Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Sedim si tu ve vysce cca 2200 mnm,vedro jako svina,listuju chronomagem a cekam na zbytek nasi party. Zivot je paradni :-))))

Se máš.... Já si jdu dát štapmprdlíka, bo mi je blbě. Tak se držte a opatrně, myslím, že ti ještě něco dlužím já hlava skopová :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník maxigabrielg

Já právě rejpu výhradně jen když mám dobrou náladu. Jdu si dát doutník.

hehe, je to jednoduche!

mam rozbehnute debaty v roznych vlaknach a ked vypadne ( ako napriklad dnes ) na par hodin, tak ked sa vratim, vsetko prebehnem, pokecam, zasmejem sa alebo zamudrujem a tak je jasne, ze sa to potom nahromadilo

tak ako aj teraz idem doradu a odpovedam aj tu!

:cheers:

a ano, mal si tam byt, myslel som aj na teba, bolo toho vela a takto to dopadlo....

Odkaz ke komentáři

Mě dnes potěšilo, že jsem konečně zužitkoval "kozu"...i když odpovědi jsem se nedočkal. Ale jak zajiskřily pánovi očička :D

Potkal jsem maxgabrielg.... zcela náhodně a jsem rád, že už znám někoho dalšího osobně. Jo a držel jsem mu palce, takže doufám, gabo, že to klaplo :)

Odkaz ke komentáři

Potěšil mne jeden místní člen ze Slovenska s nabídkou černých Monster I. Při dnešním ne zcela zdařilém dni mě tohle opravdu potěšilo :) . Už jsem chtěl to vlákno zamknout. Tím spíš mám radost :) .

EDIT: je to parádní pocit, se i ve společnosti všech těch Béček, Géček, Steinů, Alpin a podobně těšit na takové legendy, jako jsou Monstra :) .

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Mě dnes potěšilo, že jsem konečně zužitkoval "kozu"...i když odpovědi jsem se nedočkal. Ale jak zajiskřily pánovi očička :D

Potkal jsem maxgabrielg.... zcela náhodně a jsem rád, že už znám někoho dalšího osobně. Jo a držel jsem mu palce, takže doufám, gabo, že to klaplo :)

bolo to super stretnutie ako vo filme!

krasne si zareagoval a hned som mal dobru naladu!

Ano, ochod dopadol dobre a tak uz mam dvoje Roger Dubuis - dobre si drzal palce, mas u mna veceru!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Moderatori: pripiste Gabovi tisic prispevku :) Treba to pomuze :)

Gabo: bez tech fotek kocicek do meho vlakna to proste neni ono :(

mne na cisle nezalezi, mozeye to aj vynulovat, to az tu som zachytil ten trend, ze sa to oslavuje a blahozela....

a ja nemozem uz sem davat fotky dievcat, ved si videl, ze ako to niektory prezivali

raz som ale na tvoje zelanie dal do Sportu nejake fotky a ty si sa vobec neozval....  :frusty:  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Jupííí...tak to mám radost, že to klaplo. Večeři si někdy užijeme i s doutníčky, jasan :)

mna si tam tak zaskocil, ze som s kozou ani nevedel reagovat!

hodinky su krasne, dam to do vlakna, ze Co mate na ruce

vecera plati - prid na zraz doutnickarov a pokecame ( aj tvoje hodinky boli krasne!)

:cheers:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Gabo: muzes!!! Me kdyz nekdo zavidi neco tak me to naopak motivuje jeste k vetsim vykonum :) Tak se budu tesit vecer az dorazim z prvnich tanecnich meho syna :)

:-))

Odkaz ke komentáři

Se máš.... Já si jdu dát štapmprdlíka, bo mi je blbě. Tak se držte a opatrně, myslím, že ti ještě něco dlužím já hlava skopová :-)

Jo,neco jo,ale neva,pockam si :-)))). Nejdriv se vylec.

Odkaz ke komentáři

Gabo,ja taky :-))). Uz treti den mame nedovareny testoviny z pytliku,asi zabiju kuchare :-)))). Kdo by ale pak nesl stan :-)))). Aspon se mam na co tesit v udoli :-)))).

Nechci ti do toho kecat a radit ti, ale nebylo by lepší (a technologicky ne zcela náročné) proložit nedovarene těstoviny třeba prevarenyma?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...