych něco napadlo. Že bych mohl udělat dražbu, že si s ním vítěz zahraje v létě v Praze tenis a výtěžek vzít jako příspěvek. Zdvořile odepisuju, že proč jako by někdo měl vydražit to, že by si s ním zahrál tenis, že mi asi uniká pointa. Za chvíli mi přichází poněkud vysmátá odpověď, že to nemám řešit a prostě to nabídnout, že to jsou takový ty malý tajemství světa, která mi nemůžou dojít. V příloze fotka fešáka s raketou a tácem na cukroví bez cukroví. Ještě chvíli nad tím přemýšlím, než se mi ve vlaku na cestě z Valmezu přes skoro nefunkční mobilní připojení konečně otevře stránka Google a já udělám to, co jsem měl udělat úplně na začátku ?Ponaučení? Nemůžete pouštět ajťáka mezi lidi. To za prvé. Za druhé, nejdříve googluj, pak se ptej. Jo a díky za nabídku.?
Skipi Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Chápu správně pointu, že je mezi námi nějaký profesionální tenista = vítěz velkého tenisového turnaje?Že by ten wimbledonský finalista a slavný rodák z našeho Valmezu?
Klotzman Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 (upraveno) Úplně jsem si představil jak vyhrávám aukci a nastupuju k mači, tenisem nepolíben, s tátovou dřevěnou raketou z roku 1950 s výpletem z ovčích střev a s vědomím, že goal je trefit se do toho chlupatýho balonku dřív než mi spadne na zem... Upraveno 25. června 2015 uživatelem Klotzman
Horhe Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Zase začalo to období mezi zaplacením a doručením. V mnoha případech je to to nejlepší na celejch hodinkách.
Zlý Jabko Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Omlouvám se pejskomilům, ale potěšil mě skon mazlíka naší sousedky. To uštěkaný hovado totiž mělo libý zvyk štěkat pokaždý,když se rozjel výtah, zavřely dveře, cinkly klíče nebo když se hlasitě myslelo.Zaplaťsatan je tomu konec.
Micey Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Zase začalo to období mezi zaplacením a doručením. V mnoha případech je to to nejlepší na celejch hodinkách.Taky tak. Akorát je blbý, že už jsem tak hodinkově vyspělej, že mě ty hodinky začínaj štvát ještě předtim, než přijdou..
stando Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Dnes ma este len potesi.....SUICIDAL TENDENCIES v Randal klube Bratislava o 20,00.....Dufam, ze to CYCO MIKO poriadne roztoci
kuncák7 Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Omlouvám se pejskomilům, ale potěšil mě skon mazlíka naší sousedky. To uštěkaný hovado totiž mělo libý zvyk štěkat pokaždý,když se rozjel výtah, zavřely dveře, cinkly klíče nebo když se hlasitě myslelo.Zaplaťsatan je tomu konec.Ona si poridi novyho,lepsiho. Zkus ji vysvetlit,ze se to da odnaucit. Chce to jen trochu namahy. Ten pes za to nemuze.
Horhe Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 (upraveno) Taky tak. Akorát je blbý, že už jsem tak hodinkově vyspělej, že mě ty hodinky začínaj štvát ještě předtim, než přijdou..No jasný, tohle taky... na baterku, minerál, ale pro tu (_!_)...Naštěstí žádný hodinky nejsou definitivní, takže je vesele buchneš a jedeš dál. Upraveno 25. června 2015 uživatelem Horhe
Micey Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Tak zas Déčka viď, to je taky jiná liga:)
wave ceptor Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Potěšila mne dnes akce v Top centru v Kyjově, kde byla představena nová audi Q7.
African Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Potěšila mne dnes akce v Top centru v Kyjově, kde byla představena nová audi Q7.No tak tu si taky nekoupím :-)
Doporučené příspěvky