African Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Sedim si tu ve vysce cca 2200 mnm,vedro jako svina,listuju chronomagem a cekam na zbytek nasi party. Zivot je paradni :-))))Se máš.... Já si jdu dát štapmprdlíka, bo mi je blbě. Tak se držte a opatrně, myslím, že ti ještě něco dlužím já hlava skopová :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Já právě rejpu výhradně jen když mám dobrou náladu. Jdu si dát doutník.hehe, je to jednoduche!mam rozbehnute debaty v roznych vlaknach a ked vypadne ( ako napriklad dnes ) na par hodin, tak ked sa vratim, vsetko prebehnem, pokecam, zasmejem sa alebo zamudrujem a tak je jasne, ze sa to potom nahromadilotak ako aj teraz idem doradu a odpovedam aj tu! a ano, mal si tam byt, myslel som aj na teba, bolo toho vela a takto to dopadlo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Mě dnes potěšilo, že jsem konečně zužitkoval "kozu"...i když odpovědi jsem se nedočkal. Ale jak zajiskřily pánovi očička Potkal jsem maxgabrielg.... zcela náhodně a jsem rád, že už znám někoho dalšího osobně. Jo a držel jsem mu palce, takže doufám, gabo, že to klaplo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 (upraveno) Potěšil mne jeden místní člen ze Slovenska s nabídkou černých Monster I. Při dnešním ne zcela zdařilém dni mě tohle opravdu potěšilo . Už jsem chtěl to vlákno zamknout. Tím spíš mám radost . EDIT: je to parádní pocit, se i ve společnosti všech těch Béček, Géček, Steinů, Alpin a podobně těšit na takové legendy, jako jsou Monstra . Upraveno 11. září 2015 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Moderatori: pripiste Gabovi tisic prispevku Treba to pomuze Gabo: bez tech fotek kocicek do meho vlakna to proste neni ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Mě dnes potěšilo, že jsem konečně zužitkoval "kozu"...i když odpovědi jsem se nedočkal. Ale jak zajiskřily pánovi očička Potkal jsem maxgabrielg.... zcela náhodně a jsem rád, že už znám někoho dalšího osobně. Jo a držel jsem mu palce, takže doufám, gabo, že to klaplo bolo to super stretnutie ako vo filme!krasne si zareagoval a hned som mal dobru naladu!Ano, ochod dopadol dobre a tak uz mam dvoje Roger Dubuis - dobre si drzal palce, mas u mna veceru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 (upraveno) Jupííí...tak to mám radost, že to klaplo. Večeři si někdy užijeme i s doutníčky, jasan Upraveno 11. září 2015 uživatelem M10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Moderatori: pripiste Gabovi tisic prispevku Treba to pomuze Gabo: bez tech fotek kocicek do meho vlakna to proste neni ono mne na cisle nezalezi, mozeye to aj vynulovat, to az tu som zachytil ten trend, ze sa to oslavuje a blahozela....a ja nemozem uz sem davat fotky dievcat, ved si videl, ze ako to niektory prezivaliraz som ale na tvoje zelanie dal do Sportu nejake fotky a ty si sa vobec neozval.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Jupííí...tak to mám radost, že to klaplo. Večeři si někdy užijeme i s doutníčky, jasan mna si tam tak zaskocil, ze som s kozou ani nevedel reagovat!hodinky su krasne, dam to do vlakna, ze Co mate na rucevecera plati - prid na zraz doutnickarov a pokecame ( aj tvoje hodinky boli krasne!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Gabo: muzes!!! Me kdyz nekdo zavidi neco tak me to naopak motivuje jeste k vetsim vykonum Tak se budu tesit vecer az dorazim z prvnich tanecnich meho syna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Tenhle balíček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Gabo: muzes!!! Me kdyz nekdo zavidi neco tak me to naopak motivuje jeste k vetsim vykonum Tak se budu tesit vecer az dorazim z prvnich tanecnich meho syna :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Se máš.... Já si jdu dát štapmprdlíka, bo mi je blbě. Tak se držte a opatrně, myslím, že ti ještě něco dlužím já hlava skopová :-)Jo,neco jo,ale neva,pockam si :-)))). Nejdriv se vylec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Potěšilo mě, že mám trnky na stromě a část už aj v bečici. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 (upraveno) potesilo dobre krmivo a apartman v Le Palais niekde sme spominali to rizoto.... Upraveno 11. září 2015 uživatelem maxigabrielg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 (upraveno) no tak ti Gabo dekuju , ted mam hlad Upraveno 11. září 2015 uživatelem quest987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 hops!prepac, ale bolo to tak dobre, ze musel som prejavit potesenie( a je to aj tip) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Gabo,ja taky :-))). Uz treti den mame nedovareny testoviny z pytliku,asi zabiju kuchare :-)))). Kdo by ale pak nesl stan :-)))). Aspon se mam na co tesit v udoli :-)))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Gabo,ja taky :-))). Uz treti den mame nedovareny testoviny z pytliku,asi zabiju kuchare :-)))). Kdo by ale pak nesl stan :-)))). Aspon se mam na co tesit v udoli :-)))).Nechci ti do toho kecat a radit ti, ale nebylo by lepší (a technologicky ne zcela náročné) proložit nedovarene těstoviny třeba prevarenyma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Konecne z nemocnice doma. A hned po nemocnicni strave takove chute tady, sakra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky