KFL Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2015 Sedmiletá princezna se naučila na iPadu pouštět YouTube a teď tu s pětiletým bráškou sledujou Xindla X. Nemám sílu s tím nic dělat.Nepatri to spis do opacnyho vlakna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2015 (upraveno) @Jeremy: až ti z toho začne pukat hlava a děcka kvůli tomu začnou lajdat, zapneš "rodičovskou kontrolu" a do seznamu blokovaných adres přidáš "m.youtube.com" @KFL: Ta tvoje zahrádka už by si pomalu zasloužila samostatné chlubící vlákno, aby "dnes potěšení" rovnou neupadali do deprese při pohledu na tu svou Upraveno 19. září 2015 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2015 Nepatri to spis do opacnyho vlakna? Já ani nevím, jsem dneska jak praštěnej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2015 Mě potěšil hezký večer s rodinou u ohně. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2015 jsem měl v plánu taki akci gril a rodina sabotuje.................prý kašílek a rýmička........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 (upraveno) Dobre rano! Upraveno 20. září 2015 uživatelem maxigabrielg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 (upraveno) celej víkend na howno, ale pašáci ze ztohoven to zachránili a hlásná trouba hradu teď v bedně národu sdělila, že podobnou potupu zažil hrad naposled v roce 1939škoda, že ty bombarďáky nebyly Emanovy Upraveno 20. září 2015 uživatelem tolja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OLine Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 Neuvěřitelné! Ale, ano potěšilo. Stohoven palec hore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 celej víkend na howno, ale pašáci ze ztohoven to zachránili a hlásná trouba hradu teď v bedně národu sdělila, že podobnou potupu zažil hrad naposled v roce 1939škoda, že ty bombarďáky nebyly EmanovySouhlas, výborný. Ovcacek a vozrala se muzou vzteknout :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 Krásný vikend u Vrchlabi...posezení,grilování a tak trochu celkém jiné bydlení P.S KFL: ted je ideální doba na zvertikulování trávniku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 (upraveno) už přes dvě hodiny mě těší úžasný film Tenkrát v Americe Sergia Leoneho na čétédva, skoro čtyři hodiny podívané podbarvené hudbou Ennia Moriconeho Upraveno 20. září 2015 uživatelem tolja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 (upraveno) Nedbale zvertikulovany travnik. Upraveno 20. září 2015 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 25 stupnu, sangria, syr, olivy, more sumi, dite spi... a fotka snad pujde z toho debilniho telefonu vlozit ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 Nedbale zvertikulovany travnik.Tvl, ty seš talent, postavit si barák na kolmé zdi, zeď osázet trávou a nakonec trávu nedbale zvertikulovat, není to trochu výstřední? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 To by pak byla horizontalizace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fed_ex Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 už přes dvě hodiny mě těší úžasný film Tenkrát v Americe Sergia Leoneho na čétédva, skoro čtyři hodiny podívané podbarvené hudbou Ennia Moriconeho tva.jpgTaky koukám, paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 (upraveno) To by pak byla horizontalizace.Takhle to je nejlepsi, krtkove mne padaj primo do sklenicky a v baraku staci TV polozit na zem. Upraveno 20. září 2015 uživatelem Zmizík 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Souhlas, výborný. Ovcacek a vozrala se muzou vzteknout :-) úžasné jsou taktéž výlevy frustrátů na Novinky.cz, věšeli by, stříleli a přinejmenším zavíralipokud někdo nevěší, nestřílí, nezavírá a nedejbože je ještě vtipný, tak je samý mínus Pavel Dvořáček, KlatovyNeděle, 20. září 2015, 15:55:24 | Souhlasím |Nesouhlasím | +264Těm magorům napařit min. 5 let natvrdo. I jméno si dali výstižné Ztohoven - neboli sto hoven a to druhé jim sedí !!! Jan Hudec, BrnoNeděle, 20. září 2015, 15:53:29 | Souhlasím |Nesouhlasím | -235Nejvíc naštvaný je sám Zeman. Trenýrky si vyzkoušel a jsou mu poněkud těsné. Travis Harrison, HolešovNeděle, 20. září 2015, 15:53:27 | Souhlasím |Nesouhlasím | +333.........osobne bych jim dal 10 natvrdo........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Jak stárnu, tak se mi nějak horší odhad.....já Milouše tipoval na tygří tanga.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 úžasné jsou taktéž výlevy frustrátů na Novinky.cz, věšeli by, stříleli a přinejmenším zavíralipokud někdo nevěší, nestřílí, nezavírá a nedejbože je ještě vtipný, tak je samý mínusTo jsi taky dobrý masochista, po ránu číst komentáře na "novinkách". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky