Rudykopalsson Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 Já byl dneska se synem ve škole, přestupoval v šesté třídě na jinou školu a má za třídní neskutečnou kost. Se snad začnu těšit na třídní schůzky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 Prave som zistil ze z dovolenky letime domov az pozajtra (a nie zajtra ako som si cely cas myslel). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 Tak snad nebude zitra zprava ve druhym vlakne, ze jsi zjistil, ze jste "meli letet vcera" :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 Nene, vyhrabal som papiere od cestovky lebo som chcel zistit cas letu a fakt az pozajtra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 Tak teď ještě dát vědět v práci, že se ukážeš o den později, než s tebou počítali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 Potěšil mě první den dětí ve školce. Mám volné dopoledne, po třech letech. To je taková pohoda! Jen ty hodinářství v centru by teda mohli otvírat dřív dolce vita ženy v domácnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 kava ja a Josef1dobry pokec a vsetkom.... auta, hodinky, babenky....oplakali sme moju kapotu:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 Luxusní horolezecký filmový festival 2015. Jsem s toho ovšem trochu smutnej, že už je over Ale jo, super to bylo, dokonce přijal s radostí pozvánku i náš obchodní partner z Rakouska a byl nadšený Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 i náš obchodní partner z Rakouska a byl nadšený to je ten houbičkář? Tam asi nebylo těžký aby nebyl nadšenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 Přesně Kluk i po tom všem co v životě dokázal a kam se vypracoval, zůstal pěkně při zemi a je to stále pohodový a hodný kluk. Takových podnikatelů už po světě moc nechodí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 Ten gesicht vlevo už jsem někde viděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 Ano, já také, dost dobrej boreček :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 dolce vita ženy v domácnostiNo ženy v domácnosti možná mají sladký život, možná taky ne, opravdu nemohu posoudit ale chlap s náročnou prací a střídavou péčí fakt dólče víta nemá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 No ženy v domácnosti možná mají sladký život, možná taky ne, opravdu nemohu posoudit ale chlap s náročnou prací a střídavou péčí fakt dólče víta nemá...Haha- to mi teda povídej. A to už mám v tomhle běhu leccos za sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 Dneska mi velikou radost udělala starší nová sluchátka. Minulé pondělí byla odeslána ze Států US poštou a díky podacímu číslu jsem byl schopen sledovat každý jejich pohyb. Po Státech, do Waršavy, do Prahy a pak i do Plzně. Dnes jsem si vyzvedl balíček na naší poště a už jsem je i krátce vyzkoušel. Musím uznat, že Amíci to mají vymakaný. Poslali mi i e-mail, že mne doma pošťák nezastihl. Takže radost z rychlé dodávky a výborného zvuku jen trošku kalí platba za CZ DPH u použité věci. Jinak jsem nadšením celý roztetelený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 Dneska mi velikou radost udělala starší nová sluchátka. Minulé pondělí byla odeslána ze Států US poštou a díky podacímu číslu jsem byl schopen sledovat každý jejich pohyb. Po Státech, do Waršavy, do Prahy a pak i do Plzně. Dnes jsem si vyzvedl balíček na naší poště a už jsem je i krátce vyzkoušel. Musím uznat, že Amíci to mají vymakaný. Poslali mi i e-mail, že mne doma pošťák nezastihl. Takže radost z rychlé dodávky a výborného zvuku jen trošku kalí platba za CZ DPH u použité věci. Jinak jsem nadšením celý roztetelený.napis skusenosti do patricneho vlakna.co to je a zvuk a tak.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Honza dnes odletěl na Manaslu, bude velké dobrodružství Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Uz jen 2 dny a odjezd na dovcu. Manaslu to tedy nebudenebude,ale nejakej ten kopec se u toho taky zdola :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 (upraveno) Včera mě na chalupě napadlo zajít do místího lesíka, a sice k jednomu potůčku. To dá přece rozum, že když je sucho, mohly by tam ty potvory houby růst, ne?A vono jo... za 20 min. jsem už sundaval triko a balil je do toho. Škoda, že jsem neměl brejle, našel bych toho asi víc. Tak snad Vás to spíš nenaštve... :-) jo, většina jsou hříby... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. září 2015 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Tos mel rovnou hodit do nastvaneho vlakna. Takhle v tom bude zmatek...post tady a reakce tam Gratuluju k ulovku! Minuly tyden jsem je v lese citil, jak by byly krok ode me...a nasli jsme prd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky