Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja

Potěšil mě první den dětí ve školce. Mám volné dopoledne, po třech letech. To je taková pohoda! Jen ty hodinářství v centru by teda mohli otvírat dřív :)

dolce vita ženy v domácnosti

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Luxusní horolezecký filmový festival 2015. Jsem s toho ovšem trochu smutnej, že už je over  :( Ale jo, super to bylo, dokonce přijal s radostí pozvánku i náš obchodní partner z Rakouska a byl nadšený  :cheers:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

dolce vita ženy v domácnosti

No ženy v domácnosti možná mají sladký život, možná taky ne, opravdu nemohu posoudit ;) ale chlap s náročnou prací a střídavou péčí fakt dólče víta nemá...

Odkaz ke komentáři

Dneska mi velikou radost udělala starší nová sluchátka. Minulé pondělí byla odeslána ze Států US poštou a díky podacímu číslu jsem byl schopen sledovat každý jejich pohyb. Po Státech, do Waršavy, do Prahy a pak i do Plzně. Dnes jsem si vyzvedl balíček na naší poště a už jsem je i krátce vyzkoušel. Musím uznat, že Amíci to mají vymakaný. Poslali mi i e-mail, že mne doma pošťák nezastihl. Takže radost z rychlé dodávky a výborného zvuku jen trošku kalí platba za CZ DPH u použité věci. Jinak jsem nadšením celý roztetelený.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Dneska mi velikou radost udělala starší nová sluchátka. Minulé pondělí byla odeslána ze Států US poštou a díky podacímu číslu jsem byl schopen sledovat každý jejich pohyb. Po Státech, do Waršavy, do Prahy a pak i do Plzně. Dnes jsem si vyzvedl balíček na naší poště a už jsem je i krátce vyzkoušel. Musím uznat, že Amíci to mají vymakaný. Poslali mi i e-mail, že mne doma pošťák nezastihl. Takže radost z rychlé dodávky a výborného zvuku jen trošku kalí platba za CZ DPH u použité věci. Jinak jsem nadšením celý roztetelený.

napis skusenosti do patricneho vlakna.

co to je a zvuk a tak....

Odkaz ke komentáři

Včera mě na chalupě napadlo zajít do místího lesíka, a sice k jednomu potůčku. To dá přece rozum, že když je sucho, mohly by tam ty potvory houby růst, ne?

A vono jo... za 20 min. jsem už sundaval triko a balil je do toho. Škoda, že jsem neměl brejle, našel bych toho asi víc.

Tak snad Vás to spíš nenaštve... :-) jo, většina jsou hříby...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem odjinud
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...