Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Nepotěšilo dnes, ale včera:

Po návratu z Litoměřic, kde jsem se v archivu pokoušel o splnění zkoušky, jsem poněkud zdeptán na Míráku zjistil, že se konají trhy. Nu co, řeknu si a jdu se na ně podívat. Bez valného zájmu v ksichtě jsem procházel kolem stánků, když tu se od sýrového koutku ozve volání staršího prošedivělého pána v angličtině. Když jsem se zaposlouchal, právě mi nabízel, že "tady moje neteř vám klidně udělá striptýz, když vás to zaujme." A protože byla neteřinka krásné štíhlé děvče, pověděl jsem mu, že bych byl velice poctěn a začal s ní smlouvat za co a kolik sýra si musím vzít a tak.

Božínku, pokecali jsme dobře, pobavili jsme se, a i když jsem ze slečny víc neviděl, aspoň jsem jí dal vizitku a vzal si výbornou červenou goudu.

To léto je přece jenom krásný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taková hloupost, ale dnes jsem zachránil tohohle drobečka před kocourem. Rodiče manželky mají zrcadlový okna na domě a dost často se stává, že pták narazí a padne k zemi. Většinou, než člověk napočítá do pěti je u něj kocour a s ptákem je konec. Dnes jsem ale byl náhodou poblíž a tak jsem ho stihnul zvednout. Kocour čuměl jako puk. Za pár min se pták vzpamatoval a frknul pryč.

Až pak mě napadlo, že jsem si ho měl dát do druhý ruky, páč tam jsou hodinky a blejsknout to. Asi ještě nejsem dost postiženej.

ddf7366549b1d8201a401c92c0fa1b25.jpg

Odkaz ke komentáři

Počasí, počasí a zase počasí, tyhle vedra miluji :-) Tak jsme s mladým dali vlasy dolů a jsme ready na letní dny, Sibiř bude mít radost....

Haha, nas prcek si vyzadal pruh a holou lebku :D. Jedinej problem je, ze sebou skubal, takze pruh konci necekane brzy. Nastesti mu rostou vlasy rychle...a50219f58e685561ce15e38a891e0fec.jpg

Odkaz ke komentáři

Taková hloupost, ale dnes jsem zachránil tohohle drobečka před kocourem. Rodiče manželky mají zrcadlový okna na domě a dost často se stává, že pták narazí a padne k zemi. Většinou, než člověk napočítá do pěti je u něj kocour a s ptákem je konec. Dnes jsem ale byl náhodou poblíž a tak jsem ho stihnul zvednout. Kocour čuměl jako puk. Za pár min se pták vzpamatoval a frknul pryč.

Až pak mě napadlo, že jsem si ho měl dát do druhý ruky, páč tam jsou hodinky a blejsknout to. Asi ještě nejsem dost postiženej.

well_done_sir.gif

Odkaz ke komentáři

Konečně jsem se dočkal, ano, jako každý rok když mohu tak jsem schopnej koukat na TdF v televizi.

Je to pro mě svátek, už za dva roky doufám že budu mít v červenci dost volna na to abych si mohl stoupnout někam na krajnici v horách :)

Skoda padu Honzy Barty, ale taky se vzdy tesim. Doporucuji se podivat na tour de pologna, je to bliz a obsazení taky super.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...